Klarita -> RE: za i protiv ostavljanja beba na cuvanje (12.9.2014 13:06:45)
|
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR IZVORNA PORUKA: bubulence kakav teret naopako !!???????? znate sta, sto puta sam pisala i opet cu. kada se vracam u detinjstvo, sve najlepse dogadjaje, najlepsa secanja vezujem za baku, deku i selo. to je moje bogatstvo iz detinjstva. i nikada ne bih Emi uskratila da ima bar slicno detinjstvo mom. baka i deka zive za nju, sve im se svodi na Emu. sade bastu da ona ima sveze i neprskano, gaje pilice da ne jede vestacko, kupili kola da Ema ima vise mesta nazad kada je vozaju, i da ne duzim. kada je ona tamo sve ostalo je manje bitno, samo se njoj posvecuju. prvi put je prespavala kod njih sa 11 meseci, i nije ni pitala za mene. od tada stalno ide i jedva je dovucemo kuci. bake i deke sluze za to da ih razmaze. i nemam nista protiv. i mene su moji razmazili ali sam znala sta smem kod njih a sta kod kuce. tako i Ema. tamo baku i deku posadi da sede ispod stola i da jedu testo koje je ona zapravo zamesila i mama ispekla u rerni... i oni svi troje budu presrecni zbog toga. a kod kuce joj ne padne na pamet da pita za tako nesto... iglavnom, veliko ZA . [sm=bravo.gif] bas tako,moji se raspilave kad je kod njih iako se premore nikad se nisu pozalili vec pitaju kad je dovodim sledeci put,mada moji su mladi meni jako nedostaje moja baba (oceva majka) toliko toga me seca na nju,radujem se kad mi kazu da licim na nju,bila je tako neobicna i nekako svoja netipicna baba,ugadjala mi je do besvesti ali nisam bila razmazena,znala sam gde i sta kod koga mogu,nema dana da je se ne setim [sm=smiley19.gif] al to nije za ovu temu Sve isto, brate mili. Sve, Zapitam se ponekad da nemam dupli nalog/drugu sebe...e, sad procitah selo, e to nemam [sm=smiley36.gif] znaci, nisam ja Bubulence[sm=smiley36.gif] Doco moja majcica je 65.godiste, a tatica 62. Kukaju oni, kuka Klara, ali niko ne zove Nikolaja, e zato nema ni Klare [sm=jezicek.gif] Salim se, naravno, poslednjih par meseci kad mi je inace pomoc najpotrebnija moji se uhvatili nekog posla oko sredjivanja kuce, prepravki, i svega i svacega, pa majka posao, kuca, majstori, crkne jadna, samo zivka i prica sa K. Sada je u banju, jer ima diskus herniju (4 diskusa) pa joj je to obavezno, ne znam kako ce da prezivi bez K. Na moru kad smo bili, moj tata nije hteo da razgovara sa nama kad smo mu saopstili da bi ostali duze od 10 dana, jer on se nije psihicki pripremio da ne vidi K toliko. Ne znam, toliko gaje neku posebnu ljubav svo troje medjusobno, da mi prosto bude krivo [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|