Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 25.9.2014 21:28:41
|
|
|
|
serpica
|
Hvala vam drage moje,i ja se nadam ali ne previse,tesi me to sto smo pokrili sve dane pre O i samu O ( ako je lh traka tacna ) e sad kako bude. Lab.radi od 8h u subotu,rezultati ce biti vec oko 10h.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 25.9.2014 22:51:38
|
|
|
|
Jole84
|
Šerpiii
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 25.9.2014 22:53:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Serpi svi navijamo Sviiii
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 25.9.2014 22:54:58
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Serpi svi navijamo Sviiii I miiiii
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 25.9.2014 23:00:58
|
|
|
|
madre
|
kada se ovoliko navija, nema sile da ne uspe nesto razmisljam ovih dana, tako je tesko zatrudneti, od cega li sam se ja cuvala kada sam bila mlada
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 26.9.2014 7:00:45
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro crtice hvala vam na podrsci,ja sam nekako uzdrzana,nadam se ali bih volela da sam tako optimisticna kao vi. Madre ova ti je dobra
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 26.9.2014 8:04:18
|
|
|
|
nata11
|
Jao ja ustala rano pa se tek sada setih kada vides tvoj post Serpi da nisam pila kafu. Ju ju
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 26.9.2014 8:08:38
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: madre nesto razmisljam ovih dana, tako je tesko zatrudneti, od cega li sam se ja cuvala kada sam bila mlada hahaha,da znas
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 26.9.2014 8:09:50
|
|
|
|
pipi_coco
|
IZVORNA PORUKA: madre nesto razmisljam ovih dana, tako je tesko zatrudneti, od cega li sam se ja cuvala kada sam bila mlada I meni je ovo palo na pamet i to vise puta Dobar jutric
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 26.9.2014 8:12:27
|
|
|
|
serpica
|
Evo ja pijem drugu kafu i bas mi je muka ustvari da budem konkretna vraca mi se kafa koju pijem,skuplja mi se neka tecnost u ustima i samo gutam ( bas sam odvratna ) pokusavam da ignorisem ali ne ide,ne zelim da umislim pa da me sutra tresne negativna beta.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 26.9.2014 8:14:32
|
|
|
|
nata11
|
Serpi pa to je dobar znak. To je i mm posle dijagnoze komentarisao, boze N koliko si samo pare dala za one pilule a uopste nam nisu trebale.
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 26.9.2014 8:21:13
|
|
|
|
Modessty
|
Dobro jutro! Šerpi pa ti ćeš bre da odlepiš do sutra! Polako samo, nemoj da se unapres stresiraš! Curke želim vam lep dan iako je naplju bljak vreme!
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 26.9.2014 8:24:10
|
|
|
|
serpica
|
Ma necu da odlepim,bas sam ladovina nestrpljiva jesam,ali u granicama normale ne znam da li je dobar znak ili je znak za neki virus ili sam previse popila kafe...nemam pojma
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 26.9.2014 8:37:53
|
|
|
|
madre
|
dobro jutro i od mene to nekako najteze padne, iscekivanje dana kada ce se test raditi, tih 14 dana posle ovulacije. zato sam ja u proslom ciklusu pozelela da i ne primetim, osetim ovulaciju, da jednostavno ne dozvolim ponovu sebi tu nervozu. i to se i desilo, nemam pojma kada je i da li je bila. sitra mi je 60i dan ciklusa, a ja ne znam u kojoj sam fazi. ili su mi toplomeri pokvareni ili sam ja pokvarena, T cas nisaka, cas visoka... to ti je ono, dobro razmisli sta ces pozeleti, mozda ti se i ostvari
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 26.9.2014 8:43:46
|
|
|
|
serpica
|
Madre a sto ne radis test? ma ja nisam jurila O bas nameniski nego znam da su mi rane O pa sam samo htela da vidim koji dan se pada,a kad sam vec znala onda smo se bacili na posao,ali ako mi verujete,kako se blizi sutra nekako sam ravnodusna,duboko u sebi znam da nisam trudna a opet se nadam onih 2,3 % da jesam. Bem li ga,i ja sam odlepila...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 26.9.2014 8:47:36
|
|
|
|
madre
|
test necu jos... znam do kog dana nema sanse da je bila, htela ne htela primetila sam plodnu sluz, a od tada nije proslo 14 dana, tako da cekam ja i prvo navijam za tebe, pa ces posle ti za mene
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 26.9.2014 8:52:47
|
|
|
|
Modessty
|
Šerpi videćemo sutra. Madre najbolje je tako kad neznaš. Onda se prijatno iznenadiš pozitivnim testom
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 26.9.2014 8:55:22
|
|
|
|
madre
|
jeste, ali isto tako i lako promasis ovulaciju, sto naravno nije problem u ciklusu od 28 dana, jer drugi stize vrlo brzo, ali u ciklusu od 60-70 pa i vese dana, moze biti problem
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 26.9.2014 9:14:45
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: madre test necu jos... znam do kog dana nema sanse da je bila, htela ne htela primetila sam plodnu sluz, a od tada nije proslo 14 dana, tako da cekam ja i prvo navijam za tebe, pa ces posle ti za mene Moze,navijam svakako za tebe
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 26.9.2014 9:18:53
|
|
|
|
vonavoj
|
madre,navijam i ja jako,i vucem te.. sve vas vucem,sad sam jos jaca,zena ipo pravim jos malo mesta!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 26.9.2014 9:21:59
|
|
|
|
Štetica
|
Serpi,Madre,Iva 80 samo vas posmatram,i prasim i vucem… Vec vidim veliku selidbu u trudnicke teme.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 26.9.2014 9:22:34
|
|
|
|
madre
|
eto, von, zajedno smo cekale , a ti ode jos malo da se porodis, tako da vuci bre iz sve snageeee ja racunam na to tvoje mesto
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 26.9.2014 9:23:05
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj madre,navijam i ja jako,i vucem te.. sve vas vucem,sad sam jos jaca,zena ipo pravim jos malo mesta! Vuci,trebace ti snaga sacekaj me sutra na vratima molim teee
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 26.9.2014 9:23:53
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: madre kada se ovoliko navija, nema sile da ne uspe nesto razmisljam ovih dana, tako je tesko zatrudneti, od cega li sam se ja cuvala kada sam bila mlada joj,madre,dobro kazes! inace,moja je drugarica posle 5 godina ostala , u utorak je radila betu..ne moze da verujem... kaze kad je najmanje mislila i nadala se..kod njih nije bilo fizickih prepreka,i tvrdi da je iz glave
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 26.9.2014 9:29:16
|
|
|
|
serpica
|
Stetice prasi,secam se kako sam te jurila po temama da vidim sta ima novo,i onda kad je bilo ja propustila taj dan... budi ti sutra tu kad javim rezultate mozda si srecnija od mene
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?