Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 25.9.2014 10:15:15
|
|
|
|
serpica
|
Pipi sve se plasim da nema nista od nisam negativna,nadam se do subote ima jos dva dana,nego sam sve onako valjda da se ne razocaram ako bude negativna.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 25.9.2014 10:19:48
|
|
|
|
madre
|
zdravo, drugari serpice, je l imas inace bolne grudi pred ? tebi je u subotu 13dpo, je l?
< Poruku je uredio madre -- 25.9.2014 10:20:16 >
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 25.9.2014 10:20:07
|
|
|
|
pipi_coco
|
Razumijem, to je odbrambeni mehanizam i ja sve tako kad se necemu nadam u po frke pocnem ubjeđivati sebe da se ne trebam nadati jer zbog razocarenja Koliko ja upratih tu tvoju temperaturu to je dobar znak, i ja se iskreno nadam da ce pljuštati cestitke ovde za tvoje
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 25.9.2014 10:24:43
|
|
|
|
iva80
|
Joj drage moje evo mene...nisam stigla juce da uradim betu (neću da vas davim zbog čega)...vi ste predivne što mislite na mene!! Čim odradim javljam....nadam se da ću danas ako mi posao to dozvoli... Ljubim vas sve i PS- Iva se puno izvinjava i znajte da VAMA prvo javljam rezultate!!
< Poruku je uredio iva80 -- 25.9.2014 10:30:12 >
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 25.9.2014 10:30:47
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: madre zdravo, drugari serpice, je l imas inace bolne grudi pred ? tebi je u subotu 13dpo, je l? Nemnikad me nisu bolele grudi,i sad me ne bole nego neki cudan osecaj,kao peckanje,strujanje kroz njih,to mi kao jedino daje nadu,tako je bilo i prosli put.U subotu 13dpo,da. Valjda ce beta da pokaze ako ima neceg,jer sam prosli put radila 28dc tad nisam znala kad mi je bila O.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 25.9.2014 10:35:00
|
|
|
|
madre
|
ako si sigurna u dan O, pokazace sigurno! pa to je prekosutraaa ivo, ti jos nisi dobila? lepo, lepo
< Poruku je uredio madre -- 25.9.2014 10:36:29 >
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 25.9.2014 10:57:53
|
|
|
|
iva80
|
IZVORNA PORUKA: madre ivo, ti jos nisi dobila? lepo, lepo Nisam madre, danas 35dc... za vikend kada je trebalo da dobijem imala sam grcenja i kao onaj sekret pred M, ali se nista nije desilo...od tada status kvo...
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 25.9.2014 11:02:25
|
|
|
|
serpica
|
Ajde Iva obraduj nas ti sutra,a ja cu ako Bog da prekosutra. Madre koristila sam lh tracice od 6dc do 12dc,sve je bilo bledo pocev od 6dc do 9dc,tad je pokazala deblju crticu a vec 10dc deblja nego kontrolna linija,tako da mislim da je tad bilo O,tog 10dc.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 25.9.2014 11:06:09
|
|
|
|
Klarita
|
Serpi, zar ne radis 1.? Ja taman dosla da ti kazem da cu prvog da budem tu, a ne tamo i nadam se da ti cestitam odmah
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 25.9.2014 11:07:39
|
|
|
|
serpica
|
Necu Klarita resila da ubrzam ko po obicaju,radicu u subotu betu pa javljam kakva je...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 25.9.2014 11:38:49
|
|
|
|
madre
|
ma naravno da ubrzas, nema tu trte mrte
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 25.9.2014 13:03:37
|
|
|
|
7marii
|
Juhuuu crtice,ja samo da vam se javim. Danas 15dc a nema vestice,valjda nece ni da dodje do3- 4.10 a posle toga kako hoce,samo da ne porani i da ne moram na terapiju hormonima. Nadam se da je ono cesto dobijanje bilo samo od upale koje sad nema Šerpi jos malo cekas navijam Ivo radi betuu
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 25.9.2014 15:59:52
|
|
|
|
amelia
|
Crtice navijam za sve vas da sto pre begate odavde pa da i mene povucete
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 25.9.2014 17:28:14
|
|
|
|
17 joka
|
Ivo, sanse su onda velike cekamo lepe vesti Šerpi jos dva dana jooooj
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 25.9.2014 18:26:03
|
|
|
|
serpica
|
Joko ovaj vec prolazi,ostaje jos jedan, btw imam odvratan osecaj u ustima,eto to je novo,nekako mi sve bljutavo
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 25.9.2014 19:03:36
|
|
|
|
Štetica
|
Serpi,Iva da vas povucem u trudnicke teme. Serpi promenicu posteljinu i obrisati prasinu u petak vece,da bude sve spremno da se uselis
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 25.9.2014 19:05:43
|
|
|
|
17 joka
|
Šerpi eto ga znak
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 25.9.2014 19:41:14
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Štetica Serpi,Iva da vas povucem u trudnicke teme. Serpi promenicu posteljinu i obrisati prasinu u petak vece,da bude sve spremno da se uselis moze,moze,ma samo nek bude pozitivna ostalo cemo lako,nadam se,evo i dalje mi je taj grozan osecaj,i kad jedem i kad pijem,i ovako,daj boze da je znak.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 25.9.2014 19:45:57
|
|
|
|
nata11
|
Serpi rano ti je jos za test. Ali kako odlucis.
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 25.9.2014 20:16:54
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Serpi rano ti je jos za test. Ali kako odlucis. Nato mislim da ce beta da pokaze ako ima nesto 13dpo,bar se nadam
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 25.9.2014 20:19:20
|
|
|
|
nata11
|
Beta hoce
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 25.9.2014 20:26:43
|
|
|
|
17 joka
|
Šerpi znas i sama da beta nece da omane kad znas kad je bila O zato mi
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 25.9.2014 20:27:03
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Beta hoce
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 25.9.2014 20:29:27
|
|
|
|
anita
|
Serpi navijam jakoooo da nas u subotu obradujes.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 25.9.2014 20:39:31
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Serpi svi navijamo
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?