Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 21.9.2014 20:32:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Joko cekam slicicu
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 10:16:49
|
|
|
|
vonavoj
|
Digo mi se kvasac,otisla sam da mesim Pozelite mi srecu!
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 10:22:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Srecno, obavezno mikser
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 11:19:16
|
|
|
|
vonavoj
|
bem ti sunce,crkla sam... nisam ni znala da rade svi stomacni misici sa oklagijom..jos me beba upregla.. evo,radovi u toku!
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 11:24:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Bravo VoN, odmah sada razvijaj i margarin izmedju pa da odstoji oko 1 sat
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 11:27:32
|
|
|
|
vonavoj
|
sta bre,odmah da razvijam,..ne treba ovako da stoji sat vremena! Inace,margarin sam otopila i mazala,jebes rendanje..ne ide mi!
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 11:28:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne, ne sad rendas pa tako odstoji. Ili vec mazes i redjas jednu na drugu pa tako odstoji jedan sat
< Poruku je uredio Unina mama -- 22.9.2014 11:29:36 >
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 11:30:15
|
|
|
|
vonavoj
|
pa da,poredjala sam to je druga slika!
< Poruku je uredio vonavoj -- 22.9.2014 11:31:10 >
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 11:31:35
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj pa da,poredjala sam E pa dobro Cekam zavrsne radove, a Wiw ako ukrade sliku, dobice pec, pec Nisam uvecavala sliku, deluje kao da je jedna kora hahahha
< Poruku je uredio Unina mama -- 22.9.2014 11:32:22 >
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 11:36:22
|
|
|
|
Modessty
|
jedno pitanjce. Kad odstoje tako sa margarinom između, onda ponovo premesiš ili samo oklagijom razvučeš u veću koru?
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 11:38:21
|
|
|
|
vonavoj
|
Um,nemoj da me zekis Ja sam shvatila da sad samo razvucem,nema mesenja vise.. joj,ko ce da ih razvuce,nemam snage vise
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 11:39:43
|
|
|
|
Modessty
|
ja kad ne mogu da razvučem koru jer sam umoran, zovem mm da uskoči i pomogne da vidite kako tanke kore razvlači!
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 11:39:57
|
|
|
|
17 joka
|
samo oklagijom razvuces bar ja tako radim kad pravim ta lisnata testa
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 11:40:55
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR jedno pitanjce. Kad odstoje tako sa margarinom između, onda ponovo premesiš ili samo oklagijom razvučeš u veću koru? Samo oklagijom razvuces, slikace Von pa neka postavi sliku....
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 11:43:17
|
|
|
|
Modessty
|
ok. hvala!
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 11:58:11
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR ja kad ne mogu da razvučem koru jer sam umoran, zovem mm da uskoči i pomogne da vidite kako tanke kore razvlači! car! to kod mene tata najbolje radi,i napravi lepo krug..ja ne garantujem bas pravi oblik..ali bitan je ukus
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 13:42:05
|
|
|
|
vonavoj
|
taaaaaanaaaaaa! Nemoj da je neko krao slike sad da rucam,pa da ih izedem!
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 13:43:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Von malo ti nesto ispalo, gde je ostatak Svaka cas_tm divne su! Cekamo ocenu ukusa! I da sa cim su?
< Poruku je uredio Unina mama -- 22.9.2014 13:45:31 >
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 13:43:46
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Jao Von, sto to lepo izgleda
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 13:44:32
|
|
|
|
Modessty
|
njam njam!
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 13:46:46
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I kod mene je tako. Kad ne mogu da razvucem puno testo zovemmm u pomoc. I kad sam pravila fondan zvala sam mm da prenesemo.na tortu. Von super su ti ispale.
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 13:48:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Sanjice cekam da ih ti napravis, pa da me ne blokiras. Von bolje i od originala
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 13:49:59
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Nemoj da je neko krao slike Boze Von sta sve tebi nece pasti na pamet Jaooooo..stavljam i ja moje posle
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 13:51:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Um tako bih volela da napravim, ali nemam vremena u toku nedelje. Jedino za vikend.
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 13:52:58
|
|
|
|
mati
|
Ovaj tvoj recept cu da dam mm da napravi... Ja sam antitalenat za kifle i kiflice... A on pravi majstor.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.