Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 30.9.2014 19:36:50
|
|
|
|
anita
|
Serpi drzim fige da sutra beta bude trocifrena. Ja vucem tebe odavde a ti ostale devojke.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 30.9.2014 19:43:03
|
|
|
|
iva80
|
Vucite nas vucite!! ŠERPI MAJSTOREEEE!!!!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 30.9.2014 20:51:58
|
|
|
|
serpica
|
Iva generacijo ( ako je to 80 to sto mislim ajde da se uskoro pridruzis,anita moze,dogovor pao.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 30.9.2014 21:16:48
|
|
|
|
iva80
|
Jeste generacijo moja!!! I da znas da ja oduvek zelim onako kako si ti- ako dobro kapiram vec ih imas 3je!!!?!? Diiivno!!! Da je tebi laka trudnoca i zovem te za sve savete, samo vec jednom da ugledam pozitivan test!!! Kisses!!!
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 30.9.2014 21:48:50
|
|
|
|
serpica
|
Iva,jeste troje dace Bog da uskoro ugledas a onda jedna za drugom beba.. sto se saveta tice tu sam,sve sto treba i sto znam.... jos sutra da pregrmim....
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 30.9.2014 21:54:15
|
|
|
|
17 joka
|
Ivo, bice uskoro vreme je
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 30.9.2014 21:54:34
|
|
|
|
Kiškum
|
Joko, a što kod vas sigurno ne može prirodno? Izvini ako te smaram sa ovim pitanjem, ne moraš da mi odgovoriš.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 30.9.2014 22:11:20
|
|
|
|
iva80
|
Jole moje, i tebe cekam kao i sebe! A tebi zelim da se desi cudo najlepse! Nikada necu zaboraviti nasu Jole84 koja je u svim tim pripremama zabebila prirodno...to zelim i tebi, da te 'predje' i iznenadi!!!
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 30.9.2014 22:15:23
|
|
|
|
17 joka
|
Ivo,Kiškum, kod nas nemoze jer muz ima Azospermiju 0 spermica zato nemoze a Jole kuma moja uspela da rodi malo cudo uspecemo i mi, ja necu biti u mogucnosti zbog novca duzi period ali vi ce te uveliko imati svoje bebice sigurna sam
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 30.9.2014 22:17:54
|
|
|
|
Kiškum
|
Ja sam uverena, Joko, da ćeš i ti. Neko tako dobrog srca mora uspeti na kraju.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 30.9.2014 22:21:22
|
|
|
|
iva80
|
Znam Jole tvoju pricu, zato i kazem da ti zelim CUDO (nevidjeno)...znas onaj 1% verovatnoce... Ljubim te puno!! Pozdrav za sve! PS- meni danas 40.dc...ne znam sta mi se desava...nukada mi ovoliko nije kasnila pustinja! A mozda se samo sve namesta...recimo...
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 30.9.2014 22:26:16
|
|
|
|
17 joka
|
Ivo, hvala mila, proveri ti to mozda i tebe strefi to divno cudo
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 30.9.2014 22:29:21
|
|
|
|
iva80
|
U petak beta bila 1,65 tako da...cekam da dodje pustinja pa unove pohode i pobede (eventually) :)))
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 30.9.2014 22:35:06
|
|
|
|
17 joka
|
bice mora biti, onda kad se najmanje nadas dobijes pokloncic
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?