Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 29.9.2014 20:29:55
|
|
|
|
serpica
|
Nato prosli put te nisam povukla iz crtica a sad zvanicno obecavam da hocu i to prvom prilikom,ali pre toga moras da dodjes da popijemo kafu,sednes na moje mesto i etoo bebe..tako je i Jole uradila,a posle nje Daca,ja sam na zadnjem druzenju sela na Anino mesto i eto,ima tu necega. Anita za tebe i trojke poseban
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 29.9.2014 20:37:09
|
|
|
|
Anoniman
|
A mene da vuces
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 29.9.2014 20:55:39
|
|
|
|
nata11
|
Moze Serpi moze
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 29.9.2014 21:00:43
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama A mene da vuces I tebe,naravno,nisam te zaboravila,zajedno cu,ssa obe ruke
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 29.9.2014 21:07:11
|
|
|
|
milicicak
|
Usla sam na RR bukvalno samo na sekund da vidim da li ima vesti od Serpice za betu :) Serpice, zeno, ja ti se divim :) cestitam i laku i bezbriznu trudnocu ti zelim :)
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 29.9.2014 21:11:13
|
|
|
|
serpica
|
Milicicak draga,hvala
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 29.9.2014 21:16:10
|
|
|
|
jovicaa
|
cestitam serpice, svaka cast
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 29.9.2014 21:41:31
|
|
|
|
madre
|
serpiiii, bravo majstore!!! ti si mi jedan od pozitivnijih likova na rr, odusevljavas me svojim stavom koji te je i doveo do trudnoce! osetila sam koliko zelis too i ostvarilo ti se, neka ti je sa srecom... sada uzivaj
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 29.9.2014 21:43:57
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Serpi draga zelim ti zdravu i lepu trudnocu
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 29.9.2014 21:51:31
|
|
|
|
doktorkakristal
|
SERPI bravo svaka ti cast da sve bude kako treba javljaj kako ce muz da reaguje ,jos bolje slikaj ga pa nam stavi sliku
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 29.9.2014 22:04:18
|
|
|
|
mtajcica83
|
Serpice, zeno pa cestitam ti ,svaka ti cast!!!!
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 29.9.2014 22:05:43
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR SERPI bravo svaka ti cast da sve bude kako treba javljaj kako ce muz da reaguje ,jos bolje slikaj ga pa nam stavi sliku Ovo obavezno
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 29.9.2014 22:07:17
|
|
|
|
17 joka
|
ma da snimis samo Šerpi gledaj da covek sedi
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 29.9.2014 22:08:25
|
|
|
|
serpica
|
Moja velika zelja,vasa podrska i lepe reci i zalfija i vitamin D ucinili su da se sad osecam...malo je reci srecna. Ljubim vas sve, ne znam kako cu vam se oduziti za sve ovakvu pozitivnu energiju i sve sto ide uz to odavno nisam osetila. Hvala vam do neba.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 29.9.2014 22:09:23
|
|
|
|
megi85
|
Serpi draga cestitam od srca zelim ti laku i sad uzivaj zasluzila si a nas ostale vuci odavde najjace sto mozes
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 29.9.2014 22:11:41
|
|
|
|
madre
|
madr fakr, zalfija, to je to idem sutra da kupim zalfiju
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 29.9.2014 22:12:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: madre madr fakr, zalfija, to je to idem sutra da kupim zalfiju i vitamin D obaaaaaveznoooo
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 29.9.2014 22:15:47
|
|
|
|
madre
|
to vec dugo pijem
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 29.9.2014 22:18:26
|
|
|
|
17 joka
|
Madre,Nata, i UM sad na redu za trudnicke teme Šerpi kako nedati podrsku i snagu nekom kao sto si ti divna zeno
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 29.9.2014 22:19:42
|
|
|
|
serpica
|
Smejte se vi samo ali zalfija je zakon,tako mi uspelo i sa Tomom tako i sad,i naravno vitamin D,sve ukupno me iskostalo manje nego vadjenje bete,majke mi.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 29.9.2014 22:28:13
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: serpica Moja velika zelja,vasa podrska i lepe reci i zalfija i vitamin D ucinili su da se sad osecam...malo je reci srecna. Ljubim vas sve, ne znam kako cu vam se oduziti za sve ovakvu pozitivnu energiju i sve sto ide uz to odavno nisam osetila. Hvala vam do neba. Serpi mi smo bile tu samo da te bodrimo i da te podrzimo. Ljubim te punoooo i saljem ti .
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 29.9.2014 22:47:10
|
|
|
|
belst
|
serpica draga, čestitam od sveg srca, neka sve prođe saaaavršeno, nadam se da ćemo ti i ja uskoro čavrljati na temi mame po 4.put !
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 29.9.2014 22:48:12
|
|
|
|
madre
|
belst, kako vi napredujete?
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 29.9.2014 22:52:59
|
|
|
|
belst
|
madre, ovaj ciklus O došla izgleda malo ranije (11 DC), tako da NE očekujem 09.10., inače prošli mjesec sam imala biokemijsku pa ne znam kako će to sve izgledati ovaj mjesec, mada sam pročitala puno sikustava kada se nova trudnoča dogodi odmah nakon biokemijske... . Pokušavam ovaj put ne misliti previše o ničemu bar jos jedno tjedan dana, akcija odrađena, BT polako narasla , sada cekamo...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 29.9.2014 22:56:46
|
|
|
|
madre
|
ispratila sam za biohemijsku prosli mesec... dobro, uradili ste sve sto je u vasoj moci, sada cekamo i navijamo
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?