Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 18:07:50
|
|
|
|
Trcosava
|
Kod mene će ipak stoj duže, moram si pečem krompir za večeru. Sreća te je malo hladnije pa neće da mi prekisne testo. Umotane i samo da gi turim da se peČu
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 18:09:43
|
|
|
|
vonavoj
|
Doslo dete iz vrtica danas i kaze hocu kroasane!! Reko nema,pojeli smo...a ona u plac!!!
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 18:11:17
|
|
|
|
17 joka
|
Von, ti zasuci rukave pa pravi detetu ponovo
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 19:00:31
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Doslo dete iz vrtica danas i kaze hocu kroasane!! Reko nema,pojeli smo...a ona u plac!!! Isto,kaze Una, mamam pojeo mi tata sve kiikle Trco, Kalrita zabusavate, a slike
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 20:16:35
|
|
|
|
Trcosava
|
Ne zabušavam, kriva je mala nevesta!!! Mama gleda na kompu, sad oteh da turim sličke i si zaradim poJen Polako se već prazni pleh
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 20:24:22
|
|
|
|
Klarita
|
Pa ja se sd sramujem od ovej Trcine
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 20:26:55
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ne sramuj se, imamo isti posluzavnik
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 20:27:07
|
|
|
|
17 joka
|
Trco,Klarita, prelepe su
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 20:28:41
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Ne sramuj se, imamo isti posluzavnik Toj iamo samo mi na jug
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 20:33:05
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Klarita IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Ne sramuj se, imamo isti posluzavnik Toj iamo samo mi na jug Vidi se ko ima ukusa
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 20:34:31
|
|
|
|
Trcosava
|
Klarita zašto mori? Eee kad bi vi znale da mene kuhinja ozbiljno videla nije dok ne dodjoh ovdena... Karita i tvoje izgledaju njami
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 20:36:30
|
|
|
|
Mala Elena
|
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 20:38:36
|
|
|
|
Klarita
|
Trco, mene i dalje kuhinja slabo vidja sramota me od same sebe kad vidim temu "Sta smo danas pravile" Evo i slatkih Ivanka, ove pa u crveni, uh uh uh
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 20:40:41
|
|
|
|
Ivanka 75
|
E takav 'sluzavnik ima sveki.... mada.... mozda su jabuke, ne srca....
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 20:49:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Trco, Klarita divne su A ukus, ukus?
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 20:50:43
|
|
|
|
isidora88
|
da nije foruma nikad ne bih ni kuvala, mm svaki put pita, jel to opet kuvas nesto sa interneta?
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 21:17:22
|
|
|
|
Trcosava
|
ukus odličan, smo i dalje mislim da sam ih maaalo prepekla znaš kako se kaže 'prvi mačići se u vodu bcaju' hahaah sledeći put ću biti pored rerne IZVORNA PORUKA: Unina mama Trco, Klarita divne su A ukus, ukus?
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 21:20:00
|
|
|
|
Klarita
|
Ukus je fenomenalan. Prepekla sam malo slatke, ali krckaju, mmmmmmmmmm, odlicne. Znam gde sam i sta pogresila, ispravka neki drugi kisni dan
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 21:25:12
|
|
|
|
17 joka
|
ma niste pogresile nemoze bas biti savrseno prvi put lepo izgledaju i ukusne su pa onda jesu super
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 21:27:56
|
|
|
|
wivern
|
Juhuuuu ja nisam prepekla, ne znam kako sam to uspela. Jao zene meni se opet jedu, onako vruce...
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 21:44:10
|
|
|
|
emicaa
|
evo iiiih,divne su,izvolite
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 21:48:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Emice super su ti Devojke ne znam kako ste uspele da ih prepecete, sledeci put pored rerne Wiw ako krenes da ih pravis svako vece, bice dete od 5 kg,a ne 4
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 21:51:40
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Spremila jutros sve sastojke kad ono kvasac nemam. U cetvrtak ih obavezno spremam, jer nemam puno casova.
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 21:52:49
|
|
|
|
emicaa
|
malo je losa slika,ljepse su uzivo...ovaj moj jede kao blesav pozlice mu po prvi put mi kiflice nisu previse pecene,sad sam ih stavila pola sata na 200 stepeni.
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 21:55:27
|
|
|
|
17 joka
|
Emice nek uziva covek
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.