Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 18.9.2014 0:48:06
|
|
|
|
djavolce
|
Nikad do sada mi se tako nesto nije desavalo , zelim je :D ali sam bas zabrinuta zbog tog curkanja i sekreta koji je bas povecan ,a grudi vec duze vreme tvrde otecene i bolne ,sacekacu jos par dana pa cu da uradim test
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 18.9.2014 7:36:10
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro crtice Djavolce dobrodosla na forum kad ti je bila poslednja M? Postoji sansa da si trudna ako do sad nisi imala takve simptome,navijamo jakooo
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 18.9.2014 9:13:46
|
|
|
|
Štetica
|
Serpi naredjenje-ispunjenje,dosla sam da vas povucem u trudnicke teme.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 18.9.2014 9:32:13
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja kad budem bila ponovo trudna , cu se prijavim pod drugim nick-om pa cu postavljam ovakva pitanja, kao nova sam u tome hahahaaa
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 18.9.2014 9:38:12
|
|
|
|
pipi_coco
|
Mala Elena zašto ?? Ne kontam fazon
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 18.9.2014 10:01:34
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Štetica Serpi naredjenje-ispunjenje,dosla sam da vas povucem u trudnicke teme. Stetice vuci,vuci ME ni ja ne razumem,ovde se svakog dana uclanjuju zene u nadi da ce naci odgovor na pitanja,pomoc,podrsku,sta god,ni ja ne kapiram zasto bi se prijavljivala pod drugim nikom? btw to svakako ne mozes sa istog kompa.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 18.9.2014 10:26:39
|
|
|
|
pipi_coco
|
Ma ja ne kontam zašto bi se pravila da si nova u tome i cemu to "hahahah". Ja smatram da ovdje nema glupih pitanja i da smo svi tu da nešto novo naucimo i da pružimo podršku jedna drugoj. ME ne moj misliti da te nešto napadam, samo se cudim i nije mi jasno i voljela bih da mi objasnis. Djavolice dobro došla i želim ti srecu da što prije ugledaš svoje dvije crtice.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 18.9.2014 11:26:22
|
|
|
|
djavolce
|
Hvala vam puno na dobro doslici ,pislednja M bila je 2.og avgusta ,i trajala je tri dana .... zabravila sam da napomenem da me takodje svrbi koza oko grudi ,i stomaka .
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 18.9.2014 11:50:56
|
|
|
|
pipi_coco
|
Djavolice posto je danas 18.09. i može se reci da ti baš kasni, ajde ti uradi test ili betu i obraduj nas ovde Ako si test ce sigurno pokazati.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 18.9.2014 11:54:23
|
|
|
|
7marii
|
Crtke jutro,evo mene od doce. Upala prosla oziljak je tu,i moram da pazim da se ne prehladim jer svaka naredna upala ce povecavati taj oziljak i zapusice se jajovod skroz. Rece doca bacaj se na posao pravljenja odmah dok se ne ponovi jos neka upala. Tako da od veceras jadan mm I da ako mi neki od naredna 2-3 ciklusa porani odmah da idem kod njega,da mi da terapiju nekim hormonima da bi mi vratio u normalu jajnike i da bi imala O.A ako mi zakasni opet kod njega . Nadam se da cu sledeci put ici kod njega zbog kasnjenja
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 18.9.2014 11:57:09
|
|
|
|
7marii
|
Djavolce dobro dosla i kao sto rece pipi uzmi testic i radi,pa nas obraduj. A ako nije idi kod doce da vidis sta se desava,sto duze cekas to je gore
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 18.9.2014 12:08:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Caos crtice Djavolice dobro dosla
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 18.9.2014 12:13:39
|
|
|
|
djavolce
|
Sacekacu jos par dana ,i radim test
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 18.9.2014 12:15:11
|
|
|
|
7marii
|
UM jel si se odmorila od vezbanja? Ja krecem od veceras u akciju na mm
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 18.9.2014 13:09:09
|
|
|
|
padme82
|
cao, imam pitanje :) da li je moguce da test pokaze negativno, a da se na UZ vidi nesto u materici sto podseca na mesak, i naravno vidi se lepo zuto telo
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 18.9.2014 13:14:00
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: 7marii UM jel si se odmorila od vezbanja? Ja krecem od veceras u akciju na mm odmorila, odmorila , veceras opet
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 18.9.2014 13:25:07
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: 7marii Crtke jutro,evo mene od doce. Upala prosla oziljak je tu,i moram da pazim da se ne prehladim jer svaka naredna upala ce povecavati taj oziljak i zapusice se jajovod skroz. Rece doca bacaj se na posao pravljenja odmah dok se ne ponovi jos neka upala. Tako da od veceras jadan mm I da ako mi neki od naredna 2-3 ciklusa porani odmah da idem kod njega,da mi da terapiju nekim hormonima da bi mi vratio u normalu jajnike i da bi imala O.A ako mi zakasni opet kod njega . Nadam se da cu sledeci put ici kod njega zbog kasnjenja Mari uzmi da pijes caj od zalfije i vitamin D ( ja dosadi s ovom mojom terapijom ) ali stvarno deluje ne moze da ti skodi a pomaze dosta. UM nemoj mnogo da odmaras padme82 dobrodosla i ti,mislim da bi test vec pokazao trudnocu kad se vidi na UZ,ili ga nisi dobro uradila,uradi betu ona ti je sigurna. Djavolce nemoras da cekas jos koji dan i sad da uradis znaces na cemu si. ja odbrojavam dane do mog testa.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 18.9.2014 13:25:50
|
|
|
|
7marii
|
IZVORNA PORUKA: padme82 cao, imam pitanje :) da li je moguce da test pokaze negativno, a da se na UZ vidi nesto u materici sto podseca na mesak, i naravno vidi se lepo zuto telo Ja stvarno ne znam,mozda se javi neka sa slicnim iskustvom. Ili ti je uzorak urina bio razblazen,pa zato test negativan,uzmi prvi jutarnji urin i ponovo proveri. Pa sta ti dr. reko? Ako ti je bas hitno radi hcg iz krvi,to mozes i privatno posto ti verovatno doktor nije dao uput za laboratoriju. Taj hcg iz krvi ne moze da pogresi. Nadam se da sam bar malo pomogla
< Poruku je uredio 7marii -- 18.9.2014 13:26:57 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 18.9.2014 13:27:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Serpi eto vidis nisam kupila caj i vitamin D , omele me Una moracu da probam..
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 18.9.2014 13:30:23
|
|
|
|
7marii
|
IZVORNA PORUKA: serpica Mari uzmi da pijes caj od zalfije i vitamin D ( ja dosadi s ovom mojom terapijom ) ali stvarno deluje ne moze da ti skodi a pomaze dosta. A ja pocela sa cajem od hajducke trave i zalfije,to sam pomesala i pijem. Da popijem to pa cu tvoj recept. A da pocnem odmah sa vitaminom D a? Mislim da ne moze da skodi.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 18.9.2014 13:33:53
|
|
|
|
djavolce
|
pa sacekacu da vidim za 2,3 dana da l nece M da krene
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 18.9.2014 13:42:49
|
|
|
|
serpica
|
Mari ne moze da skodi,moze samo da ti pomogne vitamin D pomaze kod disbalansa progesterona tj dovodi ga u normalu za potencijalnu trudnocu,tako sam bar procitala,ja ga pijem vec dve nedelje i caj dva puta dnevno po soljicu.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 18.9.2014 13:53:54
|
|
|
|
padme82
|
7marii hvala na odgovoru. ma necu da vadim betu jos, danas mi je 40ti dan ciklusa, s tim da mi je ovulacija bila 26 dana, oko 34 dana je bilo par kapi svetle krvi na papiru i od onda nista. test sam radila jedan popodne juce,a pre toga jedan ujutru pre 5 dana. doktorica kaze da to moze da bude mesak ili pocetak menstruacije i da sacekam jos 7 dana pa onda tek da radim test. inace mi prvi put u zivotu ovako dugo traje ciklus
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 18.9.2014 13:58:04
|
|
|
|
serpica
|
Ako ti je O bila 26 dana a danas ti je 40.dan beta ce da pokaze 100% ja bih uradila i ne bi razmisljala,znala bi na cemu sam,ako nije trudnoca onda ces da vidis sta i kako dalje.Pozdrav.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 18.9.2014 14:25:21
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: serpica ja odbrojavam dane do mog testa. Serpice od sveg srca navijam da uskoro ugledas svoje dve crtice.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?