|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XIV
13.2.2015 10:07:26   
LIDIJA STEVAN
Maraj..kako si draga?imas li neke trudnicke simptome?jesi li bila na ul.zvuku?ja tek tamo oko 20-tog februara.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2301
13.2.2015 10:10:09   
Merida
Suzi izvini sti kvarim temu ...bas se nadam najboljemuser posted image

Lidija , secase tvog slucaja ali ne znam sta je bilo na kraju....znam da si sada truser posted image udnauser posted image

mislim da cu sada da idem ponovo da je vadim a pre toga cu zvati Ivanovice

(odgovor članu LIDIJA STEVAN)
Direktna veza do poruke: 2302
13.2.2015 11:15:09   
LIDIJA STEVAN
Merida..da ja sam trudna iz treceg puta sa smrzlicima smo radili iz prirodnog ciklusa..sad cekamo prvi ul.zvuk sledece nedelje da vidimo ima li jedne ili dve bebice...user posted image user posted image user posted image
ti javi sta se desava..ne nadaj se puno..iz iskustva ti kazem..ali svakako nema povratka nazad nego samo glavu gore i sto pre ponovo da pokusate.

(odgovor članu Merida)
Direktna veza do poruke: 2303
13.2.2015 11:44:20   
suzi kju
i ja sam trudnaaaaaaaaaaaaa... beta 171,7

Direktna veza do poruke: 2304
13.2.2015 11:51:25   
LIDIJA STEVAN
bravo Suzi,user posted image znala sam...tj znala si i ti samo je trebalo potvrditi..cestitam draga..da ti bude lagana trudnoca..jeeeeuser posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2305
13.2.2015 11:53:36   
suzi kju
hvala puno...pa da,jesam znala,al nisam bila sigurna 100 %,za dveipo nedelje na uz da idem.... tad ce se videti koliko je beba jel tako? :)

Direktna veza do poruke: 2306
13.2.2015 11:55:22   
Maraj
Bravo suzi kjuuser posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2307
13.2.2015 11:57:38   
Maraj

IZVORNA PORUKA: LIDIJA STEVAN

Maraj..kako si draga?imas li neke trudnicke simptome?jesi li bila na ul.zvuku?ja tek tamo oko 20-tog februara.

Draga nisam jos. U ponedeljak zovem kliniku da zakazem uz. Ja se nadan da cu ici u utorak ili sredu da cujemuser posted image
nemam gotovo nikakve simptome osim podrigivanjauser posted image nekad imam blagu glavobolju i to je to. Ti?

Direktna veza do poruke: 2308
13.2.2015 11:58:03   
LIDIJA STEVAN
meni su rekli za oko tri nedelje od et.tako da ja idem tek tamo 20 feb.a betu sam saznala 31.januara.Ma sada uzivajte i radujte se..da tada ces videti koliko ima bebica,...jesu tebi vratili dve?

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2309
13.2.2015 12:00:58   
LIDIJA STEVAN
Maraj,moji simtomi su sledeci..brzo zamaranje,mucnine jutarnje od pre dva dana i grudi koje jos nisu prestale da bole..ali na grudi sam se navikla cini mi se,najnovije je mucnine koje mi padaju malo teze..uvece mi se sve smiri i budem ok..Meni rekli da se javim u utorak klinici da mi zakazu ul.zvuk..Jesi li se navikla na to da si trudna i da ti malo ugadjaju?

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2310
13.2.2015 12:01:58   
suzi kju
a kolika je tebi bila pocetna beta? da,dva su mi embriona vratili :) a tebi?

Direktna veza do poruke: 2311
13.2.2015 12:04:03   
suzi kju
ja nemam bas nikakvih simptoma,bas bas...boleukao me stomak pomalo prvih dana posle et,sad nista...

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2312
13.2.2015 12:05:00   
LIDIJA STEVAN
Vratili mi dva smrzlica.Beta 11-dan bila 402,8. A beta 15-dan 1800.dalje nisam proveravala.Mi jos uvek ne znam koliko ima bebica mada mi svi govore da na osnovu bete moze biti dve bebe..ali videcemo...volela bih i ja ali to me ne brine..vazno je da sam trudna i da cu bit majka koliko god dece samo da su oni zivi zdravi pravi i da im nista ne fali..user posted image user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2313
13.2.2015 12:06:56   
Merida
Jaooooo Suziiiii bravouser posted image user posted image user posted image

bas mi je drago, povuci me za nos ....

Lidija ne nadam se ja da sam trudna samo da sve bude u redu , da se nesto ne zakomplikje pa da moram na kiretaze i tako ta sr..nja

Izvadila ponovo krv, zvala Ivanovice rekli su da ne brinem i da je sve individulano da cu dobiti ovih dana.

Jao nadam se da cu se i ja uskoro pridruziti ekipiuser posted image user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2314
13.2.2015 12:07:00   
LIDIJA STEVAN
Suzi jos ti je rano za simptome..jedno sada moze da te bolucka stomak i grudi..a ostali simtomi krecu tek tamo cetvrta nedelja od et...doduse ima slucajeva i pre..zavisi sve od organizma...ma sada samo opusteno i uzivaj u trudnoci..user posted image user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2315
13.2.2015 12:07:57   
suzi kju
bas tako,svima nam je taj cilj...tvoja je beta bila veca,od jedne devojke sto je radila kad i ja beta je 800...nema nikakve veze to sto je moja 171?

Direktna veza do poruke: 2316
13.2.2015 12:08:07   
Merida
i da i meni su radili iza prirodnog ciklusa sa dva smrznuta..ali corak ovaj put ..idemo dalje

(odgovor članu Merida)
Direktna veza do poruke: 2317
13.2.2015 12:10:26   
LIDIJA STEVAN
Merida...hoces sigurno samo je potrebno da verujes..budi opustena...ja sam sada ovaj teci put bila najopustenija u pripremi za et..bukvalno sam dosla na folikulometriju i kad su mi potvdili da je doslo do ovulacije moja recenica je bila:"Hvala Bogu,jedva cekam taj et da odem na odmor"dr.se smejala..i eto mene na dugackom odmoru..na poslu me nece biti sigurno dve ipo good..od prilike..

(odgovor članu Merida)
Direktna veza do poruke: 2318
13.2.2015 12:10:59   
suzi kju
Merida vucem te nos,dace bog da uskoro itijavis lepe vesti :) a za simptom znam da je jos rano,i ne ocekujem da se nesto posebno desi....samo jos uvek nmg da verujem

(odgovor članu Merida)
Direktna veza do poruke: 2319
13.2.2015 12:12:40   
LIDIJA STEVAN
Suzi nema veze jer je pitanje na koliko se sati ona dupla..moze biti da se brze dupla npr od sutra..videses opusteno..ta devojka sto joj je 800 sigurno nosi blizance.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2320
13.2.2015 12:14:46   
LIDIJA STEVAN
Suzi..kako jemuz reagovao?Moj je bio u soku ...izbezumljen....fantastican osecaj...
Merida..sto pre da nam se pridruzis..

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2321
13.2.2015 12:18:00   
Merida
Boze taj trenutak srece mogu da zamislim user posted image

Direktna veza do poruke: 2322
13.2.2015 12:32:08   
suzi kju
jooooj one je bio sav onako smesan i na testove nije reagovao,e sad tek je siguran,i presrecan je,sali se samno,kaze sta sedis u kuci,idi kupi gajbu piva stavi da se hladi...i salje poruke jel sve ok...ma muskarac,smesni su,ne umeju posteno ni da se obraduju,tj ne umeju da pokazu

(odgovor članu Merida)
Direktna veza do poruke: 2323
13.2.2015 12:34:17   
Merida
hahhahahha..ne zna sta ga snaslo

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2324
13.2.2015 12:46:25   
sagitarius
Suzi,od srca cestitam,mnooogo mi je drago!

(odgovor članu Merida)
Direktna veza do poruke: 2325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here