Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 13.2.2015 13:10:50
|
|
|
|
suzi kju
|
Hvala najlepše... A da, on ne zna šta ga ne snašlo, ali je presrećan svakako :-)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 13.2.2015 13:28:10
|
|
|
|
suzi kju
|
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 13.2.2015 15:55:16
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Suzi cestitam,neka ti je trudnoca sto lepsa i bez trzavica!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 13.2.2015 18:57:57
|
|
|
|
jess021
|
Suziiii, cestitam!! Divna beta!!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 13.2.2015 18:59:16
|
|
|
|
IvannaM
|
Cestitam Suziiii
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 13.2.2015 19:46:09
|
|
|
|
suzi kju
|
hvala vam devojke do neba...da razbijem sujeverje o tom famoznom danu -PETAK TRINAEST :)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 13.2.2015 19:55:05
|
|
|
|
dunja RR
|
Ma kakav pretak trinaesti, pa moje dete je rođeno na petak trinaesti (a danas opet na petak trinaesti puni 8 meseci, sledeći mesec isto petak trinaesti 9 meseci ), i to je za mene najlepši dan na svetu, kao i za tebe, čestitam dragaaaaa
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 13.2.2015 20:52:22
|
|
|
|
suzi kju
|
Ma ne verujem ni ja u to,ali eto za one kojiveruju,meni je to dosad bio srecan broj,svasta nesto mi se desavalo bas trinaestog,kada sam preracunala kad trebam da izvadim betu i videla da je trinaesti bas sam se obradovala,kao da je to bio neki znak,nekako sam predosetila da je to to :)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 13.2.2015 21:59:56
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: suzi kju hvala vam devojke do neba...da razbijem sujeverje o tom famoznom danu -PETAK TRINAEST :) Cestitam
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 13.2.2015 22:06:52
|
|
|
|
Bebana17
|
Suzi, čestitam uživaj u trudnoći
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 13.2.2015 22:12:38
|
|
|
|
zece
|
cestitam suzi kju ja se puno bojim estradiol nakon ivf na treci dan mi je vrlo nizak drugi ciklus nakon ivf nije mi dosao i dali su mi primalut i danas sam ispitala estradiol lh ifsh i estradiol je vrlo nizak
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 13.2.2015 22:40:49
|
|
|
|
alex88
|
Suzi cestitam,uzivaj u trudnoci
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 14.2.2015 11:02:19
|
|
|
|
Bebana17
|
Zece, doktori kažu da nizak estradiol nije problem prilikom IVF-a (problem je kad je visok) ali i mene nervira činjenica da je i kod mene treći dan on uvek nizak, imam osećaj da je problematičan.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 14.2.2015 22:55:12
|
|
|
|
zece
|
ali ja sada ne radim ivf nego zbog kasnenje ciklusa sam ga ispitala pila sam primalut nor da mi drugi iklus po ivf da mi dodze
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.2.2015 12:21:25
|
|
|
|
Bebana17
|
Zece, ja sam uvek insistirala da mi lekari objasne da li nizak estradiol na treći dan ciklusa može da utiče na mogućnost zatrudnjivanja, svaki od njih mi je odgovorio da to nije nisko(na donjoj granici je) i da on do ovulacije bude taman kakav treba da bude. Hajde da im verujemo.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.2.2015 17:55:55
|
|
|
|
17 joka
|
CESTITAM, svim zelim da vas bude sve vise,mnogo mislim na vasja sutra putujem i zelim da sve odete iz ove temme dok se ja nevratim sve vas punooo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 17.2.2015 9:04:13
|
|
|
|
veseli osmjeh
|
Suzi , čestitam na beti , i na lijepoj trudnoći. Mene je danas počeo da boli stomak u predjelu jajnika i kratka i oštra bol materice par puta. Počela sam da pijem čuvarkuću sa medom već treći dan, pa kontam da mi nije od toga. Danas mi je 21 dc. Nisam pametna. Ako neko nešto zna,bila bih Vam zahvalana, Sledeći mjesec idemo na Fet.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 17.2.2015 14:44:25
|
|
|
|
suzi kju
|
Evo mene samo da vas pozdravim, vadila sam jutros ponovo betu iz radoznalosti, i raste lepo, danas je 1100...odmaram uzivam u svemu ovome, za dve nedelje na uz idem... Hvala vam svima na čestitkama :-*
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 17.2.2015 16:57:56
|
|
|
|
jess021
|
Suzi, super i za ovu betu. Kad ces na uz? Maraj, cekamo sutra lepe vesti!!
< Poruku je uredio jess021 -- 17.2.2015 16:58:40 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 17.2.2015 18:09:20
|
|
|
|
suzi kju
|
Na UZ ne znam kad ću, trebam da zakazem, otprilike drugog ili trećeg marta, tako nekako...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 17.2.2015 21:20:22
|
|
|
|
zece
|
Da tako i meni kazu oti to nije problem problem je ako je visok ali ima vremena dok ne ispitam sve zasto mi se desi ova prvi put blighted sada biohemiska trudnoca prvo na red je urodzena trombofilija posle kariotip i kariogram na 17 mart u skopje drzavnoj klinici za transfuziona medicina imam zakazano za ispitivanje na urodzena trombofilija oti moj vto ginic sumna na to i sto ako je to zaista problem sta dalje nezanam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 18.2.2015 15:47:51
|
|
|
|
pozitivna
|
veseli osmeh ! Pa mozda je draga ovulacija ako nije bila ,a ako jeste mozda trudnoca ...Nadam se da ce ti se javiti neko od devojaka sa takvim iskustvom Zelim ti da bude ono sto ti zelis
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 18.2.2015 15:50:38
|
|
|
|
pozitivna
|
ZECA ! Zdravo draga ,pa znas sta samo nek se nadje uzrok a za trombofolije ako to bude TO ! Onda ima medecina i tako koristis medecinu i da Bog da zatrudnis Haj draga svako dobro ti zelim
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 19.2.2015 8:30:00
|
|
|
|
veseli osmjeh
|
Hvala pozitivna, iskreno i ja se nadam da je To bi mi bilo ostvarenje svih snova, da ugledam te famozne
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 19.2.2015 9:23:37
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Jess..jesi li ti isla na ul.zvuk?Ja nisam jos uvek.Trebalo je ove nedelje i to krajem ali posto prof.Ljubic nije tu odlozili su mi tek za sredu 25.2. Maraj sta bi sa tobom i ul.zvukom?trebalo je u ponedeljak da ih zoves i da vidis sa njima kad ces ici... Usput da Vam kazem Sagitarius bila na ul.zvuku.Cuju se otkucaji i ima dve bebiceeee jeeee bas me obradovala..duse male.. pozdrav svimaaa
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?