Misha i Ljisha -> RE: za i protiv ostavljanja beba na cuvanje (18.9.2014 6:27:45)
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Postujem svacije misljenje, ali meni je moj mir najvazniji, a imam ga kad su njihove potrebe namirene. Ne moze meni nijedna kafa nadomestiti nervozu od kenjkavog deteta, to me bas izludjuje.. Evo i danas na RR druzenje nisam povela malog jer nije spavao u vrticu, legla sam ga, a mm ga pricuvao... Kad je mm morao da ide svojim poslom, ja sam isla kuci nakon sat ipo, sta je tu je... I znate sta, to moje dete nije ni ustalo, i produzice do ujutro, reeeetko se desi ali tacno znam kad mu treba. Hocu da kazem, nije da robujem tome, budi ga pa ga lezi, neee, ali tvrdim da najbolje znam kad im sta treba, nema sumnje.. Nije da nema improvizacije ali nijedna baba ili deda to ne umeju... Ove nedelje ustaju malko ranije jer ja radim od 6 i 45, sta sad, ranije i legnu ali ipak se nije jos navikao a u vrticu preskocio, i tako... naspavace se dusa moja. Upravo sam na to i mislila Torbice. Znaci kad je ona namirena kao sto rekoh nema kenjkanja, nema svadjanja sa njom, sve lepo tece. I mene izludjuju kenjkava deca. [sm=smiley36.gif] E sad druga je stvar sto se nekako utrefi da kafice budu u neko nezgodno vreme kad ili nema ko da je pricuva ili se njoj spava tad ili je vreme da ona rucka. Ajd ovo ruckanje, hranili su je svi od 9tog meseca, sad jede jos i sve nema cak potrebe ni da ostavljam za nju obrok mogu da je ostavim negde i kazem mami daj joj da jede u to i to doba. Ali kad ja znam da oni mene ne slusaju.Rekoh tata me najvise i poslusa ali eto i on je covek omanuo [sm=smiley36.gif]. Sveki me cak podmuklo ne slusa, tj ne kaze mi sta joj je sve dala. Moja mama sto na umu to na drumu, kaze dala sam joj to i to. A sveki mi je jednom priznala da joj je dala nesto cokoladno tek kad sam ja kukala da mi D nije kakila 3 dana a ne znam zasto jer nista problematicno nije jela pa valjda zena videla da sam se pojela ziva pa mi onda tek rekla da je D POJELA 3 COKOBANANICE jedan dan dok je ona bila ovde kod nas, znaci ladno joj je krisom dala da ja ne vidim.[sm=zz_banghead.gif] I da ajd sad uhvatila sam se ko pijan plota za te cokoladne bananice[sm=smiley36.gif] pa samo da pojasnim. Evo npr juce ujutru je D lepo kakila i ja posto juce nisam spremala nikakve kolace (a od kad ide u vrtic kad izadje iz vrtica dam joj jedan kolac jer je bila dobrica) ja joj kupim cokobananicu. Znaci sto kaze Torbica ako je sve kako treba i ako je jela i voce i sve obroke super nemam nista protiv slatkisa. Kazem eto svaki put kad izadje ja joj dam kolac.
|
|
|
|