Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 20.9.2014 9:08:25
|
|
|
|
7marii
|
Nisi evo i mene Serpi jaoo ne znam sta se desava,od jutros me probudila jka glavobolja i evo jos traje,i to samo desna strana. A trudim se da ne pijem nikakve lekove
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 20.9.2014 9:37:55
|
|
|
|
serpica
|
Mari mozda je promaja uzmi slobodno paracetamol to mozes da popijes,mozda nece bas da ti pomogne ali probaj. mene zateze stomak,donji deo onako kao grcevi,
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 20.9.2014 9:42:51
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: serpica Jutro crtice opet sam sama Tu sam sad i ja Upravo ustale, odoh da spremam dorucak, pa se kuckamo kasnije
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 20.9.2014 10:14:22
|
|
|
|
nata11
|
7mari popi tursku kafu sa limunim.
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 20.9.2014 11:43:22
|
|
|
|
7marii
|
Hvala zene na savetima,otkrih sto me boli trebam da nosim naocare,a ja naravno izbegavam. Stavila ih i bol nestade za 20min,tako da sam izbegla lekice.A naocare necu skidati sa glave celog dana
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 20.9.2014 11:50:19
|
|
|
|
mara1981
|
Jos mi nije stigao rezultat za AMH tako da mi doktorka nista nije mogla reci, ona sledece nedelje nije tu, tek od 29. a ako budem slucajno dobila, onda se bojim da cu zakasniti na folikulometriju dok nju opet nahvatam i bla, bla, bla....jos jedan mesec cakanja...ali mi cemo se truditi bez obzira na to, mozda bude i bez folikulometrije....
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 20.9.2014 12:05:11
|
|
|
|
17 joka
|
Maro, naravno da se trudite, mozda se sve fino uklopi i sa dr. i folikulometrijama pa bude bebac sledeci mesec a bez obzira na sam rezultat AMH vi se trudite nije uvek merodavan, evo bar su devojke sa RR-je zivi dokaz za to.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 20.9.2014 14:56:36
|
|
|
|
serpica
|
Crtke sta radite?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 20.9.2014 15:00:41
|
|
|
|
llila
|
cure stigla jutros pa idemo dalje sada cemo se jos vise truditi a serpi ako ti je o prosla nemoj piti zalfiju ako bi bila trudna citala sam da nije dobra u trudnoci jer ima svojstva estrogena ...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 20.9.2014 15:06:57
|
|
|
|
17 joka
|
Lila, sad u nove pobede Šerpi ja sa nestrpljenjem cekam
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 20.9.2014 15:12:03
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: llila cure stigla jutros pa idemo dalje sada cemo se jos vise truditi a serpi ako ti je o prosla nemoj piti zalfiju ako bi bila trudna citala sam da nije dobra u trudnoci jer ima svojstva estrogena ... A jel? eto to nisam znala,ja sam je prosli put pila sve dok nisam saznala da sam trudna i tad prestala. Joko ja ne mogu da docekam ali kako dani prolaze sve mi je manje uzbudjenje,mislim,nadam se da smo nesto napravili,ali ne ocekujem.\sta znam....
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 20.9.2014 20:55:48
|
|
|
|
Tanjica81
|
Lila zao mi je... I meni jutros stigla ...mada i nisam nesto razocarana... bar sam ustedela jedan test za sledeci put. :) Serpi JAAAAKO ti drzim fige... Pozz
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 20.9.2014 21:00:28
|
|
|
|
serpica
|
Tanjice bice sledeci mesec..hvala na podrsci,ali kao sto rekoh kako se blizi tako se sve manje nadam videcemo.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 20.9.2014 21:02:29
|
|
|
|
Mala Elena
|
Serpi navijam ! Lila, nista strasno, ja za to uvek kazem : zdravlje Boze jos smo mladi"
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 20.9.2014 21:14:17
|
|
|
|
nata11
|
Hello. Jel ima jos neko pored Serpi da radi test?
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 20.9.2014 21:27:53
|
|
|
|
17 joka
|
Šerpi, a sto draga sad taj tuzni smajli i negativa, budi pozitivna i bice ako ne sad iduci mesec to je jako blizu
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 20.9.2014 21:31:13
|
|
|
|
Bibilib
|
IZVORNA PORUKA: serpica Tanjice bice sledeci mesec..hvala na podrsci,ali kao sto rekoh kako se blizi tako se sve manje nadam videcemo. Ringeraja.rsPorodično zdravljeLepota & ModaPorodica porodiciC kuhinjaRingerajin vodič 46.184 registrovana člana Serpice ne gupi nadu,tezi ka sreci a ne ka padu,NADA poslednja umire...
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 20.9.2014 21:31:14
|
|
|
|
serpica
|
Ma znam,nego toliko sam bila uzbudjena pre par dana a sad nekako ne,znam da ce biti jednom,nadam se da hoce ako je sudjeno ako nije,to je to,ja prihvatam,dobila sam tri andjela bilo bi licimerno traziti vise od toga. No,bice kako Bog kaze. Nato ja mislim da samo ja radim,dodouse tek za desetak dana,mozda malo pre....
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 20.9.2014 21:33:40
|
|
|
|
Bibilib
|
Serice reci mi sta imas od dece?
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 20.9.2014 21:37:46
|
|
|
|
serpica
|
Devojcicu od 9 god ,devojcicu od 6 god i decaka od 13 meseci
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 20.9.2014 21:40:56
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: serpica Devojcicu od 9 god ,devojcicu od 6 god i decaka od 13 meseci Malo carstvo. Serpice sada juris 2:2 ili 3:1.
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 20.9.2014 21:44:43
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: nata11 IZVORNA PORUKA: serpica Devojcicu od 9 god ,devojcicu od 6 god i decaka od 13 meseci Malo carstvo. Serpice sada juris 2:2 ili 3:1. Nato da bog da ti se vratilo takvo carstvo. Nije mi bitan pol stvarno,neka samo bude sve kako treba i nek se desi trudnoca....ali hmmm,da,mozda bih volela jos jednu devojcicu
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 20.9.2014 21:56:04
|
|
|
|
llila
|
ako bog da serpi mozda budu i blizanci pa dobijes dvoje a zalfija citala sam da su je zene pile da izazovu menstruaciju kod neredovnovnih ciklusa zbog svojstva estrogena nije preporucljiva u ranoj trudnoci pa sad ja na tvom mjestu nebi rizikovala jer mislim da si ti nama
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 20.9.2014 21:59:11
|
|
|
|
17 joka
|
Nato kad nam ti kreces u akciju?
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 20.9.2014 22:00:27
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Devojcice moram da vas ljubim.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?