Misha i Ljisha -> RE: za i protiv ostavljanja beba na cuvanje (22.9.2014 6:31:56)
|
E ovako moram samo da izjavim da novopecene babe i dede nisu iste kao nase babe i dede. Kod moje babe dete nije smelo da se ljulja na stolici, da se dignu noge na sto, da se sedi na stolu, da se razbacuju stvari, da se cepka cela rolna papira po kuci i td i td. Vazila su pravila ista kao kod roditelja ako ne i stroza. Tako da ne mogu reci da je isto sad i nekad. Plus kazem jos mene moji ne slusaju. Nego sta se desilo ovog vikenda. Deciji rodjendan u subotu, bilo je toplo i onda fljas pljusak. Umesto da rodjendan bude napolju bio je unutra. Poceo je rodjendan oko 15h a kisa je pala recimo sat vremena ranije tako da su svi mogli da se "pripreme" na to da ce biti unutra. I jedna zena dolazi sa dve male bebe (bliznakinje preslatke) i u toj guzvi sa njima. Cim su dosli odmah su bebice jele, pa su bile onako vesele, ali videlo se da im bas i ne prija guzva. Unutra dece zilion plus jos mame (tate su bili napolju kuvali su pasulj u kotlicu). KAd vreme da naravno bebe spavaju ubrzo nakon ruckanja. Mislim jadne su se drale i drale, nije bilo sanse da se uspavaju u tolikoj guzvi. Pomislila sam "aman zeno krecite kuci". Nikom nije bilo prijatno na tom rodjendanu. Bebama ocito nije, ostalim gostima nije, domacinima nije, i onda su resili da svu decu isteraju napolje na kisu (a prilicno je pala temperatura naglo) pri tom se deca nisu bas toplo obukla jer je prethodno bilo toplo iako se ceo dan mutilo vreme samo da bi se dve bebe uspavale. E to je mucenje i tih beba i sve te dece na rodjendanu. MUCENJE. Ja licno ne bih dosla ili bih rekla posto su kumovi, drugari docicemo vam neki drugi dan na cas_t i razgovor u vreme kad nasoj deci to odgovara. Ili bih ostavila bebe nekom da ih pricuva jer ionako se siskaju vec ruckaju i piju ad. Totalno jedna neprijatna situacija verujte mi.Deca od 10 godina bi vriskala skakala i td a dolaze roditelji da ih utisavaju. Besmislica. Znaci kad je takva situacija ne mrdas od kuce i "ne mucis" decu.
|
|
|
|