Torbica -> RE: za i protiv ostavljanja beba na cuvanje (14.9.2014 16:48:14)
|
Konacno da iscitam ovu temu. Od mene ZA. Nemamo nikoga u svom gradu, dodju povremeno da ih vide. Moja mama ume sa decom, skroz je vitalna, 62 god ima. Sva tri porodjaja je bila tu da pomogne, u prizemlju i pomagala mi dok su bili maleni. Ljubav izmedju dece i nje je ogromna i stvarno uzivaju. Leti je cerka isla od 3 god na 2-3 nedelje, sin je ovog leta sa 3 god bio prvi put nedelju dana. Jedan peh je imala proslog leta, rasekla je cerka nogu na neki lim, i poprilican sav, 9 kopci, ali dobro, proslo je. Generalno, ne razmisljam, sve me slusa, nista ne protivreci i ne pravi se pametna, naprotiv, kako mama kaze. Od svekijevaca je deda taj koji forsira da bude sa decom, mada ga ponekad izlevate za nekislatkis ili nesto i ja naravno odreagujem jer se zna sta kad i kako. Ne moze slatkisi ako nije bilo voca i tako. To su sad vec moje bubice, ali dajem jasne instrukcije.... Mada su ih ovo leto kasnije stavljali na spavanje, sveki mi je priznala, pa neceeee, cuj nece... [sm=hudicek1.gif] Cerka je bila tri nedelje ovog leta, sin isto, naizmenicno. No, slazem se sa Bubi i Klaritom, p[oginuli bi za njih, nisu im teret, ljubav je ogromna i samo nek uzivaju koliko god i kad god mogu!
|
|
|
|