|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat]
21.9.2014 15:25:47   
serpica
axa pa po tome ja bih onda trebala da dobijem za 6,7 dana a po kalendaru tek 2.oktobra

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 676
21.9.2014 15:32:27   
17 joka
pa odna testic radi 30 tog da se radujemo taman za kraj nag. igreuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 677
21.9.2014 15:36:18   
serpica
mislis da nije rano? ne znam videcu,ko zna mozda i stigne do 30.og

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 678
21.9.2014 17:13:09   
Anoniman
Serpi navijam za crtice pa da nas vucesuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu serpica)
  Direktna veza do poruke: 679
21.9.2014 17:16:23   
17 joka
nece da stigne zato sto si user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 680
21.9.2014 18:33:49   
Sanjalica1980
Serpi, i ja navijam i cekam user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 681
21.9.2014 19:08:53   
serpica
Daj Boze,zene,daj Boze,videcemo,dani uvek sporo prolaze kad cekas user posted image

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 682
21.9.2014 19:25:25   
17 joka
Šerpi, meseci i godine sporo prolaze dani nekako i prodju

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 683
21.9.2014 19:40:24   
serpica

IZVORNA PORUKA: 17 joka

Šerpi, meseci i godine sporo prolaze dani nekako i prodju

Verujem ti Joko,ali docice i tvoje vreme,docice sigurno.user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 684
21.9.2014 19:43:48   
nata11
Serpi ja bih ipak sacekala kaledarski da ti kasni. Da budes sigurna da ti stvarno kasi a ne da cisto radis reda radi. user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 685
21.9.2014 19:49:24   
anita
Serpice ja ti saljem puno user posted image user posted image user posted image i od sveg srca navijam da budu user posted image pa da nam se brzo pridruzis u trudnickim temama. user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 686
21.9.2014 19:53:00   
17 joka

IZVORNA PORUKA: nata11

Serpi ja bih ipak sacekala kaledarski da ti kasni. Da budes sigurna da ti stvarno kasi a ne da cisto radis reda radi. user posted image

svakako je bolje da kasni pa uradis i budu user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 687
21.9.2014 20:20:52   
serpica
Onda cekamo 1,2 oktobar taman da prodje euforija za nagrade user posted image
mada sam sa Tomom radila test 26dc i bio pozitivan 28dc beta skoro 700...

< Poruku je uredio serpica -- 21.9.2014 20:31:22 >

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 688
21.9.2014 20:22:39   
17 joka
vazi Šerpiuser posted image cak i meni to izgleda daleko

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 689
22.9.2014 6:53:18   
serpica
Dobro jutro crtice ajde na user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 690
22.9.2014 8:55:22   
Tanjica81
Dobro jutro i od mene...

Serpice kako simptomi? Ostavi se septemra, uradi test 1. Mozda nam je ovaj septembar neprijateljski raspolozen...user posted image

Lila da,stigla ujutro oko 4.Taman sam otisla na wc da uradim test...pa nisam uspela. Izgleda meni testovi uzrokuju user posted image , Vec treci put tako prolazim, i ne ucim iz svoje greske...
Prvi put uradim test, stigla vestica taj dan, sledeci put uradim test, stigne nakon 10min...Eto sad bar nisam ni stigla da umocim...user posted image . Valjda cu sad vec sledeci put saacekati. Ma nista Lila, glavu gore i idemo zajedno u nove pobede.

Trudnjace vucite nas odavde.

Inace i ja sam cula da sa zalfijom samo oprezno...Ja pijem Hajducku travu, i uskoro cu kupiti d vitamin...

Pozdrav iz kisne Vojvodine

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 691
22.9.2014 9:26:17   
7marii
Jutro i od mene user posted image Serpi cekaj ti lepo 1-2,nemoj pre vremena (ako mozes da izdrzis) user posted image
Mene poceo da boli stomak u toku noci user posted image ili je sinoc bila O ili ce opet user posted image da puno porani. Ako je taj drugi scenario prvac kod dr-a,ne gine mi terapija,samo se nadam da nije to user posted image

(odgovor članu Tanjica81)
Direktna veza do poruke: 692
22.9.2014 9:42:36   
pipi_coco
Jutro zenskaci dragi.

Meni stigla vještičara sinoc, ali i neka je, jer to znaci da cekam samo još jedan ciklus pa se bacam u akciju user posted image

Serpi navijam, brzo ce proci jos 8 dana do testa user posted image

Marli nadam se da je O kod tebe u pitanju.

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 693
22.9.2014 10:54:12   
majared
Samo da vam mahnemuser posted image
Nadam se da cu vam se pridruziti u narednih par meseci.
Pripreme su u toku, pijem virak i zlatnu maku i pokusavam da malo smrsam

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 694
22.9.2014 10:58:14   
Modessty
E pa niste dobre! user posted image Ne šaljete mi datume!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 695
22.9.2014 11:16:46   
17 joka
Pipi, nov ciklus nova sansauser posted image

Majareduser posted image cekamo te ovdeuser posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 696
22.9.2014 11:24:25   
pipi_coco
Joko user posted image

Moram se cuvati jos jedan ciklus, pa trk kod dr da mi da zeleno svjetlo za pokusavanje, a nadam se da hoce, mislim ja se osjecam ok, a i ciklusi su mi uredni, da nemam ovog ružnog ožiljka ne bi ni znala da se išta desilo.

Mjared juhu za pripreme i sama sam ti sva u pripremama user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 697
22.9.2014 11:31:50   
serpica
Evo i mene bila na depilaciji,pa sad pijem kafu,izdrzacu valjda jos 8 dana,user posted image ako pre toga ne uradim betu i onda bar znam na cemu sam.Inace test koji imam kod sebe osetljiv je na 10 jedinica,kako se vec kaze,mislim da osetljiviji ne moze da bude,sta mislite?

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 698
22.9.2014 11:33:16   
vonavoj
serpice,nemoj da ga radis pre 12dpo!user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 699
22.9.2014 11:34:30   
Anoniman
Serpice nemoj da radis pre 2.user posted image Tada uradi!

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here