Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 24.9.2014 12:33:53
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Serpi, navijam, i zbog tvoje tolike zelje, zelim ti sada ogromne Hvala duso draga, da ti se vrati uskoro isto tako. Evo upravo izmerih opet t 37,2 malo veca nego jutros,za 0,2. Mislim da cu u subotu da radim betu,bice to 13dpo,ili najkasnije u ponedeljak.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 24.9.2014 12:36:45
|
|
|
|
Modessty
|
jao Šerpi ja ću da mrem zbog tebe! Kako li bi onda tek zbog sebe! Ja ti se divim na odlučnosti ihrabrosti. I naravno žalim tvog muža
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 24.9.2014 12:40:54
|
|
|
|
serpica
|
Mod u subotu ne radis jel da? mogu cak s rezultatima i na kafu kod tebe da svratim i onako tu prolazim.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 24.9.2014 12:42:18
|
|
|
|
Modessty
|
slobodno svrati! Taman da moj muž ima kome da se požali što ne može da me ubedi za treće
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 24.9.2014 12:55:53
|
|
|
|
serpica
|
ma ja cu te ubedim,on samo da zavrsi poso
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 24.9.2014 13:54:29
|
|
|
|
iva80
|
Ja moram ovako iz 'neba pa uu rebra?'..jer za toliko imam vremena... Upravo sam se vratila od Gin...kasni mi 4 dana, jutarnji test bio negativan, ona me gledala na UZ i rekla da vidi lepo žuto telo i da to ne isključuje trudnoću, jer je možda O bila kasnije itd...pa je zato test bio neg i da budem strpljiva i da za nedelju dana ponovim test... E sada ono što mene interesuje je to što je rekla da mi je endometrijum 7.7mm -- nešto nisam sigurna da sa tom debljinom može da se ostane u drugom stanju??? Šta vi kažete / mislite?!?! Hvala
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 24.9.2014 14:01:16
|
|
|
|
vonavoj
|
KHM.mali je endometrijum..a da uradis betu?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 24.9.2014 14:04:50
|
|
|
|
serpica
|
Iva ako ti kasni 4 dana endom. bi trebao da bude deblji i u slucaju trudnoce i u slucaju da treba da dobijes,mozda je stvarno najbolje da uradis betu i razresis sumnju. Meni je recimo endom. 8dc bio 12mm a M mi traje 6,7 dana.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 24.9.2014 14:36:59
|
|
|
|
iva80
|
Jao i ja mislim da je mali...ali ona mi se smeskala...gledacu da skoknem do laba posle 4h jer jedino tada mogu, pa vam javljam...stvar je u tome sto se i ja potajno nadam jer po prvi put za vikend kada je trebalo da dobijem, imala sam ono glupo grcenje u stomaku kao pred M, ali ne dobih....cak nemam ni rozikastih naznaka, koje mi se ponekada i eva dana razvuku... no necuda davim vvise, javljam se kasnije. I hvala vam devojke!!!
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 24.9.2014 14:45:05
|
|
|
|
serpica
|
Javi obavezno,rezultati ce ti biti za par sati,bar je tako kod nas. Drzimo fige
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 24.9.2014 15:34:38
|
|
|
|
anita
|
Iva navijam da je beta pozitivna. Serpi i od tebe ocekujem da beta bude veeeeelikaaaaaa. Drzim fige da bude tako.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 24.9.2014 16:19:14
|
|
|
|
17 joka
|
Ivo, endo jeste manji ali beta ce sve reci ja Šerpi treba docekati subotu Mod, pa red je za devojcurka
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 24.9.2014 17:19:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Iva i ja navijam za+ betu
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 24.9.2014 18:17:21
|
|
|
|
7marii
|
Ohooo zene cekamo Ivu sa rezultatima Iva navijam jako da je beta +++
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 24.9.2014 18:54:24
|
|
|
|
Tanjica81
|
Iva navijam i ja. ..
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 24.9.2014 19:35:39
|
|
|
|
serpica
|
Nema nam jos Ive?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 24.9.2014 19:38:37
|
|
|
|
17 joka
|
javice se ona
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 24.9.2014 23:21:13
|
|
|
|
superm
|
Serpice, Iva, Mari,UM, navijam za sve vas!
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 24.9.2014 23:30:06
|
|
|
|
17 joka
|
nejavi se Iva
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 24.9.2014 23:31:43
|
|
|
|
superm
|
Nadajmo se da slavi!!!
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 25.9.2014 1:05:47
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: superm Serpice, Iva, Mari,UM, navijam za sve vas! Superm, ovaj mesec preskacem, ali hvala draga moja
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 25.9.2014 6:09:03
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro crtice drage...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 25.9.2014 6:13:53
|
|
|
|
Tanjica81
|
Dobro jutro crtice. Htela da vidim šta je sa Ivom i vama,pa jurim na posao... Serpice kako T? Sva sam nervozna zbog tebe... Unina mama da sto pre ozdrave... Lila gde si? Jesi vredna? Pozdrav i
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 25.9.2014 6:17:59
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro tanjice,ma nema nervoze bice kako mora,evo upravo merim t pa idem u bazalnu da napisem,nadam se da je i dalje visoka.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 25.9.2014 10:02:55
|
|
|
|
pipi_coco
|
Dobro jutro i ovde Nema nam Ive, a ja svratila da vidim šta je s njom Oooo Serpice temperatura te drma dobro je
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?