Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 19.9.2014 9:21:37
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: serpica Dobro jutro crtice ajde Dobro jutro Serpi, evo mi pijemo caj, jesi li bila vredna da navijamo u oktobru? UM bila vredna nego sta,cak mislim da sam i pokrila O bas tog dana,pa videcemo...sto je napravljeno,napravljeno je.. Ti?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 19.9.2014 9:24:54
|
|
|
|
Trcosava
|
Crtke moje, sve vi 'vako vučem One koje neće me slušaju, će ih vučem sas ovo
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 19.9.2014 9:26:53
|
|
|
|
serpica
|
Moze Trco,samo vuci kako god
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 19.9.2014 9:33:38
|
|
|
|
Trcosava
|
Vala Šerpice ima još snage u meni, dok ja mogu da se pentram po brdima po proklete pečurke!!! Jes' da sam danas kao rašrafljena, ali dobro. Mogu ja
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 19.9.2014 9:36:59
|
|
|
|
Mala Elena
|
Sad oni sujeverni bi rekli, hvatas kondiciju za porodjaj , lakse ces se otvoriti Nesto si se opasno naljutila ... bice svasta !
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 19.9.2014 9:38:04
|
|
|
|
7marii
|
Jutro crtke i od mene ajd na jedva ustadoh bili smo do kasno budni Spava mi se a imam posla . Vidim da smo sve vredne,al ce biti navijanja za neku nedelju
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 19.9.2014 9:42:35
|
|
|
|
Tanjica81
|
Cao Hvala svima na dobrodoslici i recima podrske. Maro srecno kod DR! i svima.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 19.9.2014 9:43:54
|
|
|
|
serpica
|
Ja cekam dan objavljivanja dobitnika nagrada,da tad uradim test ( ako pre toga ne dodje ) pa da malo rasteretim temu,mozda ce zene hteti da navijaju ovde i cekaju rezultate....mislim moje rezultate.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 19.9.2014 9:46:40
|
|
|
|
nata11
|
Serpi
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 19.9.2014 9:48:57
|
|
|
|
Anoniman
|
serpi a kad je ne ocekujes ja sam resila da se malo opustim, ali zaista, evo sada upisujem 4 godinu, da odslusam sva predavanja, pa kad se desi, vise je ne jurim, ima vremena.... upravo sam poplacala racune, hvala dragom Bogu na e bakingu, odoh da se tusiram i odosmo po bocu i na kontrolu, nadam se u ponedeljak vrticu
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 19.9.2014 10:13:04
|
|
|
|
Mala Elena
|
Um, sta upisujes ? Sta si zavrsila ? Ja isto planiram da upisem nesto dalje. ..ali ne znam kako bih uskladila obaveze oko dece sa ucenjem... Kako se ti snalazis ?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 19.9.2014 10:15:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Imamo temu, hajde pisacu ovde klik
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 19.9.2014 11:58:49
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama serpi a kad je ne ocekujes ja sam resila da se malo opustim, ali zaista, evo sada upisujem 4 godinu, da odslusam sva predavanja, pa kad se desi, vise je ne jurim, ima vremena.... upravo sam poplacala racune, hvala dragom Bogu na e bakingu, odoh da se tusiram i odosmo po bocu i na kontrolu, nadam se u ponedeljak vrticu UM ne ocekujem je 2.oktobra bravo za faks samo napred Nato
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 19.9.2014 12:08:31
|
|
|
|
llila
|
cao crtice meni je danas 30dc ali sacekacu jos par dana do testiranja ovulacija bila 16 dan a bazalna jos nije pala pa ima nade jos
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 19.9.2014 12:57:16
|
|
|
|
serpica
|
Lila da uskoro ugledas
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 19.9.2014 14:08:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Serpi kupila sam vigantol i zalfiju, nisu imali drugi vitamin d u apoteci, moze li on
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 19.9.2014 14:19:47
|
|
|
|
serpica
|
moze verovatno to je ustvari vitamin d ali ne znam kako da ga pijes koliko kapi,on je koncetrovan,mozda da stavis 5 kapi u malo vode ne znam.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 19.9.2014 17:10:05
|
|
|
|
Tanjica81
|
UM svaka ti cast sto nastavljas skolu.... Ti si po meni karakter, pa neces dati da bilo sta stane na put. Sto se tice Vigantola, to se kod nas daje bebama, 1 ili 3kapi (zaboravila sam) tako da sigurno moze. Ako ne ugledam uskoro i ja cu verovatno te kapi uzeti, posto su mi ovi vitamini u kutiji malo skupi(oko 500din). Ako docekam, u nedelju radim test. Neka se javi ko radi ranije da drzimo palceve. Pozz
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 19.9.2014 17:14:32
|
|
|
|
17 joka
|
Šerpi,Lili jako UM, svaka cast samo napred
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 19.9.2014 18:36:27
|
|
|
|
amelia
|
IZVORNA PORUKA: madre cao, drugari! amelia, jako zelim da sto pre odes odavde, prilicno si mi se zadrzala Jeste madre evo vec godinu dana red bi bilo da i ja i ti bezimo odavde da oslobodimo mesta za nove crtice nego ti nemoj da dan gubis bacaj se na posao sve dok ne budes bila sigurna da je o prosla pa da navijamo
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 19.9.2014 18:40:25
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
UM i meni je bio orepisan Vigantol. 3 kapi na parce hleba i to pojedes. Moze i u malo vode. Meni je dr rekla da uzimam sa hlebom.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 19.9.2014 18:41:06
|
|
|
|
17 joka
|
Amelija i ti pakuj kofere treba ovde mesta za nove cekalice
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 19.9.2014 22:59:55
|
|
|
|
madre
|
zene, nema vas? pa sta ja sada da citam? UM, ja pijem vigantol vec mesecima po 3 kapi, ali ja sam radila analizu kojom je utvrdjeno da je ispod donje granice.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 19.9.2014 23:14:33
|
|
|
|
serpica
|
madre ja sam tu, nego da ne silujem temu svaki cas evo da malo bude zanimljivo,temp je 5dpo 37,3 imam ono moje peckanje u grudima i neki cudan osecaj u stomaku. sve ovo je istina majke mi,iako znam da je mnogooo rano za simptome
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 20.9.2014 7:17:01
|
|
|
|
serpica
|
Jutro crtice opet sam sama
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?