Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 13.2.2015 10:07:26
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Maraj..kako si draga?imas li neke trudnicke simptome?jesi li bila na ul.zvuku?ja tek tamo oko 20-tog februara.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 13.2.2015 10:10:09
|
|
|
|
Merida
|
Suzi izvini sti kvarim temu ...bas se nadam najboljem Lidija , secase tvog slucaja ali ne znam sta je bilo na kraju....znam da si sada tr udna mislim da cu sada da idem ponovo da je vadim a pre toga cu zvati Ivanovice
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 13.2.2015 11:15:09
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Merida..da ja sam trudna iz treceg puta sa smrzlicima smo radili iz prirodnog ciklusa..sad cekamo prvi ul.zvuk sledece nedelje da vidimo ima li jedne ili dve bebice... ti javi sta se desava..ne nadaj se puno..iz iskustva ti kazem..ali svakako nema povratka nazad nego samo glavu gore i sto pre ponovo da pokusate.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 13.2.2015 11:44:20
|
|
|
|
suzi kju
|
i ja sam trudnaaaaaaaaaaaaa... beta 171,7
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 13.2.2015 11:51:25
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
bravo Suzi, znala sam...tj znala si i ti samo je trebalo potvrditi..cestitam draga..da ti bude lagana trudnoca..jeeee
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 13.2.2015 11:53:36
|
|
|
|
suzi kju
|
hvala puno...pa da,jesam znala,al nisam bila sigurna 100 %,za dveipo nedelje na uz da idem.... tad ce se videti koliko je beba jel tako? :)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 13.2.2015 11:55:22
|
|
|
|
Maraj
|
Bravo suzi kju
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 13.2.2015 11:57:38
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: LIDIJA STEVAN Maraj..kako si draga?imas li neke trudnicke simptome?jesi li bila na ul.zvuku?ja tek tamo oko 20-tog februara. Draga nisam jos. U ponedeljak zovem kliniku da zakazem uz. Ja se nadan da cu ici u utorak ili sredu da cujem nemam gotovo nikakve simptome osim podrigivanja nekad imam blagu glavobolju i to je to. Ti?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 13.2.2015 11:58:03
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
meni su rekli za oko tri nedelje od et.tako da ja idem tek tamo 20 feb.a betu sam saznala 31.januara.Ma sada uzivajte i radujte se..da tada ces videti koliko ima bebica,...jesu tebi vratili dve?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 13.2.2015 12:00:58
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Maraj,moji simtomi su sledeci..brzo zamaranje,mucnine jutarnje od pre dva dana i grudi koje jos nisu prestale da bole..ali na grudi sam se navikla cini mi se,najnovije je mucnine koje mi padaju malo teze..uvece mi se sve smiri i budem ok..Meni rekli da se javim u utorak klinici da mi zakazu ul.zvuk..Jesi li se navikla na to da si trudna i da ti malo ugadjaju?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 13.2.2015 12:01:58
|
|
|
|
suzi kju
|
a kolika je tebi bila pocetna beta? da,dva su mi embriona vratili :) a tebi?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 13.2.2015 12:04:03
|
|
|
|
suzi kju
|
ja nemam bas nikakvih simptoma,bas bas...boleukao me stomak pomalo prvih dana posle et,sad nista...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 13.2.2015 12:05:00
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Vratili mi dva smrzlica.Beta 11-dan bila 402,8. A beta 15-dan 1800.dalje nisam proveravala.Mi jos uvek ne znam koliko ima bebica mada mi svi govore da na osnovu bete moze biti dve bebe..ali videcemo...volela bih i ja ali to me ne brine..vazno je da sam trudna i da cu bit majka koliko god dece samo da su oni zivi zdravi pravi i da im nista ne fali..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 13.2.2015 12:06:56
|
|
|
|
Merida
|
Jaooooo Suziiiii bravo bas mi je drago, povuci me za nos .... Lidija ne nadam se ja da sam trudna samo da sve bude u redu , da se nesto ne zakomplikje pa da moram na kiretaze i tako ta sr..nja Izvadila ponovo krv, zvala Ivanovice rekli su da ne brinem i da je sve individulano da cu dobiti ovih dana. Jao nadam se da cu se i ja uskoro pridruziti ekipi
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 13.2.2015 12:07:00
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Suzi jos ti je rano za simptome..jedno sada moze da te bolucka stomak i grudi..a ostali simtomi krecu tek tamo cetvrta nedelja od et...doduse ima slucajeva i pre..zavisi sve od organizma...ma sada samo opusteno i uzivaj u trudnoci..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 13.2.2015 12:07:57
|
|
|
|
suzi kju
|
bas tako,svima nam je taj cilj...tvoja je beta bila veca,od jedne devojke sto je radila kad i ja beta je 800...nema nikakve veze to sto je moja 171?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 13.2.2015 12:08:07
|
|
|
|
Merida
|
i da i meni su radili iza prirodnog ciklusa sa dva smrznuta..ali corak ovaj put ..idemo dalje
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 13.2.2015 12:10:26
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Merida...hoces sigurno samo je potrebno da verujes..budi opustena...ja sam sada ovaj teci put bila najopustenija u pripremi za et..bukvalno sam dosla na folikulometriju i kad su mi potvdili da je doslo do ovulacije moja recenica je bila:"Hvala Bogu,jedva cekam taj et da odem na odmor"dr.se smejala..i eto mene na dugackom odmoru..na poslu me nece biti sigurno dve ipo good..od prilike..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 13.2.2015 12:10:59
|
|
|
|
suzi kju
|
Merida vucem te nos,dace bog da uskoro itijavis lepe vesti :) a za simptom znam da je jos rano,i ne ocekujem da se nesto posebno desi....samo jos uvek nmg da verujem
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 13.2.2015 12:12:40
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Suzi nema veze jer je pitanje na koliko se sati ona dupla..moze biti da se brze dupla npr od sutra..videses opusteno..ta devojka sto joj je 800 sigurno nosi blizance.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 13.2.2015 12:14:46
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Suzi..kako jemuz reagovao?Moj je bio u soku ...izbezumljen....fantastican osecaj... Merida..sto pre da nam se pridruzis..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 13.2.2015 12:18:00
|
|
|
|
Merida
|
Boze taj trenutak srece mogu da zamislim
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 13.2.2015 12:32:08
|
|
|
|
suzi kju
|
jooooj one je bio sav onako smesan i na testove nije reagovao,e sad tek je siguran,i presrecan je,sali se samno,kaze sta sedis u kuci,idi kupi gajbu piva stavi da se hladi...i salje poruke jel sve ok...ma muskarac,smesni su,ne umeju posteno ni da se obraduju,tj ne umeju da pokazu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 13.2.2015 12:34:17
|
|
|
|
Merida
|
hahhahahha..ne zna sta ga snaslo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 13.2.2015 12:46:25
|
|
|
|
sagitarius
|
Suzi,od srca cestitam,mnooogo mi je drago!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?