|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat]
20.9.2014 9:08:25   
7marii
Nisi evo i mene Serpi user posted image jaoo ne znam sta se desava,od jutros me probudila jka glavobolja i evo jos traje,i to samo desna strana. A trudim se da ne pijem nikakve lekove user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 626
20.9.2014 9:37:55   
serpica
Mari mozda je promaja user posted image uzmi slobodno paracetamol to mozes da popijes,mozda nece bas da ti pomogne ali probaj.
mene zateze stomak,donji deo onako kao grcevi,user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 627
20.9.2014 9:42:51   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: serpica

Jutro crtice user posted image
opet sam sama user posted image

Tu sam sad i jauser posted image Upravo ustale, odoh da spremam dorucak, pa se kuckamo kasnijeuser posted image

(odgovor članu serpica)
  Direktna veza do poruke: 628
20.9.2014 10:14:22   
nata11
7mari popi tursku kafu sa limunim.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 629
20.9.2014 11:43:22   
7marii
Hvala zene na savetima,otkrih sto me boli user posted image trebam da nosim naocare,a ja naravno izbegavam. Stavila ih i bol nestade za 20min,tako da sam izbegla lekice.A naocare necu skidati sa glave celog dana user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 630
20.9.2014 11:50:19   
mara1981
Jos mi nije stigao rezultat za AMH tako da mi doktorka nista nije mogla reci, ona sledece nedelje nije tu, tek od 29. a ako budem slucajno dobila, onda se bojim da cu zakasniti na folikulometriju dok nju opet nahvatam i bla, bla, bla....jos jedan mesec cakanja...ali mi cemo se truditi bez obzira na to, mozda bude user posted image i bez folikulometrije....

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 631
20.9.2014 12:05:11   
17 joka
Maro, naravno da se trudite, mozda se sve fino uklopi i sa dr. i folikulometrijama pa bude bebac sledeci mesec

a bez obzira na sam rezultat AMH vi se trudite nije uvek merodavan, evo bar su devojke sa RR-je zivi dokaz za to.

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu mara1981)
Direktna veza do poruke: 632
20.9.2014 14:56:36   
serpica
Crtke sta radite? user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 633
20.9.2014 15:00:41   
llila
user posted image cure stigla jutros pa idemo dalje sada cemo se jos vise truditi a serpi ako ti je o prosla nemoj piti zalfiju ako bi bila trudna citala sam da nije dobra u trudnoci jer ima svojstva estrogena ...

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 634
20.9.2014 15:06:57   
17 joka
Lila, sad u nove pobede

Šerpi ja sa nestrpljenjem cekamuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu llila)
Direktna veza do poruke: 635
20.9.2014 15:12:03   
serpica

IZVORNA PORUKA: llila

user posted image cure stigla jutros pa idemo dalje sada cemo se jos vise truditi a serpi ako ti je o prosla nemoj piti zalfiju ako bi bila trudna citala sam da nije dobra u trudnoci jer ima svojstva estrogena ...

A jel? user posted image eto to nisam znala,ja sam je prosli put pila sve dok nisam saznala da sam trudna i tad prestala.
Joko ja ne mogu da docekam ali kako dani prolaze sve mi je manje uzbudjenje,mislim,nadam se da smo nesto napravili,ali ne ocekujem.\sta znam....

(odgovor članu llila)
Direktna veza do poruke: 636
20.9.2014 20:55:48   
Tanjica81
Lila zao mi je...
I meni jutros stigla user posted image ...mada i nisam nesto razocarana... user posted image bar sam ustedela jedan test za sledeci put. :)

Serpi JAAAAKO ti drzim fige...

Pozz

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 637
20.9.2014 21:00:28   
serpica
Tanjice user posted image bice sledeci mesec..hvala na podrsci,ali kao sto rekoh kako se blizi tako se sve manje nadam videcemo.

(odgovor članu Tanjica81)
Direktna veza do poruke: 638
20.9.2014 21:02:29   
Mala Elena
Serpi navijam ! user posted image
Lila, nista strasno, ja za to uvek kazem : zdravlje Boze jos smo mladi" user posted image

(odgovor članu Tanjica81)
Direktna veza do poruke: 639
20.9.2014 21:14:17   
nata11
Hello.
Jel ima jos neko pored Serpi da radi test?

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 640
20.9.2014 21:27:53   
17 joka
Šerpi, a sto draga sad taj tuzni smajli i negativa, budi pozitivna i bice ako ne sad iduci mesec to je jako blizu

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 641
20.9.2014 21:31:13   
Bibilib

Tanjice user posted image bice sledeci mesec..hvala na podrsci,ali kao sto rekoh kako se blizi tako se sve manje nadam videcemo.

Ringeraja.rsPorodično zdravljeLepota & ModaPorodica porodiciC kuhinjaRingerajin vodič
46.184 registrovana člana

Serpice ne gupi nadu,tezi ka sreci a ne ka padu,NADA poslednja umire...user posted image user posted image user posted image

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 642
20.9.2014 21:31:14   
serpica
Ma znam,nego toliko sam bila uzbudjena pre par dana a sad nekako ne,znam da ce biti jednom,nadam se da hoce ako je sudjeno ako nije,to je to,ja prihvatam,dobila sam tri andjela bilo bi licimerno traziti vise od toga. No,bice kako Bog kaze.
Nato ja mislim da samo ja radim,dodouse tek za desetak dana,mozda malo pre....user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 643
20.9.2014 21:33:40   
Bibilib
Serice reci mi sta imas od dece?

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 644
20.9.2014 21:37:46   
serpica
Devojcicu od 9 god ,devojcicu od 6 god i decaka od 13 meseci user posted image

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 645
20.9.2014 21:40:56   
nata11

Malo carstvo. Serpice sada juris 2:2 ili 3:1. user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 646
20.9.2014 21:44:43   
serpica

IZVORNA PORUKA: nata11

Malo carstvo. Serpice sada juris 2:2 ili 3:1. user posted image

Nato da bog da ti se vratilo takvo carstvo. Nije mi bitan pol stvarno,neka samo bude sve kako treba i nek se desi trudnoca....ali hmmm,da,mozda bih volela jos jednu devojcicu user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 647
20.9.2014 21:56:04   
llila
ako bog da serpi mozda budu i blizanci pa dobijes dvoje a zalfija citala sam da su je zene pile da izazovu menstruaciju kod neredovnovnih ciklusa zbog svojstva estrogena nije preporucljiva u ranoj trudnoci pa sad ja na tvom mjestu nebi rizikovala jer mislim da si ti nama user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 648
20.9.2014 21:59:11   
17 joka
Nato kad nam ti kreces u akciju?

(odgovor članu llila)
Direktna veza do poruke: 649
20.9.2014 22:00:27   
Sosa Mena
Devojcice moram da vas ljubim. user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here