Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 21.9.2014 20:32:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Joko cekam slicicu
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 10:16:49
|
|
|
|
vonavoj
|
Digo mi se kvasac,otisla sam da mesim Pozelite mi srecu!
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 10:22:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Srecno, obavezno mikser
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 11:19:16
|
|
|
|
vonavoj
|
bem ti sunce,crkla sam... nisam ni znala da rade svi stomacni misici sa oklagijom..jos me beba upregla.. evo,radovi u toku!
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 11:24:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Bravo VoN, odmah sada razvijaj i margarin izmedju pa da odstoji oko 1 sat
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 11:27:32
|
|
|
|
vonavoj
|
sta bre,odmah da razvijam,..ne treba ovako da stoji sat vremena! Inace,margarin sam otopila i mazala,jebes rendanje..ne ide mi!
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 11:28:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne, ne sad rendas pa tako odstoji. Ili vec mazes i redjas jednu na drugu pa tako odstoji jedan sat
< Poruku je uredio Unina mama -- 22.9.2014 11:29:36 >
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 11:30:15
|
|
|
|
vonavoj
|
pa da,poredjala sam to je druga slika!
< Poruku je uredio vonavoj -- 22.9.2014 11:31:10 >
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 11:31:35
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj pa da,poredjala sam E pa dobro Cekam zavrsne radove, a Wiw ako ukrade sliku, dobice pec, pec Nisam uvecavala sliku, deluje kao da je jedna kora hahahha
< Poruku je uredio Unina mama -- 22.9.2014 11:32:22 >
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 11:36:22
|
|
|
|
Modessty
|
jedno pitanjce. Kad odstoje tako sa margarinom između, onda ponovo premesiš ili samo oklagijom razvučeš u veću koru?
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 11:38:21
|
|
|
|
vonavoj
|
Um,nemoj da me zekis Ja sam shvatila da sad samo razvucem,nema mesenja vise.. joj,ko ce da ih razvuce,nemam snage vise
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 11:39:43
|
|
|
|
Modessty
|
ja kad ne mogu da razvučem koru jer sam umoran, zovem mm da uskoči i pomogne da vidite kako tanke kore razvlači!
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 11:39:57
|
|
|
|
17 joka
|
samo oklagijom razvuces bar ja tako radim kad pravim ta lisnata testa
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 11:40:55
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR jedno pitanjce. Kad odstoje tako sa margarinom između, onda ponovo premesiš ili samo oklagijom razvučeš u veću koru? Samo oklagijom razvuces, slikace Von pa neka postavi sliku....
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 11:43:17
|
|
|
|
Modessty
|
ok. hvala!
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 11:58:11
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR ja kad ne mogu da razvučem koru jer sam umoran, zovem mm da uskoči i pomogne da vidite kako tanke kore razvlači! car! to kod mene tata najbolje radi,i napravi lepo krug..ja ne garantujem bas pravi oblik..ali bitan je ukus
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 13:42:05
|
|
|
|
vonavoj
|
taaaaaanaaaaaa! Nemoj da je neko krao slike sad da rucam,pa da ih izedem!
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 13:43:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Von malo ti nesto ispalo, gde je ostatak Svaka cas_tm divne su! Cekamo ocenu ukusa! I da sa cim su?
< Poruku je uredio Unina mama -- 22.9.2014 13:45:31 >
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 13:43:46
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Jao Von, sto to lepo izgleda
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 13:44:32
|
|
|
|
Modessty
|
njam njam!
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 13:46:46
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I kod mene je tako. Kad ne mogu da razvucem puno testo zovemmm u pomoc. I kad sam pravila fondan zvala sam mm da prenesemo.na tortu. Von super su ti ispale.
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 13:48:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Sanjice cekam da ih ti napravis, pa da me ne blokiras. Von bolje i od originala
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 13:49:59
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Nemoj da je neko krao slike Boze Von sta sve tebi nece pasti na pamet Jaooooo..stavljam i ja moje posle
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 13:51:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Um tako bih volela da napravim, ali nemam vremena u toku nedelje. Jedino za vikend.
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 13:52:58
|
|
|
|
mati
|
Ovaj tvoj recept cu da dam mm da napravi... Ja sam antitalenat za kifle i kiflice... A on pravi majstor.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Баби.
пеперутка16
За доњи део ваше бебе, да ли користите само крему или само пудер или обоје у исто време?