|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XIV
11.2.2015 16:26:19   
mina@
Svaka od nas je prica za sebe.... ovde radi samo jedan dr a ima milion pacijenata, tako da mi je uvek zakazivao uvece, i kad sam mu skrenula paznju na to reko mi je da VTO pacijente radi samo uvece... da je uspelo verovatno se ne bi zalila user posted image user posted image ...
Mislim da je sreca u svakom slucaju najpotrebnija, i bas verujem u to....

Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje.
-Ivo Andrić-

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2251
11.2.2015 16:28:35   
suzi kju
Mina slažem se u potpunosti sa tobom, sreća je presudna... Imam dosta drugarica koje imaju ovakav problem, i radile su vto na raznim mestima, proces je isti svuda, samo malo sreće i da organizam to prihvati i to je to...

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 2252
11.2.2015 16:35:17   
IvannaM
Suzi, na istoj klinici gde i Mina@ user posted image Ja sam bila iznenadjena sto je doktor moj neuspeh, podneo tesko kao i ja....prosto nije bilo nase vreme ili nismo imali srece kako god hoces da se kaze.....zato u drugom krugu user posted image ima da pravimo guzvu po porodilistima user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2253
11.2.2015 16:35:27   
Merida
Najvaznija cinjenica je da kod Ivanovica cekaju pravi momenat....ono strpljen spasen.

Nisam znala da moze o trosku drzave preko privatne klinike da se radi. To je bilo uvedeno pa ukinuto, po ponovo predlozeno i odbijeno...kako to sada ide?

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2254
11.2.2015 16:37:10   
mina@
Ja sam imala biohemijsku trudnocu u tom postupku i mislila sam dugo da sam ja negde pogresila, da se nisam cuvala, pa nisam lezala...user posted image user posted image , a imam dve drugarice kojima nije uspela VTO i posle su normalno ostale trudne i imaju sad user posted image user posted image .... Samo sreca....

Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje.
-Ivo Andrić-

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2255
11.2.2015 16:38:07   
suzi kju
Ja sam radila prošle godine kad su odobrili da se radi o trošku drzave u privatnim klinikama... Sad ne znam da li moze u nekim, znam da kod lvanovića ne rade više tako... Moje iskustvo sa gocom ivanović je super...

(odgovor članu Merida)
Direktna veza do poruke: 2256
11.2.2015 16:39:26   
suzi kju
Jeste srećna bitan faktor, ja na zalost nmg prirodnim putem, nemam ni jedan jajovod, mogu puj puj ne daj Bože vanmaterčno...

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2257
11.2.2015 16:42:38   
IvannaM
Suzi kju, bez jajovoda ne mozes ni vanmatericno...pitaj mene u tome sam iskusna :D Jajovodi su kanali u koji se jajna celija i spermatozoid spajaju pa se naknadno spustaju u matericu...ti posto nemas jajovode oni ne mogu da se spoje jer nemaju gde ;)
Kod privatnika o trosku drzave ne moze vise od juna cini mi se kada su primili sve pacijente za koje su potpisali ugovor da ce ih primiti. Novi tender nije raspisan i nemaju u planu za sada ni da ga raspisuju

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2258
11.2.2015 16:42:50   
mina@
Strasno.... ja sam imala jednu vanmatericnu, ali sva sreca organizam je sam odbacio i ocistio pa nije mi se ostetio kanal... to je bila blizanacka trudnoca, drugi plod su kiretazom odstranili user posted image user posted image ... i eto od tada nista, a i data je blo tesko, ne znam ni kako sam ostala trudna...user posted image ... imala sam jos jednu trudnocu i ta se zavrsila spontanim.... vec 6 god ne ostajem trudna.... prosle godine VTO ali opet nista.user posted image user posted image

-Ivo Andrić-

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2259
11.2.2015 16:47:14   
suzi kju
Joooj ivana, i ja sam u svemu ovome dugo, mogu ginekologiju da specijaliziram... Jajne ćelije se bez jajovoda oslobađaju u trbušnu duplju tako da ipak postoji mali procenat za vanmaterčnu trudnoću... Ja sam imala tri sponatana i jednu vanmaterčnu, nekoliko operacija, ma svašta... Svaka od nas ima svoju priču, svašta prođemo da bi nam se ispunila zelja da postanemo majke, treba Bog da nas nagradi bar sa po jednim malim anđelom :-) user posted image

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 2260
11.2.2015 17:00:10   
Merida
Naravno da hoce tu su i cekaju nas mame i tateuser posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2261
11.2.2015 17:10:07   
suzi kju
Koliko god se trudila da ne razmišljam o vađenju krvi, ne ide mi, polako se priblizava taj dan... i svaki put kad odem u kupatilo plašim se da ne krene menstruacija, i umišljam da me boli stomak, pa onda me ne boli, pa me boli kičma pa me ne boli, psiha je čudo stvarno. user posted image

(odgovor članu Merida)
Direktna veza do poruke: 2262
11.2.2015 17:15:10   
Merida
Znam kao se osecas Suzi. Meni je najgora bila sreda a betu sam vadila u subotu. Mislila sam da cu izludeti u cetvrtak i petak a upravo je sreda bila tacka pucanja.

Probaj da skrenes misli, probaj da spavas..bilo sta da vreme brze prodje.
Misli pozitivno i izdrzi jos malouser posted image nema kud samo napred.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2263
11.2.2015 17:17:13   
suzi kju
Joooj znam, i najtezi deo je otvoriti mail da vidiš rezultat... Ja vadim krv u petak, petak trinaesti... Izdrzaćemo pa kako bude :-)

(odgovor članu Merida)
Direktna veza do poruke: 2264
11.2.2015 17:44:42   
mina@
znam kako ti je user posted image user posted image ... ja sam u cekanju bete odradila i dva testa, 9 i 12 dana i bili su user posted image ... posle i beta ali na zalost mala....user posted image user posted image

-Ivo Andrić-

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2265
11.2.2015 17:47:24   
suzi kju
Ja sam rekla sebi da neću da radim testove, betu vadim jedanaesti dan jer je transfer obavljen peti dan posle aspiracije tako da mogu da se strpim... Al da je nezgodno - jeste itekako, neizvesnost iščekivanje...

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 2266
11.2.2015 18:03:45   
zece
suzi kju i ja nisam radila test vec sam radila samo betu i to oba puta domaci test pokazuje trudnoca tek kada je betahcg nad 25

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2267
11.2.2015 18:07:35   
suzi kju
Meni je danas deveti dan od transfera a transfer je radjen petog dana od aspiracije ,dakle to dođe da je embrion star dvanaest dana, ne znam da li bi mi pokazalo na testu sada nešto, jer ako je uspelo beta bi trebala da mi je skočila, zar ne?

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 2268
11.2.2015 18:13:51   
suzi kju
Da li da uradim test sada ili da čekam petak, ne znam zašto al sam se nešto unervozila, uradila bih test user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2269
11.2.2015 18:25:43   
suzi kju
Nisam svesna koliko sam nekarakterna, ne bih da radim test a uradila bih... :-(

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2270
11.2.2015 18:35:03   
sagitarius
Suzi kju,ako ces ranije da radis neka bude iz krvi.Ti kucni testovi mogu biti nepouzdani tako rano.Ali ako ipak ne mozes da im odolis,sacekaj jutro,da bude sa jutarnjim urinom.Potpuno razumem tvoju nestrpljivost,ali izguraj jos sutra.I da,bice to najgori dan,necu da te lazem,ali procice i docice tvoj dan.user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2271
11.2.2015 18:37:33   
suzi kju
Najgore je što imam test pred sobom, gledam ja njega gleda on mene haha, al se plašim da uradim, pogotovo u ove kasne sate, lomim se, da li da radim sada ili ujutru... Znam da je u jutarnjem urinu beta koncentrovanija

(odgovor članu sagitarius)
Direktna veza do poruke: 2272
11.2.2015 18:39:58   
Merida
Suzi prekini muku izadji prosetaj se...ako ces raditi uradi betu iz krvi da se ne mucis a i trebalo bi da se vec vidi. Cula sam da testovi iz urina nisu pouzdani kada je vto u pitanju.

Drzi se Suziiiiiiuser posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2273
11.2.2015 18:41:56   
dunja RR
Suzi imenjakinjo, batali test.
Navijam svim srcem za uspeh i lepu betu user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2274
11.2.2015 18:50:54   
suzi kju
Epa ja ga uradih.... Pojavi se jako roza crtica ona za negativu pa se pojavi još jedna blago roza, ona za pozitivu... Srce kuca ko u zeca... Nadam se da je istina, potvrdiću u petak... Nmg da verujem, ne smem još da se radujem, ali suze same idu...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 2275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here