Olga75 -> RE: vrsnjacko nasilje (24.9.2014 16:00:59)
|
konacno da sednem s mirom evo danas sam bila na hmm , pa sastanku sa : roditeljima decaka , psihologom , pedagogom , direktorkom vrtica , seficom vrtica i vaspitacicom. Svi su culi manje - vise istu pricu , razlikuje se u tome : nisam je ja sutnuo , ne ,ne , nisam ni ja i tako prvo su dvojica tata koji su bili pokusali da pricu banalizuju : oni su samo hteli da je sprece da se penje na tobogan naopako da se ne povredi onda je jedan tata spustio loptu , kao pa dobar je i on kad se vec zver igra sa njegovim sestrama , mama jednog decaka je bila sokirana i rece da bi i ona tako reagovala , to nema smisla i ne sme da se desava a onaj drugi tata mi je rekao da dramatizujem i preterujem i on ima veze , onda sam ja morala da stavim do znanja da i ja imam veze iako "nesam ckolovala ot vremena " manje - vise su se svi slozili da to nije bilo lepo i da izgleda kao organizovan napad iako je verovatno bio nesrecan sticaj okolnosti eto nemam pojma sta je zakljuceno , zasto sam ja bila tamo i sta ce dalje da se desava ali definitivno se nesto desava jer danas kad sam otisla po Mariju , samo su pljustale pohvale za nju [sm=zmeden.gif] i da , jedan decak je u ponedeljak povracao koliko je bio uzrujan a drugi je dva dana bio bas snuzden znaci shvatili su da svaka akcija ima reakciju i da roditelji onog cetvrtog se nisu pojavili
|
|
|
|