|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat]
20.9.2014 22:10:49   
nata11
Joko ponavljam briseve za nekih 5 dana pa ako bude sve OK idem na uz pa insem. Vec 3 meseca idem na uz ali bude rana O pa zakasnimo 6 dc ili me napadnu ovo bestije.

Sosouser posted image

(odgovor članu Sosa Mena)
Direktna veza do poruke: 651
20.9.2014 22:14:03   
17 joka
Nato bice sad sterilni brisevi i porani na taj UZ i da navijamo da i tebe konacno otpratim odavdeuser posted image bicu presrecna

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 652
20.9.2014 22:17:31   
nata11
Ja sam malo otupela iskreno da ti kazem pa zato i nepisem bogzna ovde. Prosle me one euforije test, mucnina, cajevi i sl.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 653
20.9.2014 22:20:48   
17 joka
Znam, razumem te potpuno, ja sam se nekako pomirila ako bude bice,ako je sudjene jednom ce uspetiuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 654
20.9.2014 22:57:47   
serpica

IZVORNA PORUKA: llila

ako bog da serpi mozda budu i blizanci pa dobijes dvoje a zalfija citala sam da su je zene pile da izazovu menstruaciju kod neredovnovnih ciklusa zbog svojstva estrogena nije preporucljiva u ranoj trudnoci pa sad ja na tvom mjestu nebi rizikovala jer mislim da si ti nama user posted image

Lila hvala draga,Bog te cuo za blizance,user posted image ma samo neka bude,
necu vise da pijem zalfiju dok ne vidim ishod ovog meseca,
Nato sad smo opet zajedno u crticama kao i kad si me docekala pre 2,5 god.To nikad necu da zaboravim,ee sad to je znak da si ti sledeca,pazi sta ti kaze Serpi.user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu llila)
Direktna veza do poruke: 655
20.9.2014 23:03:34   
nata11
Haha secam se i ja user posted image Brzo ce junaku drustvo ne brigaj. Nadam se Serpi potrudicemo se ove jeseni user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 656
20.9.2014 23:09:43   
serpica
Bice Nato nego sta user posted image secam se kad si mi rekla tada,da jedva cekas jos jednu glavicu da upotpuni moj avatar.Evo sad se rasplakah.....

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 657
20.9.2014 23:12:57   
nata11
I ti ga upotpuni vidim, nakacila si ovaj sa cvikerima.user posted image
Aj oprosteno ti, sacekacemo jos jednu glavicu user posted image

< Poruku je uredio nata11 -- 20.9.2014 23:13:52 >

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 658
20.9.2014 23:17:47   
serpica

IZVORNA PORUKA: nata11

I ti ga upotpuni vidim, nakacila si ovaj sa cvikerima.user posted image
Aj oprosteno ti, sacekacemo jos jednu glavicu user posted image

user posted image sto me nasmeja user posted image ako ima mesta za tolke glavice onda obecavam bice user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 659
20.9.2014 23:22:02   
17 joka
druzicete se vi tamo u user posted image temama

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 660
21.9.2014 7:16:05   
llila
jutro crtice izgleda samo ja ne spavam a tanjice znaci vestica i tebi stigla juce znaci iduci mjesec radimo zajedno test abd i navijamouser posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 661
21.9.2014 7:53:38   
serpica
Dobro jutro evo me user posted image

(odgovor članu llila)
Direktna veza do poruke: 662
21.9.2014 8:04:23   
llila
serpi ima li simptoma danas

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 663
21.9.2014 8:06:37   
serpica
Lila nista posebno,glavobolja i ponekad ono strujanje u grudima..videcmouser posted image

(odgovor članu llila)
Direktna veza do poruke: 664
21.9.2014 12:33:32   
serpica
Nigde nikog user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 665
21.9.2014 13:40:05   
7marii
juhuuu zene evo i mene user posted image mm danas odmara pa smo bili celo jutro zauzeti,a i vece user posted image user posted image
Ja evo spremam rucak i pijem caj,uh vise mi nije ni gorak. Prvi put u zivotu sam primetila onaj egg sekret,juce a ima ga i danas user posted image pa smo se bacili u akciju i bili vredni. Zene a koliko dana ima tog sekreta? Do sada ga nisam primecivala,mislim da cajevi deluju a i terapija mi je sve to sredila. Samo jos i da user posted image ne dodje

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 666
21.9.2014 13:43:51   
17 joka
Mari, to je dobar znakuser posted image budite vredni

koje cajeve pijes?

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 667
21.9.2014 13:49:41   
Jole84
Ženske kako ste user posted image Kako mi nedostaje ova tema, iščekivanje...a ipak mi tuga kad se setim. Zato Mila i ja navijamo jako za sve stare a i nove crtice da što pre pređu u trudničke teme a ovde navraćaju samo radi navijanja.
Nato jel kod Jasmine? Ti si sledeća, moj porodiljski insekt mi to govori user posted image user posted image
Šerpi kad će testić? user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 668
21.9.2014 13:57:51   
7marii

IZVORNA PORUKA: 17 joka

Mari, to je dobar znakuser posted image budite vredni

koje cajeve pijes?

Pa uzela sam h. travu,zalfiju i neven. Najvise zbog te hronicne upale ali vidim da uticu na sve zivouser posted image Danas mi je 10dc a cajeve pijem vec 15-ak dana,i nemam vise onih bolova u stomaku,ako nista drugo ne bude bar su mi bolovi nestali user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 669
21.9.2014 14:08:10   
17 joka
super Mariuser posted image

ja pijem isto cajeva i osecam bas lepe promene

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 670
21.9.2014 14:28:11   
7marii
Izgleda da deluju,da mi neko reko da hocetako dobro da uticu ne bih verovala. Posto mi dr. reko da moram da se pazim prehlada i ostalog i da je to jedina preventiva od ovih upala ,reko da probam i cajeve nemam sta da izgubim kad ono deluju. Ja sad prvi put primecujem onaj egg,e sad dal je zbog terapije i zbog toga sto mi je konacno upala smirena ili cajeva,nemam pojma. Bitno da ga ima. I taman se lepo uklapa sa ciklusom,posto je moj kratak od 23-25 taman i treba O da bude tu negde od 9-13dana,tako mi dr. reko ali kaze to je sve okvirno jer O moze i dosta i da seta.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 671
21.9.2014 14:49:44   
17 joka
Mari, pomazu cajevi i to jako dobro

znam zene koje se kunu u cajeve, ja sam jedna od onih koja sam za sve sto moze preko biljaka i hrane da pomogne da se to koristi

meni je Virak jako dobaruser posted image ova mesavina za sve i svasta tako da super a i Macina trava pa dnevno popijem dosta caja

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 672
21.9.2014 14:57:53   
mara1981
Dobar dan, crtice! user posted image
Ja od jutros vredna, navalila na ciscenje kuce, generalka, a mm mi kaze- ti kao da ce da dodje beba pa generalno cistis! user posted image
Nesto mi se mulja po stomaku, verovatno vestica dolazi...jos neki dan pa cemo videti, vec za 2-3 dana...a volela bih da me preskoci vise...

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 673
21.9.2014 14:59:28   
serpica
A devojke tu ste znaci user posted image
Jole test za desetak dana,nego sam htela da pitam da li M stize uvek posle 14 dana od O? Ako je tako onda bi meni ciklusi bili na 23,24 dana a ja dobijam na 27. Jel ta druga faza ciklusa uvek ista,mislim 14 dana?

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 674
21.9.2014 15:04:28   
17 joka
Šerpi, pa lutealna faza bi trebala biti 14 dana

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here