Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 20.9.2014 22:10:49
|
|
|
|
nata11
|
Joko ponavljam briseve za nekih 5 dana pa ako bude sve OK idem na uz pa insem. Vec 3 meseca idem na uz ali bude rana O pa zakasnimo 6 dc ili me napadnu ovo bestije. Soso
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 20.9.2014 22:14:03
|
|
|
|
17 joka
|
Nato bice sad sterilni brisevi i porani na taj UZ i da navijamo da i tebe konacno otpratim odavde bicu presrecna
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 20.9.2014 22:17:31
|
|
|
|
nata11
|
Ja sam malo otupela iskreno da ti kazem pa zato i nepisem bogzna ovde. Prosle me one euforije test, mucnina, cajevi i sl.
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 20.9.2014 22:20:48
|
|
|
|
17 joka
|
Znam, razumem te potpuno, ja sam se nekako pomirila ako bude bice,ako je sudjene jednom ce uspeti
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 20.9.2014 22:57:47
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: llila ako bog da serpi mozda budu i blizanci pa dobijes dvoje a zalfija citala sam da su je zene pile da izazovu menstruaciju kod neredovnovnih ciklusa zbog svojstva estrogena nije preporucljiva u ranoj trudnoci pa sad ja na tvom mjestu nebi rizikovala jer mislim da si ti nama Lila hvala draga,Bog te cuo za blizance, ma samo neka bude, necu vise da pijem zalfiju dok ne vidim ishod ovog meseca, Nato sad smo opet zajedno u crticama kao i kad si me docekala pre 2,5 god.To nikad necu da zaboravim,ee sad to je znak da si ti sledeca,pazi sta ti kaze Serpi.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 20.9.2014 23:03:34
|
|
|
|
nata11
|
Haha secam se i ja Brzo ce junaku drustvo ne brigaj. Nadam se Serpi potrudicemo se ove jeseni
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 20.9.2014 23:09:43
|
|
|
|
serpica
|
Bice Nato nego sta secam se kad si mi rekla tada,da jedva cekas jos jednu glavicu da upotpuni moj avatar.Evo sad se rasplakah.....
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 20.9.2014 23:12:57
|
|
|
|
nata11
|
I ti ga upotpuni vidim, nakacila si ovaj sa cvikerima. Aj oprosteno ti, sacekacemo jos jednu glavicu
< Poruku je uredio nata11 -- 20.9.2014 23:13:52 >
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 20.9.2014 23:17:47
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: nata11 I ti ga upotpuni vidim, nakacila si ovaj sa cvikerima. Aj oprosteno ti, sacekacemo jos jednu glavicu sto me nasmeja ako ima mesta za tolke glavice onda obecavam bice
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 20.9.2014 23:22:02
|
|
|
|
17 joka
|
druzicete se vi tamo u temama
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 21.9.2014 7:16:05
|
|
|
|
llila
|
jutro crtice izgleda samo ja ne spavam a tanjice znaci vestica i tebi stigla juce znaci iduci mjesec radimo zajedno test abd i navijamo
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 21.9.2014 7:53:38
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro evo me
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 21.9.2014 8:04:23
|
|
|
|
llila
|
serpi ima li simptoma danas
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 21.9.2014 8:06:37
|
|
|
|
serpica
|
Lila nista posebno,glavobolja i ponekad ono strujanje u grudima..videcmo
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 21.9.2014 12:33:32
|
|
|
|
serpica
|
Nigde nikog
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 21.9.2014 13:40:05
|
|
|
|
7marii
|
juhuuu zene evo i mene mm danas odmara pa smo bili celo jutro zauzeti,a i vece Ja evo spremam rucak i pijem caj,uh vise mi nije ni gorak. Prvi put u zivotu sam primetila onaj egg sekret,juce a ima ga i danas pa smo se bacili u akciju i bili vredni. Zene a koliko dana ima tog sekreta? Do sada ga nisam primecivala,mislim da cajevi deluju a i terapija mi je sve to sredila. Samo jos i da ne dodje
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 21.9.2014 13:43:51
|
|
|
|
17 joka
|
Mari, to je dobar znak budite vredni koje cajeve pijes?
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 21.9.2014 13:49:41
|
|
|
|
Jole84
|
Ženske kako ste Kako mi nedostaje ova tema, iščekivanje...a ipak mi tuga kad se setim. Zato Mila i ja navijamo jako za sve stare a i nove crtice da što pre pređu u trudničke teme a ovde navraćaju samo radi navijanja. Nato jel kod Jasmine? Ti si sledeća, moj porodiljski insekt mi to govori Šerpi kad će testić?
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 21.9.2014 13:57:51
|
|
|
|
7marii
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka Mari, to je dobar znak budite vredni koje cajeve pijes? Pa uzela sam h. travu,zalfiju i neven. Najvise zbog te hronicne upale ali vidim da uticu na sve zivo Danas mi je 10dc a cajeve pijem vec 15-ak dana,i nemam vise onih bolova u stomaku,ako nista drugo ne bude bar su mi bolovi nestali
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 21.9.2014 14:08:10
|
|
|
|
17 joka
|
super Mari ja pijem isto cajeva i osecam bas lepe promene
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 21.9.2014 14:28:11
|
|
|
|
7marii
|
Izgleda da deluju,da mi neko reko da hocetako dobro da uticu ne bih verovala. Posto mi dr. reko da moram da se pazim prehlada i ostalog i da je to jedina preventiva od ovih upala ,reko da probam i cajeve nemam sta da izgubim kad ono deluju. Ja sad prvi put primecujem onaj egg,e sad dal je zbog terapije i zbog toga sto mi je konacno upala smirena ili cajeva,nemam pojma. Bitno da ga ima. I taman se lepo uklapa sa ciklusom,posto je moj kratak od 23-25 taman i treba O da bude tu negde od 9-13dana,tako mi dr. reko ali kaze to je sve okvirno jer O moze i dosta i da seta.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 21.9.2014 14:49:44
|
|
|
|
17 joka
|
Mari, pomazu cajevi i to jako dobro znam zene koje se kunu u cajeve, ja sam jedna od onih koja sam za sve sto moze preko biljaka i hrane da pomogne da se to koristi meni je Virak jako dobar ova mesavina za sve i svasta tako da super a i Macina trava pa dnevno popijem dosta caja
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 21.9.2014 14:57:53
|
|
|
|
mara1981
|
Dobar dan, crtice! Ja od jutros vredna, navalila na ciscenje kuce, generalka, a mm mi kaze- ti kao da ce da dodje beba pa generalno cistis! Nesto mi se mulja po stomaku, verovatno vestica dolazi...jos neki dan pa cemo videti, vec za 2-3 dana...a volela bih da me preskoci vise...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 21.9.2014 14:59:28
|
|
|
|
serpica
|
A devojke tu ste znaci Jole test za desetak dana,nego sam htela da pitam da li M stize uvek posle 14 dana od O? Ako je tako onda bi meni ciklusi bili na 23,24 dana a ja dobijam na 27. Jel ta druga faza ciklusa uvek ista,mislim 14 dana?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 21.9.2014 15:04:28
|
|
|
|
17 joka
|
Šerpi, pa lutealna faza bi trebala biti 14 dana
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?