Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 19.2.2015 9:44:01
|
|
|
|
suzi kju
|
Lidija javi nam jel kod tebe jedna ili dve bebe... Jooj baš mi je drago zbog sagitaurus, ja sam za nju i pretpostavljala da su dve bebe beta joj je ogromnaaa :-)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 19.2.2015 13:46:12
|
|
|
|
jess021
|
Lidija, jesam. Vec 3 puta Dva puta u Betaniju i jednom privatno. Sve je super, culi smo srculence. Maraj je bila juce. I kod nje je sve u redu, culi su i oni bebino srce Super za Sagitarius, jos ti da nam javis lepe vesti i da se tako nastavi!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 19.2.2015 14:54:38
|
|
|
|
imperial
|
Puno srece svim devojkama,joj sto mi nesto toplo oko srca kad cujem za dve bebice,nista lepse
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 19.2.2015 21:56:44
|
|
|
|
zece
|
Super za sagitarius
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.2.2015 12:15:41
|
|
|
|
sagitarius
|
Devojke,hvala na cestitkama.Jos da saznamo kako je kod Lidije,da li su nam i tu blizancici
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.2.2015 12:28:43
|
|
|
|
suzi kju
|
Pa i ja ću valjda na prvom ultrazvuku saznati da li imam jednu ili dve tačkice :-) jel tako?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.2.2015 14:02:35
|
|
|
|
jess021
|
Suzi, hoces. Odmah se vidi da li ima jedan ili dva meska.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.2.2015 14:35:52
|
|
|
|
suzi kju
|
Jedva čekammmmm... 5-og marta imam zakazan ultrazvuk :-D
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.2.2015 10:45:15
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Drage..ipak smo juce bili na ul.zvuku.Culi smo srculence Kako udara..jedna bebica..divan osecaj. znaci iz nase grupice samo Sagitarius ima dve bebice?Meni racunaju da sam sedma nedelja trudnoce.ne racunaju od ciklusa.nego dve nedelje od ciklusa.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.2.2015 10:50:52
|
|
|
|
suzi kju
|
Super, Lidija, verujem da je divan osećaj kad čuješ da kucka... Uzivaj :-*
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.2.2015 10:59:55
|
|
|
|
jess021
|
Lidija, super!! Predivan osecaj, nema veze sto je jedna, samo nr ek je ziva i zdrava. Imamo mi vremena i za drugo. Nije mi jasno to racunanje trudnoce, svako na svoj nacin. Meni racunaju od prvog dana poslednje menstruacije.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.2.2015 12:54:41
|
|
|
|
Maraj
|
Lidija divan osecaj meni racunaju od prvog dana ciklusa. Koliko znam tako svi racunaju, ne znam zasto kod tebe tako.... al ko da je vazno, trudne smo i to je najvaznije, nedelja gore-dole....
< Poruku je uredio Maraj -- 21.2.2015 12:55:21 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.2.2015 14:15:44
|
|
|
|
jess021
|
Maraj, nase trudnoce se razlikuju za 1 dan
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.2.2015 15:08:53
|
|
|
|
Maraj
|
Jao da, videla sam da smo u istom gradu možda bi se srele i u porodilistu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.2.2015 18:55:17
|
|
|
|
kate mk
|
IZVORNA PORUKA: LIDIJA STEVAN Merieda. ..ne znam da li si upucena u moj slucaj kad sam radila betu?14-dan mi je bila 5 i prestala sam sa th.potom nakon dva dana prokrvarila pa 21 dan beta 40.radila sam betu jer sam ponovo krvarila malo.pa nakon 25dana od et beta mi bila 3,5.ja bi ti savetovala da pozoves kliniku gde si radila i da ponovis betu. zdr ja sam od mk vvcera pravev beta i na rezultat mi pise negativno 0,5 prekinav so lekarstvata i so vaginalnite ama eve denes uste nemam dobieno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.2.2015 19:52:46
|
|
|
|
Maraj
|
Kate mk kasnice ti 3-4 dana sigurno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.2.2015 22:41:10
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Ne znam stvarno kako mi to racuna Ljubic..nista mi nije jasno jer svima racunaju od poslednje menstruacije..ja imam produzene cikluse i ovulacija mi je bila tek 22dan i nikada mi nije bila ovulacija isti dan tako da je vrlo moguce zbog toga..mene bas brine to racunanje zbog dabl testa i svih ostalih analiza koje cemo raditi u trudnoci.Jess ti i Maraj isto imate po jednu bebicu jel tako bese?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 22.2.2015 0:37:39
|
|
|
|
kate mk
|
na beta test 5 i 0,5 koja brojka e povisoka
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 22.2.2015 8:14:12
|
|
|
|
Maraj
|
Kate 5 je vece od 0,5. Lidija da meni je vracena jedna blasta
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 22.2.2015 9:33:44
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Lidija bravo za srculence! Uzivaj draga. Sto se racunanja tice,nemoj da se sekiras,i jedno i drugo racunanje je pravilno.Nemaju sve zene ovulaciju 14og dana ciklusa i zato je mozda racunanje po ovulaciji i pravilnije.Ali kako god, ti se poklapas sa devojkama koje su radile u isto vreme kad i ti,razlika je dan,dva gore dole. Pozdravljam vas sve i zelim da sto pre odete s ove teme u neke lepse!
< Poruku je uredio PalcicaBg -- 22.2.2015 9:34:16 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 22.2.2015 11:12:23
|
|
|
|
jess021
|
Lidija, i kod mene je jedna bebica. Ne opterecuj se racnunanjem, za devet meseci ces se svakako morati poroditi
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 22.2.2015 12:12:07
|
|
|
|
pozitivna
|
E kad vec pricate o ovulaciji jedno pitanje : Posle ovulacije koliko dana treba da prodje da bi se dobila menstruacija ? Ja sam imala ovulaciju ovog meseca kasno ( Slepci prekinuli mi stimulaciju uvideli da mi nece rasti folikuli ,poslenedelju dana ja imala ovulaciju i to dobru ,pokusali smo muckali smo ma da znam da nema od toga nista jajovodi mi zapuseni al eto mozda neko cudo da se desi :) ) pa me sad zanima posle koliko dana mislim posle ovulacije treba da dobijem ,i dali se racuna od prvog dana ovulacije ili od prestanka ovulacije? Imam neke simptome ali eto mozda je sve psihicki ,nada Pozdrav i cestike zene trudnice i trudilice
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 22.2.2015 13:10:49
|
|
|
|
gogili75
|
od ovulacije 14-ti dan bi trebalo da dobjes
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 22.2.2015 20:04:59
|
|
|
|
Maraj
|
Pozitivna, dan ovulacije je nulti dan, njega ne racunas.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 22.2.2015 21:35:07
|
|
|
|
pozitivna
|
Gogi ,Maraj hvala na odgovoru i Ja tako racunam 14 dan ,al sta znam od kog se dana racuna posto ovulacija traje 3 - 4 dana Poz.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?