Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 21.9.2014 15:25:47
|
|
|
|
serpica
|
axa pa po tome ja bih onda trebala da dobijem za 6,7 dana a po kalendaru tek 2.oktobra
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 21.9.2014 15:32:27
|
|
|
|
17 joka
|
pa odna testic radi 30 tog da se radujemo taman za kraj nag. igre
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 21.9.2014 15:36:18
|
|
|
|
serpica
|
mislis da nije rano? ne znam videcu,ko zna mozda i stigne do 30.og
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 21.9.2014 17:13:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Serpi navijam za crtice pa da nas vuces
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 21.9.2014 17:16:23
|
|
|
|
17 joka
|
nece da stigne zato sto si
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 21.9.2014 18:33:49
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Serpi, i ja navijam i cekam
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 21.9.2014 19:08:53
|
|
|
|
serpica
|
Daj Boze,zene,daj Boze,videcemo,dani uvek sporo prolaze kad cekas
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 21.9.2014 19:25:25
|
|
|
|
17 joka
|
Šerpi, meseci i godine sporo prolaze dani nekako i prodju
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 21.9.2014 19:40:24
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka Šerpi, meseci i godine sporo prolaze dani nekako i prodju Verujem ti Joko,ali docice i tvoje vreme,docice sigurno.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 21.9.2014 19:43:48
|
|
|
|
nata11
|
Serpi ja bih ipak sacekala kaledarski da ti kasni. Da budes sigurna da ti stvarno kasi a ne da cisto radis reda radi.
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 21.9.2014 19:49:24
|
|
|
|
anita
|
Serpice ja ti saljem puno i od sveg srca navijam da budu pa da nam se brzo pridruzis u trudnickim temama.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 21.9.2014 19:53:00
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Serpi ja bih ipak sacekala kaledarski da ti kasni. Da budes sigurna da ti stvarno kasi a ne da cisto radis reda radi. svakako je bolje da kasni pa uradis i budu
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 21.9.2014 20:20:52
|
|
|
|
serpica
|
Onda cekamo 1,2 oktobar taman da prodje euforija za nagrade mada sam sa Tomom radila test 26dc i bio pozitivan 28dc beta skoro 700...
< Poruku je uredio serpica -- 21.9.2014 20:31:22 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 21.9.2014 20:22:39
|
|
|
|
17 joka
|
vazi Šerpi cak i meni to izgleda daleko
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 22.9.2014 6:53:18
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro crtice ajde na
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 22.9.2014 8:55:22
|
|
|
|
Tanjica81
|
Dobro jutro i od mene... Serpice kako simptomi? Ostavi se septemra, uradi test 1. Mozda nam je ovaj septembar neprijateljski raspolozen... Lila da,stigla ujutro oko 4.Taman sam otisla na wc da uradim test...pa nisam uspela. Izgleda meni testovi uzrokuju , Vec treci put tako prolazim, i ne ucim iz svoje greske... Prvi put uradim test, stigla vestica taj dan, sledeci put uradim test, stigne nakon 10min...Eto sad bar nisam ni stigla da umocim... . Valjda cu sad vec sledeci put saacekati. Ma nista Lila, glavu gore i idemo zajedno u nove pobede. Trudnjace vucite nas odavde. Inace i ja sam cula da sa zalfijom samo oprezno...Ja pijem Hajducku travu, i uskoro cu kupiti d vitamin... Pozdrav iz kisne Vojvodine
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 22.9.2014 9:26:17
|
|
|
|
7marii
|
Jutro i od mene Serpi cekaj ti lepo 1-2,nemoj pre vremena (ako mozes da izdrzis) Mene poceo da boli stomak u toku noci ili je sinoc bila O ili ce opet da puno porani. Ako je taj drugi scenario prvac kod dr-a,ne gine mi terapija,samo se nadam da nije to
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 22.9.2014 9:42:36
|
|
|
|
pipi_coco
|
Jutro zenskaci dragi. Meni stigla vještičara sinoc, ali i neka je, jer to znaci da cekam samo još jedan ciklus pa se bacam u akciju Serpi navijam, brzo ce proci jos 8 dana do testa Marli nadam se da je O kod tebe u pitanju.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 22.9.2014 10:54:12
|
|
|
|
majared
|
Samo da vam mahnem Nadam se da cu vam se pridruziti u narednih par meseci. Pripreme su u toku, pijem virak i zlatnu maku i pokusavam da malo smrsam
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 22.9.2014 10:58:14
|
|
|
|
Modessty
|
E pa niste dobre! Ne šaljete mi datume!
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 22.9.2014 11:16:46
|
|
|
|
17 joka
|
Pipi, nov ciklus nova sansa Majared cekamo te ovde
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 22.9.2014 11:24:25
|
|
|
|
pipi_coco
|
Joko Moram se cuvati jos jedan ciklus, pa trk kod dr da mi da zeleno svjetlo za pokusavanje, a nadam se da hoce, mislim ja se osjecam ok, a i ciklusi su mi uredni, da nemam ovog ružnog ožiljka ne bi ni znala da se išta desilo. Mjared juhu za pripreme i sama sam ti sva u pripremama
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 22.9.2014 11:31:50
|
|
|
|
serpica
|
Evo i mene bila na depilaciji,pa sad pijem kafu,izdrzacu valjda jos 8 dana, ako pre toga ne uradim betu i onda bar znam na cemu sam.Inace test koji imam kod sebe osetljiv je na 10 jedinica,kako se vec kaze,mislim da osetljiviji ne moze da bude,sta mislite?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 22.9.2014 11:33:16
|
|
|
|
vonavoj
|
serpice,nemoj da ga radis pre 12dpo!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 22.9.2014 11:34:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Serpice nemoj da radis pre 2. Tada uradi!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?