Torbica -> RE: vrsnjacko nasilje (14.9.2014 15:07:00)
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR IZVORNA PORUKA: Torbica Samo nemoj tradicionalni aikido, nego ovaj realni, prava je stvar, a pokazacu joj i ja malko kad se vidimo! [sm=smiley31.gif] Molim te da ne širiš netačn informacijd i da ne vređaš. Mogla bi i ja da napisem štošta o tom "aikidou" Ljube Vračarevića, ali ovo nije tema za to a i mislim da jd ružno pljuvati po drugima. Olga trening bilo koje borilačke veštine će joj sigurno puno značiti i za samopouzdanje a naučiće i da se brani. Aikido vam je super izbor! Što se tiče vrtića, Ivanka je u pravu. Vaspitačic su morale da vas odmah pozovu, a ne da kriju i prave se lude. Ako ne reaguješ ti klinci će i dalje maltretirati zverčicu. Ona ideja o advokatu možda uopšte nije loša. Podićiće sve na viši nivo Svasta, gde je tu uvreda? Ili bilo sta uvredljivo? I netacna informacija o cemu? Radi se o tome da manja deca lakse prihvataju uproscenu tehniku i rade se konkretne odbrane od - hvatova za ruke, noge, kosu, ramena, obuhvat oko struka, udarci nogom. Bukvalno za nekoliko treninga zaista ume da se odbrani. Niti sam nesto lose rekla niti mislila. Samo sam imala na umu da sto brze prihvati tehniku. A ova je prilagodjena za ulicu, tu nema govora.... Zao mi je sto se bezveze vredjas..
|
|
|
|