|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat]
19.9.2014 9:21:37   
serpica

IZVORNA PORUKA: Unina mama

IZVORNA PORUKA: serpica

Dobro jutro crtice ajde user posted image

Dobro jutro Serpi, evo mi pijemo caj, jesi li bila vredna da navijamo u oktobru?

UM bila vredna nego sta,cak mislim da sam i pokrila O bas tog dana,pa videcemo...sto je napravljeno,napravljeno je.. Ti?

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 601
19.9.2014 9:24:54   
Trcosava
Crtke moje, sve vi 'vako vučem

user posted image

One koje neće me slušaju, će ih vučem sas ovo
user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 602
19.9.2014 9:26:53   
serpica
Moze Trco,samo vuci kako god user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 603
19.9.2014 9:33:38   
Trcosava
Vala Šerpice ima još snage u meni, dok ja mogu da se pentram po brdima po proklete pečurke!!! Jes' da sam danas kao rašrafljena, ali dobro. Mogu ja user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 604
19.9.2014 9:36:59   
Mala Elena
Sad oni sujeverni bi rekli, hvatas kondiciju za porodjaj , lakse ces se otvoriti user posted image
Nesto si se opasno naljutila ... bice svasta !user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 605
19.9.2014 9:38:04   
7marii
Jutro crtke i od mene ajd na user posted image jedva ustadoh bili smo do kasno budni user posted image Spava mi se a imam posla user posted image . Vidim da smo sve vredne,al ce biti navijanja za neku nedelju user posted image user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 606
19.9.2014 9:42:35   
Tanjica81
Cao
Hvala svima na dobrodoslici i recima podrske.

Maro srecno kod DR!

user posted image i user posted image svima.

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 607
19.9.2014 9:43:54   
serpica
Ja cekam dan objavljivanja dobitnika nagrada,da tad uradim test ( ako pre toga ne dodje ) pa da malo rasteretim temu,mozda ce zene hteti da navijaju ovde i cekaju rezultate....mislim moje rezultate.user posted image

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 608
19.9.2014 9:46:40   
nata11
Serpi user posted image user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 609
19.9.2014 9:48:57   
Anoniman
serpi a kad je ne ocekujesuser posted image

ja sam resila da se malo opustim, ali zaista, evo sada upisujem 4 godinu, da odslusam sva predavanja, pa kad se desi, vise je ne jurim, ima vremena....

upravo sam poplacala racune, hvala dragom Bogu na e bakingu, odoh da se tusiram i odosmo po bocu i na kontrolu, nadam se u ponedeljak vrticuuser posted image

(odgovor članu serpica)
  Direktna veza do poruke: 610
19.9.2014 10:13:04   
Mala Elena
Um, sta upisujes ? Sta si zavrsila ? Ja isto planiram da upisem nesto dalje. ..ali ne znam kako bih uskladila obaveze oko dece sa ucenjem... Kako se ti snalazis ?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 611
19.9.2014 10:15:53   
Anoniman
Imamo temu, hajde pisacu ovde klik

(odgovor članu Mala Elena)
  Direktna veza do poruke: 612
19.9.2014 11:58:49   
serpica

IZVORNA PORUKA: Unina mama

serpi a kad je ne ocekujesuser posted image

ja sam resila da se malo opustim, ali zaista, evo sada upisujem 4 godinu, da odslusam sva predavanja, pa kad se desi, vise je ne jurim, ima vremena....

upravo sam poplacala racune, hvala dragom Bogu na e bakingu, odoh da se tusiram i odosmo po bocu i na kontrolu, nadam se u ponedeljak vrticuuser posted image

UM ne ocekujem je 2.oktobra user posted image bravo za faks samo napred user posted image
Nato user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 613
19.9.2014 12:08:31   
llila
cao crtice meni je danas 30dc ali sacekacu jos par dana do testiranja ovulacija bila 16 dan a bazalna jos nije pala pa ima nade jos

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 614
19.9.2014 12:57:16   
serpica
Lila user posted image da uskoro ugledas user posted image

(odgovor članu llila)
Direktna veza do poruke: 615
19.9.2014 14:08:49   
Anoniman
Serpi kupila sam vigantol i zalfiju, nisu imali drugi vitamin d u apoteci, moze li onuser posted image

(odgovor članu serpica)
  Direktna veza do poruke: 616
19.9.2014 14:19:47   
serpica
user posted image moze verovatno to je ustvari vitamin d ali ne znam kako da ga pijes koliko kapi,on je koncetrovan,mozda da stavis 5 kapi u malo vode ne znam.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 617
19.9.2014 17:10:05   
Tanjica81
UM svaka ti cast sto nastavljas skolu.... Ti si po meni karakter, pa neces dati da bilo sta stane na put. user posted image

Sto se tice Vigantola, to se kod nas daje bebama, 1 ili 3kapi (zaboravila sam) tako da sigurno moze.

Ako ne ugledam uskoro user posted image i ja cu verovatno te kapi uzeti, posto su mi ovi vitamini u kutiji malo skupi(oko 500din).

Ako docekam, u nedelju radim test. Neka se javi ko radi ranije da drzimo palceve.

Pozz

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 618
19.9.2014 17:14:32   
17 joka
Šerpi,Liliuser posted image jako

UM, svaka castuser posted image samo napred

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Tanjica81)
Direktna veza do poruke: 619
19.9.2014 18:36:27   
amelia

IZVORNA PORUKA: madre

cao, drugari!
amelia, jako zelim da sto pre odes odavde, prilicno si mi se zadrzalauser posted image

Jeste madre evo vec godinu dana red bi bilo da i ja i ti bezimo odavde da oslobodimo mesta za nove crtice user posted image nego ti nemoj da dan gubis bacaj se na posao sve dok ne budes bila sigurna da je o prosla pa da navijamo user posted image

Ayan <3

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 620
19.9.2014 18:40:25   
Sanjalica1980
UM i meni je bio orepisan Vigantol. 3 kapi na parce hleba i to pojedes. Moze i u malo vode. Meni je dr rekla da uzimam sa hlebom.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 621
19.9.2014 18:41:06   
17 joka
Amelijauser posted image i ti pakuj kofere treba ovde mesta za nove cekalice

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 622
19.9.2014 22:59:55   
madre
zene, nema vas?user posted image pa sta ja sada da citam?user posted image
UM, ja pijem vigantol vec mesecima po 3 kapi, ali ja sam radila analizu kojom je utvrdjeno da je ispod donje granice.

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 623
19.9.2014 23:14:33   
serpica
madre ja sam tu,user posted image nego da ne silujem temu svaki casuser posted image
evo da malo bude zanimljivo,temp je 5dpo 37,3 imam ono moje peckanje u grudima i neki cudan osecaj u stomaku. sve ovo je istina majke mi,iako znam da je mnogooo rano za simptome user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 624
20.9.2014 7:17:01   
serpica
Jutro crtice user posted image
opet sam sama user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here