Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.2.2015 13:31:31
|
|
|
|
Merida
|
Hvala Suzi kju..znam da je potrebnoa je potrebno da se poklope kockice i svi cekamo tu kombinaciju Ti guraj samo napred , navijamo za tebe
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.2.2015 13:35:24
|
|
|
|
suzi kju
|
Hvala ti,sve nekako imamo isti cilj,koji ce se ostvariti,meni,tebi i svim zenama koje imaju tih problema...Ja sam dosad ispostovala sve,milion analiza,pregleda,operacija,terapije,sada je sve u bozjim rukama,javljam rezulatae u svakom slucaju :)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.2.2015 13:53:18
|
|
|
|
Merida
|
Jesi li ti za drugu vec imala zamrznute ili si isla sve ispocetka?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.2.2015 13:55:08
|
|
|
|
Merida
|
Ja sam ispostovala sve i svakoga ...i bila strpliva i disciplinovana..a sada dolazim u fazu da slusam sebe i samo mislim o krajnjem cilju valjda mozak treba da otkaci
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.2.2015 13:55:50
|
|
|
|
suzi kju
|
Nisam imala zamrznute,sve sam iz pocetka...a sada su mi zamrzli jednu blastu samo....videcemo,ja se iskreno nadam da mi nece trebati :)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.2.2015 13:56:41
|
|
|
|
Merida
|
Nece sigurno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.2.2015 14:02:20
|
|
|
|
suzi kju
|
Mogu ti reci da sada skroz opustena,ne razmisljam toliko kao prvi put,msm ne mogu ni skroz da se iskljucim,nemoguce je,jer prosto znam da sam radila VTO... Prvoh dana posle transfera me boleo stomak kao pred mensturaciju,i plasila sam se da cu dobiti,posle toga nista,nikakve promene ja ne osecam,ma bas nista....Sta god to znacilo :D
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.2.2015 14:05:37
|
|
|
|
Merida
|
mislim da je tako i baby blue , nije imala nikakve simptome, pa je bilo sve ok. Tesko je ne nadati se , tesko je iskljuciti se ali mislim da ce i meni drugi put biti lakse jer znas sta da ocekujes..Pokusaj da gledas neke lepe filmove da se druzis sa dragim ljudima..vreme je budjavo ali jos samo malo..ovo je ta godina
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.2.2015 14:12:26
|
|
|
|
suzi kju
|
Naravo da se nadamo,to je ono cemu tezimo...A vreme je ok,povoljno je VTO,uzivam kuci,sa muzem i drugaricom,niko gotovo i ne znam sta sam radila,prosto jer je meni tako lakse,ne zelim da me iko uznemirava...msm da je tako najbolje,mrzim ono ponavljanje kad sta kako,svi sve vole da znaju,prvi put su svi bili upuceni,sada niko i mirna glava :)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.2.2015 14:18:18
|
|
|
|
Merida
|
Upravo sam to sebi obecala za sledeci put. Niko nece znati. Sticajem okolnosti svi su saznali od posla preko familije...onda je jako tesko objasnavati zasto nije uspelo a da i sam ne znas razlog. Mama mi je bila tu ali me je preterano pazila nije mi dala ni da ustanem i to mi je ulivalo dodatnu nervozu. Sledeci put ce biti samo 2-3 dana a za ostale cu smisliti nacin da ne saznaju.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.2.2015 15:06:51
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
suzi..da li te bole grudi?meni sve to mirise da ides nasim stopama
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.2.2015 15:11:20
|
|
|
|
suzi kju
|
Pa sada ne, pre dva tri dana onako na dodir su me baš bolele, sad ništa, niti stomak niti grudi, bocnu me jajnici jednom dnevno mozda, kad se nakašljem, inače nikakvih promena :-)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.2.2015 15:42:21
|
|
|
|
suzi kju
|
Merida moze to da se sakrije, malo ignorišeš radoznale malo slažeš, ali dobro, šta je tu je... To je nala laz za tvoj mirniji dan... I meni je prošli put mama bila kod mene i drzala ne kao malo vode na dlanu, a ne valja ni to, mozeš slobodno kretanje po kući i pripremanje hrane, nemoj da usisavaš i tako ti... Meni muz dosta pomaze, on sve nabavi kupi pripremi ja odvršim i to je to, tako ti i vreme brze prođe i ne razmišljaš stalno vto :-)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.2.2015 15:43:11
|
|
|
|
mina@
|
IZVORNA PORUKA: IvannaM mina@ ne znam za koju si kliniku trazila da ides. Liste cekanja nema trenutno u Visegradskoj i Valjevu, pozivi stizu najkasnije mesec dana posle komisije. Front je popunjen i sada rade zene od juna prosle godine Ja sam se opredelila za Front, verovatno me zato jos ne zovu..... Kada sam radila prvi put (prosle godine), cekala sam 8 meseci, isto sam se opredelila za Front, ali posle su me raspodelili kod privatnika.... i jesam zadovoljna i nisam... ne znam, malo mi je bilo nelogicno da ON samm sve radi, ipak su klinike tim, a ne jedna osoba... videcu sta ce ovog puta biti... Hvala vam, ljubim vas sve!!!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.2.2015 15:47:42
|
|
|
|
IvannaM
|
Mina@ ja sam bila na istoj klinici kao i ti.....mada sam ja zadovoljna, ali evo ovog puta sam u Visegradskoj. Nadam se da ce mi bar ovog puta nesto ostati za zamrzavanje To za Front znam sa drugog foruma da su se javile devojke polovinom decembra da su ih pozvali na konsultacije, a da su komisiju prosle jos u junu. Drzim palceve da te sto pre pozovu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.2.2015 15:59:26
|
|
|
|
mina@
|
Hvala draga, nadam se da ce ovog puta i meni i tebi uspeti!!!!! Nije da nisam zadovoljna, ali nekako sam ocekivala tim.... ne znam.... Usput, niko nije pogledao moj TSHkoji je bio preko 3 a treba da je manji od 2... sve je kao na traci, masinerija... a nije mi se dopalo njegovo insistiranje za smrzavanje... naravno samo da bi on uzeo pare... Jadno je da se neko bogati na tudjoj nesreci kako god proslo je i to i sada idemo u nove pobede A razlog tvog neuspeha???? Imas li nekih problema ili jednostavno nije bilo srece..
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.2.2015 16:01:10
|
|
|
|
suzi kju
|
Mina a gde si radila prvu VTO?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.2.2015 16:04:31
|
|
|
|
mina@
|
Kod Kovacevica....
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.2.2015 16:05:50
|
|
|
|
suzi kju
|
Aham, nisam čula za njih ništa ni lepo ni ružno :-)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.2.2015 16:17:35
|
|
|
|
mina@
|
Ni ja nikada nisam cula za njih dok me nisu tamo poslali na VTO... ne mogu da kazem da su losi, samo mi je bilo maltretiranje sto sam na konsultacije morala da dolazim u 19 ili 20 h a ja putujem kolima skoro 3 sata do njih.. i svi pregledi su bili uvece, a bilo je zimsko vreme, pa mrak, a ja sama u Bgd-u.... nije mi se to dopalo... u Frontu sve obavis preko dana i miran si, meni je to najvise smetalo...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.2.2015 16:20:16
|
|
|
|
IvannaM
|
Kod mene jednostavno nije bilo srece, posle toga ispitala sam skoro sve, radila i antitela stitne i stecene trombofilije i ogtt i sve je kako treba, ali nije bio moj mesec....e sad idemo po kratkom protokolu, pa se nadam da cemo imati malo vise jc, imali smo samo 4 i sve su se oplodile, al kad te nece, nece te bice i za nas
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.2.2015 16:22:22
|
|
|
|
suzi kju
|
Pa to je bae nezgodni, a što su tako radili, verovatno jer pre podne rade negde u drzavnim bolnicama, ja sam prvi put o trošku fonda radika u bolnici lvanović, I bila sam zadovoljna, tako da sam sada onsvojoj reziji išla ponovo kod njih, doktorka je po meni jako dobar stručnjak, i ne prepušta sve slučaju, čisto da te odradi i idi kući, to je bar moje iskustvo sa njom, mada nisam jedina koja tako misli ima nas vise koje smo kod goce ivanović :-)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.2.2015 16:24:00
|
|
|
|
suzi kju
|
Biće naravno, samo da dođe naše vreme... Ja sam prošli put imala problem sa tom tečnošću u jajovodu, sada sam to rešila pa ćemo videti rezultat :-)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.2.2015 16:24:50
|
|
|
|
IvannaM
|
Hahahahha, Mina mi smo trebale da zamenimo termine, meni je vise smetalo kad mi padne vikend i idem oko 12h, a leto, a ja na plus 50 cekam bus kojeg nema pa nema :) Na kraju me njegova zena pitala gde sam se suncala pa dobila tako lepo boju mislim se kako bre gde, pa na sava centru cekajuci bus
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.2.2015 16:26:11
|
|
|
|
suzi kju
|
Hahhahaha ivana... I oni svašta pitaju... A gde si ti radila vantelesnu? Jesam i ja radoznala hihi :-D
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?