Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.2.2015 18:53:51
|
|
|
|
Merida
|
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.2.2015 18:56:02
|
|
|
|
suzi kju
|
Ne smem još da se radujem, plašim se da se ne razočaram kasnije... Trudim se da ostanem prisebna, ali ipak srećna i pozitivna... Samo da dođe petak
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.2.2015 19:03:22
|
|
|
|
sagitarius
|
Suzi,mnogo mi je drago
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.2.2015 19:06:27
|
|
|
|
suzi kju
|
Hvala al još uvek ne primam čestitke, ne do petka... Šalim se, samo da ostane tako, da sve bude u redu...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 12.2.2015 9:17:38
|
|
|
|
suzi kju
|
Uradila sam sada ponovo test, očekivala sam jaču roze crticu jer sa prvim jutarnjim urinom,postoji druga crtica ali nije jako roze boje... Ne znam, biću sigurna sutra :-)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 12.2.2015 10:48:50
|
|
|
|
Maraj
|
Suzi kju to je to , nema sta. Nahbolje izvadi betu. Ona ce ti sve reci. Nju mozes u toku celog dana da uradis . Al svakako mislim da nema razloga da sumnjas kada su tu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 12.2.2015 11:18:29
|
|
|
|
suzi kju
|
Daj boze da je tako kao što kazeš, sutra ću da izvadim betu, tako mi se i pada da radim... :-)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 12.2.2015 12:42:33
|
|
|
|
GagaT
|
Suzi, cestitam draga. Naravno da ces da verujes dajer si trudna. Moras da verujes i neces da se bojis jer nemas razloga. prirodno je da kao zene radjamo decu i svaka od nas to i zasluzuje ako zeli.tako da mila moja glavu gore, budi ispunjena sigurnoscu da si konacno uspela. Iako te ne poznajem mogla sam da zamislim osecaj kada si rekla da ti suze same teku to je zbog olaksanja jer se konacno dogodilo. tako da srce moje, ti si trudna i uzivaj u tome. Pozz
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 12.2.2015 12:46:35
|
|
|
|
suzi kju
|
Da u pravu si, znaš kakav osećaj, olakšanje uzbuđenje, ne umem ni da opišem... Ali opet ta neka bojažljivost postoji, valjda prođemo svašta nešto, pa jedna neuspela vantelesna, i onda mora da postoji neka doza nesigurnosti :-)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 12.2.2015 16:17:44
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Suziiii cestitam trudna si...nije bitno da li je crtica roze boje ili crvene..bitno je da crtica postoji...sutra ce ti beta potvrditi..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 12.2.2015 16:31:02
|
|
|
|
suzi kju
|
Ja još uvek ne verujem u sve to dok ne vidi betu da je bar 100:-)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 12.2.2015 16:41:39
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Suzi kju cestitam na crticama i navijam za veliku betu sutra!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 12.2.2015 16:46:04
|
|
|
|
suzi kju
|
Znače mi vaši komentari, hvala vam puno...Javljam sutra čim stigne beta...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 12.2.2015 16:46:14
|
|
|
|
Merida
|
Suzi suzi ...i ja se rasplakah kao i kada sam citala za Lidiju Javi sutra odmah trocifenu betu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 12.2.2015 16:49:16
|
|
|
|
suzi kju
|
moze da se desi da bude i trocifrena? Ja gledala one tabele po netu pa ne znam kolika moze biti nakon te dve nedelje....
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 12.2.2015 17:15:10
|
|
|
|
Merida
|
Ako je 14. dan od ovulacije vrednosti su prosečno 48, granično 17-119 a ako se gleda od dana posledenje menstrujacije po nedelajam 4. nedelja: 3 - 426 tako da moze da bude. Ma nek bude sta hoce samo neka bude
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 12.2.2015 17:30:32
|
|
|
|
suzi kju
|
Hihi u pravu si... Samo nek bude!Ljubim vas sve :-)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 13.2.2015 7:23:52
|
|
|
|
Bebana17
|
Suzi, evo kucamo u drvo, da bude sve super, a beta trocifrena
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 13.2.2015 7:29:58
|
|
|
|
Maraj
|
Suzi kju mislim na tebe i navijam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 13.2.2015 8:31:51
|
|
|
|
Merida
|
Suzi drzimo palceve
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 13.2.2015 9:07:39
|
|
|
|
sagitarius
|
Suzi,srecno,cekamo te sa tom potvrdom😄
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 13.2.2015 9:51:06
|
|
|
|
Merida
|
Ja ne znam sta vise da radim ...moram da skrenem sa teme malo...ja jos uvek ne dobijam menzis. Betu sam radila u proslu subotu bila je 14 u ponedeljak je pala na 7 i tada mi je receno da prekinem sa terapijom Utrogetsanom . dakle poslednja tableta je bila u ponedeljak u 7ujutru , danas je petak ja i dalje ne dobijam. sta da radim u panici sam, da li je to normalno, kapiram da treba telo da izbaci progesteron kako bi krenulo ali koliko to normalno traje??? Da li da ponovim betu da vidim da li je skroz pala?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 13.2.2015 10:01:43
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Merieda. ..ne znam da li si upucena u moj slucaj kad sam radila betu?14-dan mi je bila 5 i prestala sam sa th.potom nakon dva dana prokrvarila pa 21 dan beta 40.radila sam betu jer sam ponovo krvarila malo.pa nakon 25dana od et beta mi bila 3,5.ja bi ti savetovala da pozoves kliniku gde si radila i da ponovis betu.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 13.2.2015 10:04:22
|
|
|
|
wivern
|
merida dok ne padne beta na nula neces dobiti, neko dobije brze nekome to ide sporije. Mozes proveriti na koliko ti je beta sada, nije nista strasno i nenormalno. Samo polako
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 13.2.2015 10:05:30
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Suzi...cekamo beticu trocifrenu... sigurna sam da ce biti visoka...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?