|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XIV
11.2.2015 13:31:31   
Merida
Hvala Suzi kju..znam da je potrebnoa je potrebno da se poklope kockice i svi cekamo tu kombinacijuuser posted image

Ti guraj samo napred , navijamo za tebeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2226
11.2.2015 13:35:24   
suzi kju
Hvala ti,sve nekako imamo isti cilj,koji ce se ostvariti,meni,tebi i svim zenama koje imaju tih problema...Ja sam dosad ispostovala sve,milion analiza,pregleda,operacija,terapije,sada je sve u bozjim rukama,javljam rezulatae u svakom slucaju :)

(odgovor članu Merida)
Direktna veza do poruke: 2227
11.2.2015 13:53:18   
Merida
Jesi li ti za drugu vec imala zamrznute ili si isla sve ispocetka?

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2228
11.2.2015 13:55:08   
Merida
Ja sam ispostovala sve i svakoga ...i bila strpliva i disciplinovana..a sada dolazim u fazu da slusam sebe i samo mislim o krajnjem ciljuuser posted image

valjda mozak treba da otkaci

(odgovor članu Merida)
Direktna veza do poruke: 2229
11.2.2015 13:55:50   
suzi kju
Nisam imala zamrznute,sve sam iz pocetka...a sada su mi zamrzli jednu blastu samo....videcemo,ja se iskreno nadam da mi nece trebati :)

(odgovor članu Merida)
Direktna veza do poruke: 2230
11.2.2015 13:56:41   
Merida
Nece sigurnouser posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2231
11.2.2015 14:02:20   
suzi kju
Mogu ti reci da sada skroz opustena,ne razmisljam toliko kao prvi put,msm ne mogu ni skroz da se iskljucim,nemoguce je,jer prosto znam da sam radila VTO... Prvoh dana posle transfera me boleo stomak kao pred mensturaciju,i plasila sam se da cu dobiti,posle toga nista,nikakve promene ja ne osecam,ma bas nista....Sta god to znacilo :D

(odgovor članu Merida)
Direktna veza do poruke: 2232
11.2.2015 14:05:37   
Merida
mislim da je tako i baby blue , nije imala nikakve simptome, pa je bilo sve ok.

Tesko je ne nadati se , tesko je iskljuciti se ali mislim da ce i meni drugi put biti lakse jer znas sta da ocekujes..Pokusaj da gledas neke lepe filmove da se druzis sa dragim ljudima..vreme je budjavo ali jos samo malo..ovo je ta godina user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2233
11.2.2015 14:12:26   
suzi kju
Naravo da se nadamo,to je ono cemu tezimo...A vreme je ok,povoljno je VTO,uzivam kuci,sa muzem i drugaricom,niko gotovo i ne znam sta sam radila,prosto jer je meni tako lakse,ne zelim da me iko uznemirava...msm da je tako najbolje,mrzim ono ponavljanje kad sta kako,svi sve vole da znaju,prvi put su svi bili upuceni,sada niko i mirna glava :)

(odgovor članu Merida)
Direktna veza do poruke: 2234
11.2.2015 14:18:18   
Merida
Upravo sam to sebi obecala za sledeci put. Niko nece znati. Sticajem okolnosti svi su saznali od posla preko familije...onda je jako tesko objasnavati zasto nije uspelo a da i sam ne znas razlog.

Mama mi je bila tu ali me je preterano pazila nije mi dala ni da ustanem i to mi je ulivalo dodatnu nervozu. Sledeci put ce biti samo 2-3 dana a za ostale cu smisliti nacin da ne saznaju.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2235
11.2.2015 15:06:51   
LIDIJA STEVAN
suzi..da li te bole grudi?meni sve to mirise da ides nasim stopamauser posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2236
11.2.2015 15:11:20   
suzi kju
Pa sada ne, pre dva tri dana onako na dodir su me baš bolele, sad ništa, niti stomak niti grudi, bocnu me jajnici jednom dnevno mozda, kad se nakašljem, inače nikakvih promena :-)

(odgovor članu LIDIJA STEVAN)
Direktna veza do poruke: 2237
11.2.2015 15:42:21   
suzi kju
Merida moze to da se sakrije, malo ignorišeš radoznale malo slažeš, ali dobro, šta je tu je... To je nala laz za tvoj mirniji dan... I meni je prošli put mama bila kod mene i drzala ne kao malo vode na dlanu, a ne valja ni to, mozeš slobodno kretanje po kući i pripremanje hrane, nemoj da usisavaš i tako ti... Meni muz dosta pomaze, on sve nabavi kupi pripremi ja odvršim i to je to, tako ti i vreme brze prođe i ne razmišljaš stalno vto :-)

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2238
11.2.2015 15:43:11   
mina@

IZVORNA PORUKA: IvannaM

mina@ ne znam za koju si kliniku trazila da ides. Liste cekanja nema trenutno u Visegradskoj i Valjevu, pozivi stizu najkasnije mesec dana posle komisije. Front je popunjen i sada rade zene od juna prosle godine

Ja sam se opredelila za Front, verovatno me zato jos ne zovu.....
Kada sam radila prvi put (prosle godine), cekala sam 8 meseci, isto sam se opredelila za Front, ali posle su me raspodelili kod privatnika.... i jesam zadovoljna i nisam... ne znam, malo mi je bilo nelogicno da ON samm sve radi, ipak su klinike tim, a ne jedna osoba... videcu sta ce ovog puta biti...user posted image user posted image

Hvala vam, ljubim vas sve!!!

Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje.
-Ivo Andrić-

(odgovor članu IvannaM)
Direktna veza do poruke: 2239
11.2.2015 15:47:42   
IvannaM
Mina@ ja sam bila na istoj klinici kao i ti.....mada sam ja zadovoljna, ali evo ovog puta sam u Visegradskoj. Nadam se da ce mi bar ovog puta nesto ostati za zamrzavanje user posted image To za Front znam sa drugog foruma da su se javile devojke polovinom decembra da su ih pozvali na konsultacije, a da su komisiju prosle jos u junu. Drzim palceve da te sto pre pozovu

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 2240
11.2.2015 15:59:26   
mina@
Hvala draga, nadam se da ce ovog puta i meni i tebi uspeti!!!!! user posted image user posted image
Nije da nisam zadovoljna, ali nekako sam ocekivala tim.... ne znam....
Usput, niko nije pogledao moj TSHkoji je bio preko 3 a treba da je manji od 2... sve je kao na traci, masinerija... a nije mi se dopalo njegovo insistiranje za smrzavanje... naravno samo da bi on uzeo pare...
Jadno je da se neko bogati na tudjoj nesreci
kako god proslo je i to i sada idemo u nove pobede user posted image user posted image
A razlog tvog neuspeha???? Imas li nekih problema ili jednostavno nije bilo srece..user posted image user posted image

Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje.
-Ivo Andrić-

(odgovor članu IvannaM)
Direktna veza do poruke: 2241
11.2.2015 16:01:10   
suzi kju
Mina a gde si radila prvu VTO?

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 2242
11.2.2015 16:04:31   
mina@
Kod Kovacevica....

-Ivo Andrić-

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2243
11.2.2015 16:05:50   
suzi kju
Aham, nisam čula za njih ništa ni lepo ni ružno :-)

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 2244
11.2.2015 16:17:35   
mina@
Ni ja nikada nisam cula za njih dok me nisu tamo poslali na VTO... ne mogu da kazem da su losi, samo mi je bilo maltretiranje sto sam na konsultacije morala da dolazim u 19 ili 20 h a ja putujem kolima skoro 3 sata do njih.. i svi pregledi su bili uvece, a bilo je zimsko vreme, pa mrak, a ja sama u Bgd-u.... nije mi se to dopalo... u Frontu sve obavis preko dana i miran si, meni je to najvise smetalo...

-Ivo Andrić-

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2245
11.2.2015 16:20:16   
IvannaM
Kod mene jednostavno nije bilo srece, posle toga ispitala sam skoro sve, radila i antitela stitne i stecene trombofilije i ogtt i sve je kako treba, ali nije bio moj mesec....e sad idemo po kratkom protokolu, pa se nadam da cemo imati malo vise jc, imali smo samo 4 i sve su se oplodile, al kad te nece, nece te user posted image bice i za nas user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2246
11.2.2015 16:22:22   
suzi kju
Pa to je bae nezgodni, a što su tako radili, verovatno jer pre podne rade negde u drzavnim bolnicama, ja sam prvi put o trošku fonda radika u bolnici lvanović, I bila sam zadovoljna, tako da sam sada onsvojoj reziji išla ponovo kod njih, doktorka je po meni jako dobar stručnjak, i ne prepušta sve slučaju, čisto da te odradi i idi kući, to je bar moje iskustvo sa njom, mada nisam jedina koja tako misli ima nas vise koje smo kod goce ivanović :-)

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 2247
11.2.2015 16:24:00   
suzi kju
Biće naravno, samo da dođe naše vreme... Ja sam prošli put imala problem sa tom tečnošću u jajovodu, sada sam to rešila pa ćemo videti rezultat :-)

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2248
11.2.2015 16:24:50   
IvannaM
Hahahahha, Mina mi smo trebale da zamenimo termine, meni je vise smetalo kad mi padne vikend i idem oko 12h, a leto, a ja na plus 50 cekam bus kojeg nema pa nema :) Na kraju me njegova zena pitala gde sam se suncala pa dobila tako lepo boju user posted image mislim se kako bre gde, pa na sava centru cekajuci bus user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2249
11.2.2015 16:26:11   
suzi kju
Hahhahaha ivana... I oni svašta pitaju... A gde si ti radila vantelesnu? Jesam i ja radoznala hihi :-D

(odgovor članu IvannaM)
Direktna veza do poruke: 2250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here