|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat]
25.9.2014 10:15:15   
serpica
Pipi sve se plasim da nema nista od user posted image nisam negativna,nadam se do subote ima jos dva dana,nego sam sve onako user posted image valjda da se ne razocaram ako bude negativna.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 801
25.9.2014 10:19:48   
madre
zdravo, drugariuser posted image
serpice, je l imas inace bolne grudi preduser posted image ? tebi je u subotu 13dpo, je l?

< Poruku je uredio madre -- 25.9.2014 10:20:16 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 802
25.9.2014 10:20:07   
pipi_coco
Razumijem, to je odbrambeni mehanizam i ja sve tako kad se necemu nadam u po frke pocnem ubjeđivati sebe da se ne trebam nadati jer zbog razocarenja user posted image

Koliko ja upratih tu tvoju temperaturu to je dobar znak, i ja se iskreno nadam da ce pljuštati cestitke ovde za tvoje user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 803
25.9.2014 10:24:43   
iva80
Joj drage moje evo mene...nisam stigla juce da uradim betu (neću da vas davim zbog čega)...vi ste predivne što mislite na mene!! Čim odradim javljam....nadam se da ću danas ako mi posao to dozvoli...
Ljubim vas sve i user posted image user posted image

PS- Iva se puno izvinjava i znajte da VAMA prvo javljam rezultate!!

< Poruku je uredio iva80 -- 25.9.2014 10:30:12 >

you try-you fail,
you try-you fail,
but the only true failure is when you stop trying!
So, YOU MUST WIN!!!

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 804
25.9.2014 10:30:47   
serpica

IZVORNA PORUKA: madre

zdravo, drugariuser posted image
serpice, je l imas inace bolne grudi preduser posted image ? tebi je u subotu 13dpo, je l?

Nemnikad me nisu bolele grudi,i sad me ne bole nego neki cudan osecaj,kao peckanje,strujanje kroz njih,to mi kao jedino daje nadu,tako je bilo i prosli put.U subotu 13dpo,da. Valjda ce beta da pokaze ako ima neceg,jer sam prosli put radila 28dc tad nisam znala kad mi je bila O.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 805
25.9.2014 10:35:00   
madre
ako si sigurna u dan O, pokazace sigurno! pa to je prekosutraaauser posted image
ivo, ti jos nisi dobila? lepo, lepouser posted image

< Poruku je uredio madre -- 25.9.2014 10:36:29 >

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 806
25.9.2014 10:57:53   
iva80

IZVORNA PORUKA: madre
ivo, ti jos nisi dobila? lepo, lepouser posted image

Nisam madre, danas 35dc... za vikend kada je trebalo da dobijem imala sam grcenja i kao onaj sekret pred M, ali se nista nije desilo...od tada status kvo...

you try-you fail,
you try-you fail,
but the only true failure is when you stop trying!
So, YOU MUST WIN!!!

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 807
25.9.2014 11:02:25   
serpica
Ajde Iva obraduj nas ti sutra,a ja cu ako Bog da prekosutra.
Madre koristila sam lh tracice od 6dc do 12dc,sve je bilo bledo pocev od 6dc do 9dc,tad je pokazala deblju crticu a vec 10dc deblja nego kontrolna linija,tako da mislim da je tad bilo O,tog 10dc.

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 808
25.9.2014 11:06:09   
Klarita
Serpi, zar ne radis 1.? Ja taman dosla da ti kazem da cu prvog da budem tu, a ne tamouser posted image i nadam se da ti cestitam odmahuser posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 809
25.9.2014 11:07:39   
serpica
Necu Klarita resila da ubrzam user posted image ko po obicaju,radicu u subotu betu pa javljam kakva je...

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 810
25.9.2014 11:38:49   
madre
ma naravno da ubrzas, nema tu trte mrteuser posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 811
25.9.2014 13:03:37   
7marii
Juhuuu crtice,ja samo da vam se javim. Danas 15dc a nema vestice,valjda nece ni da dodje do3- 4.10 user posted image a posle toga kako hoce,samo da ne porani i da ne moram na terapiju hormonima. Nadam se da je ono cesto dobijanje bilo samo od upale koje sad nema user posted image Šerpi jos malo cekas navijam user posted image
Ivo radi betuu user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 812
25.9.2014 15:59:52   
amelia
Crtice navijam za sve vas da sto pre begate odavde pa da i mene povucete user posted image user posted image user posted image

Ayan <3

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 813
25.9.2014 17:28:14   
17 joka
Ivo, sanse su onda velikeuser posted image cekamo lepe vesti

Šerpi jos dva dana jooooj user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 814
25.9.2014 18:26:03   
serpica
Joko ovaj vec prolazi,ostaje jos jedan,
btw imam odvratan osecaj u ustima,eto to je novo,nekako mi sve bljutavo user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 815
25.9.2014 19:03:36   
Štetica
Serpi,Iva da vas povucem u trudnicke teme.
Serpi promenicu posteljinu i obrisati prasinu u petak vece,da bude sve spremno da se uselisuser posted image

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 816
25.9.2014 19:05:43   
17 joka
Šerpi eto ga znak user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 817
25.9.2014 19:41:14   
serpica

IZVORNA PORUKA: Štetica

Serpi,Iva da vas povucem u trudnicke teme.
Serpi promenicu posteljinu i obrisati prasinu u petak vece,da bude sve spremno da se uselisuser posted image

user posted image moze,moze,ma samo nek bude pozitivna ostalo cemo lako,nadam se,evo i dalje mi je taj grozan osecaj,i kad jedem i kad pijem,i ovako,daj boze da je znak.

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 818
25.9.2014 19:45:57   
nata11
Serpi rano ti je jos za test. Ali kako odlucis. user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 819
25.9.2014 20:16:54   
serpica

IZVORNA PORUKA: nata11

Serpi rano ti je jos za test. Ali kako odlucis. user posted image

Nato mislim da ce beta da pokaze ako ima nesto 13dpo,bar se nadam user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 820
25.9.2014 20:19:20   
nata11
Beta hoce user posted image user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 821
25.9.2014 20:26:43   
17 joka
Šerpi znas i sama da beta nece da omane kad znas kad je bila O zato mi user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 822
25.9.2014 20:27:03   
serpica

IZVORNA PORUKA: nata11

Beta hoce user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 823
25.9.2014 20:29:27   
anita
Serpi navijam jakoooo user posted image da nas u subotu obradujes.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 824
25.9.2014 20:39:31   
Sanjalica1980
Serpi svi navijamo user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here