|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat]
18.9.2014 14:30:06   
padme82
sacekacu do ponedeljka, ako uopste uspem da "sacekam" jer me stomak uzasno boli i imam utisak da cu svakog momenta da dobijemuser posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 576
18.9.2014 14:35:05   
serpica

IZVORNA PORUKA: anita

IZVORNA PORUKA: serpica
ja odbrojavam dane do mog testa.user posted image

Serpice od sveg srca navijam da uskoro ugledas svoje dve crtice. user posted image
user posted image user posted image

Anita user posted image nadam se da ce biti,pa da sledeci put ja castim na drzenju user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 577
18.9.2014 15:02:36   
pipi_coco
Serpice ja ti napisah lijepu pp, ali ništa, Nece da ode, iskulira me ova rr user posted image

Elem, pitat cu te ovde:

Na mojoj bocici piše vitamin D3, pa ima li to kakve veze?
I piše da ga trudnice i dojilje ne piju bez konsultacije sa lijecnikomuser posted image

Ovo sam tek sinoc skontala da piše. Znam da i vitamin D ima tih nakih oznaka i brojeva. Je li trebam dalje da tražim nešto što sadrži sve spektre D vitamina ili je ovo dovoljno.

Šta ja znam, razumijem se u bolesti, lijekove i vitamnine ko magare u latinski user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 578
18.9.2014 15:06:24   
serpica
Pipi i meni su rekli da ne postoji cist vitamin D vec D3 a vidis ja nasla u apoteci pise na kutiji Total D od ivancic i sinovi. Nisam citala uputstvo tako da ne znam da li ima te trojke u njemu. jes ima evo sad citam znaci d3 tacno. Slobodno pij jer u svakom uputstvu pise da se trudnice i dojilje konsultuju sa dr,mi nismo ni jedno ni drugo jel da?user posted image kad ostanes trudna pitaj dr pa onda mozes da prestanes,sad slobodno....

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 579
18.9.2014 15:09:58   
pipi_coco
Hvala na odgovoru Serpi.

Nismo jos user posted image , al cemo budemo uskoro user posted image user posted image

< Poruku je uredio pipi_coco -- 18.9.2014 15:10:20 >

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 580
18.9.2014 16:37:34   
Tanjica81
Cao drustvo...
Evo da vam se pridruzim u nadi da sto pre ugledamo nase crtice. :)

Imam i jedno pitanje ako je neko imao slicno iskustvo ili ste cule...Zadnja mi je bila 23.8, ovih dana je NEocekujem. Ovul.test sam radila 6.tog, i bio pozitivan, ciklusi otp redovni (prosek 29-30dana).
Simptome nemam ali nisam imala ni u prethodnim trudnocama. tj nista posebno..sve mogu necemu da pripisem...Npr. prosle nedelje par(3-4) dana sam imala mucnince, uvece ali hara neki stomacni virus, pa sam tome pripisala. Pa me glava bolela, a to sam pripisala prehladi koju sam pokupila pre neki dan...grcevi, prezderavanje...(nista novo,kao pred M). Ali jedan mi ne da mira pa se nadam-jedan dan, i samo nekih par sekundi dok sam se sagnula, sam osetila kao kad nadolazi mleko, i odmah prestalo. Imam 2 cure,mladja je napunila 2god.(dojila sam je do 15mes)...
Radila sam i jedan Test, popodne u ponedeljak i bio negativan.
Od onda nista, malo grcevi i to je to.

Unapred hvala

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 581
18.9.2014 17:17:11   
serpica
Tanjice dobrodosla kod nas user posted image
druga stvar,znas i sama da mogu a i nemoraju ti simptomi da znace nesto,u svakom slucaju se nadamo jel tako? Taj osecaj nadolazenja u grudima je jakooo dobar znak ja sam ga imala u sve tri trudnoce,grudi mi nisu bile bolne i natecene ali sam zato imala osecaj strujenja u grudima. Za test je verovatno rano ako je O bila 6 proslo je 12 dana sacekaj jos dan,dva i ponovi,ili uradi betu,sigurnije je.
Pipi user posted image

(odgovor članu Tanjica81)
Direktna veza do poruke: 582
18.9.2014 20:12:49   
madre
cao, tanjiceuser posted image
prvo, je l moze neko da mi objasni kako kod tanjice stoji ovaj datum uclanjenja?
drugo, tanjice, ti vec prekosutra ces sigurno znati da li si trudna, glupo je da mi sada nesto nagadjamo, je l da? sto se prezderavanja tice, evo je se prezderavam vec par dana a jos ni do ovulacije nisam stiglauser posted image
ja jako navijam, a ti nam javi sta kaze taj test za dva danauser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 583
18.9.2014 20:21:11   
Didy
IZVORNA PORUKA: madre

cao, tanjiceuser posted image
prvo, je l moze neko da mi objasni kako kod tanjice stoji ovaj datum uclanjenja?

Tog datuma se učlanila i nije ništa pisala. Logično. Ovo joj je prva poruka. Poznajem još ženica koje su učlanjene, ali nikad post nisu napisale.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 584
18.9.2014 20:22:08   
17 joka
Tanjice dobrodosla, jos malo i znaces da li je uspelo ili ne, ja jako user posted image da jeste

Pipi,Šerpi,Madre pakujte kofere jos malo se selite u narednu i lepšu temuuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 585
18.9.2014 20:28:29   
madre
tako sam i mislila! ali mi nekako cudno da neko posle 5 godina napise prvi post, ali sto mora meni sve da bude jasnouser posted image tanjice, molim te, ne zameri, ovo nema nikakve veze sa tobom, samo sam radoznala!
joko, hvala ti na tolikoj podrsciuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 586
18.9.2014 20:31:13   
17 joka
user posted image user posted image Madre zato sam tu

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 587
18.9.2014 20:37:26   
serpica

IZVORNA PORUKA: 17 joka

Tanjice dobrodosla, jos malo i znaces da li je uspelo ili ne, ja jako user posted image da jeste

Pipi,Šerpi,Madre pakujte kofere jos malo se selite u narednu i lepšu temuuser posted image

ja cu ako Bog da za 2 nedelje kucnuti na vrata trudnicke teme user posted image user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 588
18.9.2014 20:42:50   
17 joka
Šerpi, ma naravno da hoces ja sam tebe vec sanjala trudnu za mene si vec tamo user posted image user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 589
18.9.2014 21:59:16   
mara1981
Ja bila kod moje doktorke, dala mi je za pocetak da uradim anti-milerov hormon da vidi kolike su mi rezerve jajnih celija, a potom ce mi dati uput za folikulometriju. Jel neko radio to uopste i kakve su tu vrednosti uobicajene? Bas sam se nesto prepala, ne mogu docekati rezultata koji moze biti do 5 dana.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 590
18.9.2014 22:02:26   
17 joka
Maro ma bice dobrar rezultatuser posted image

a i uz folikulometriju ce ti biti mnogo lakse

(odgovor članu mara1981)
Direktna veza do poruke: 591
18.9.2014 22:04:49   
mara1981
Joj, nadam se. A koliko se cesto prati folikulometrija, tj.jel se ide svaki dan u ocekivano vreme ovulacije, pretpostavljam da se pocne vec par dana ranije, jel?

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 592
18.9.2014 22:10:39   
Sanjalica1980
Maro, bice to super. Pocinje uglavnom posle menstruacije. 7ili 8dc. Pa te prati na par dana. Ako u tom mesecu nema folikula nece te pratiti vec cete ponoviti sledeci mesec.
Ako ima vodeci folikul onda te prati na dva do tri dana sve dok ne postigne velicinu za pucanje.
Na kraju jos jedan uz da vidi da li je pukao ili je prerastao u cistu.

Bice to sve dobro. Videces.

Srecno

(odgovor članu mara1981)
Direktna veza do poruke: 593
18.9.2014 22:13:54   
17 joka
Maro, mozda ces primati i Pregnil videces sve sa dr.

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 594
18.9.2014 22:27:24   
mara1981
Idem sutra po uput kod doktorke, pa cu videti da li ce mi jos nesto reci.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 595
18.9.2014 22:30:07   
17 joka
ti nas svakako obavestavaj user posted image

(odgovor članu mara1981)
Direktna veza do poruke: 596
18.9.2014 22:33:23   
serpica

IZVORNA PORUKA: 17 joka

Šerpi, ma naravno da hoces ja sam tebe vec sanjala trudnu za mene si vec tamo user posted image user posted image

user posted image
Maro ima tema Antimilerov hormon tu su zene pisale,sigurno ces naci odgovor. Bice sve ok,ne brini.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 597
18.9.2014 22:34:23   
mara1981
Naravno, zajedno cemo navijati! user posted image Mozda i ne budem isla na folikulometriju, videcemo ;)
Bas mi kaze dr da dodjem u petak, tad je termin za trudnice, ali ce me primiti, mozda vec to i jesam! :) Bas me je oraspolozila! Sve u svemu, ja ne ocekujem tamo negde oko 26.09. za nekih 7-8 dana

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 598
19.9.2014 9:12:51   
serpica
Dobro jutro crtice ajde user posted image

(odgovor članu mara1981)
Direktna veza do poruke: 599
19.9.2014 9:16:12   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: serpica

Dobro jutro crtice ajde user posted image

Dobro jutro Serpi, evo mi pijemo caj, jesi li bila vredna da navijamo u oktobru?

(odgovor članu serpica)
  Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here