|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat]
18.9.2014 0:48:06   
djavolce
Nikad do sada mi se tako nesto nije desavalo , zelim je :D ali sam bas zabrinuta zbog tog curkanja i sekreta koji je bas povecan ,a grudi vec duze vreme tvrde otecene i bolne ,sacekacu jos par dana pa cu da uradim testuser posted image

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 551
18.9.2014 7:36:10   
serpica
Dobro jutro crtice user posted image
Djavolce dobrodosla na forum user posted image kad ti je bila poslednja M? Postoji sansa da si trudna ako do sad nisi imala takve simptome,navijamo jakooo user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu djavolce)
Direktna veza do poruke: 552
18.9.2014 9:13:46   
Štetica
Serpi naredjenje-ispunjenje,dosla sam da vas povucem u trudnicke teme.user posted image

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 553
18.9.2014 9:32:13   
Mala Elena
Ja kad budem bila ponovo trudna , cu se prijavim pod drugim nick-om pa cu postavljam ovakva pitanja, kao nova sam u tome hahahaaa user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 554
18.9.2014 9:38:12   
pipi_coco
Mala Elena zašto ?? Ne kontam fazonuser posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 555
18.9.2014 10:01:34   
serpica

IZVORNA PORUKA: Štetica

Serpi naredjenje-ispunjenje,dosla sam da vas povucem u trudnicke teme.user posted image

Stetice user posted image vuci,vuci user posted image
ME user posted image ni ja ne razumem,ovde se svakog dana uclanjuju zene u nadi da ce naci odgovor na pitanja,pomoc,podrsku,sta god,ni ja ne kapiram zasto bi se prijavljivala pod drugim nikom? btw to svakako ne mozes sa istog kompa.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 556
18.9.2014 10:26:39   
pipi_coco
Ma ja ne kontam zašto bi se pravila da si nova u tome i cemu to "hahahah".

Ja smatram da ovdje nema glupih pitanja i da smo svi tu da nešto novo naucimo i da pružimo podršku jedna drugoj.

ME ne moj misliti da te nešto napadam, samo se cudim i nije mi jasno i voljela bih da mi objasnis.

Djavolice dobro došla i želim ti srecu da što prije ugledaš svoje dvije crtice.

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 557
18.9.2014 11:26:22   
djavolce
Hvala vam puno na dobro doslici ,pislednja M bila je 2.og avgusta ,i trajala je tri dana .... zabravila sam da napomenem da me takodje svrbi koza oko grudi ,i stomaka .user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 558
18.9.2014 11:50:56   
pipi_coco
Djavolice posto je danas 18.09. i može se reci da ti baš kasni, ajde ti uradi test ili betu i obraduj nas ovde user posted image

Ako si user posted image test ce sigurno pokazati.

(odgovor članu djavolce)
Direktna veza do poruke: 559
18.9.2014 11:54:23   
7marii
Crtke jutro,evo mene od doce. Upala prosla oziljak je tu,i moram da pazim da se ne prehladim jer svaka naredna upala ce povecavati taj oziljak i zapusice se jajovod skroz. Rece doca bacaj se na posao pravljenja user posted image odmah dok se ne ponovi jos neka upala. Tako da od veceras jadan mm user posted image I da ako mi neki od naredna 2-3 ciklusa porani odmah da idem kod njega,da mi da terapiju nekim hormonima da bi mi vratio u normalu jajnike i da bi imala O.A ako mi zakasni opet kod njega user posted image . Nadam se da cu sledeci put ici kod njega zbog kasnjenja user posted image

(odgovor članu djavolce)
Direktna veza do poruke: 560
18.9.2014 11:57:09   
7marii
Djavolce dobro dosla user posted image i kao sto rece pipi uzmi testic i radi,pa nas obraduj.user posted image user posted image
A ako nije user posted image idi kod doce da vidis sta se desava,sto duze cekas to je gore

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 561
18.9.2014 12:08:20   
Anoniman
Caos crticeuser posted image Djavolice dobro doslauser posted image

(odgovor članu 7marii)
  Direktna veza do poruke: 562
18.9.2014 12:13:39   
djavolce
Sacekacu jos par dana ,i radim test user posted image

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 563
18.9.2014 12:15:11   
7marii
UM jel si se odmorila od vezbanja? user posted image user posted image
Ja krecem od veceras u akciju na mmuser posted image

(odgovor članu djavolce)
Direktna veza do poruke: 564
18.9.2014 13:09:09   
padme82
cao, imam pitanje :) da li je moguce da test pokaze negativno, a da se na UZ vidi nesto u materici sto podseca na mesak, i naravno vidi se lepo zuto telo

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 565
18.9.2014 13:14:00   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: 7marii

UM jel si se odmorila od vezbanja? user posted image user posted image
Ja krecem od veceras u akciju na mmuser posted image

odmorila, odmorila , veceras opetuser posted image

(odgovor članu 7marii)
  Direktna veza do poruke: 566
18.9.2014 13:25:07   
serpica

IZVORNA PORUKA: 7marii

Crtke jutro,evo mene od doce. Upala prosla oziljak je tu,i moram da pazim da se ne prehladim jer svaka naredna upala ce povecavati taj oziljak i zapusice se jajovod skroz. Rece doca bacaj se na posao pravljenja user posted image odmah dok se ne ponovi jos neka upala. Tako da od veceras jadan mm user posted image I da ako mi neki od naredna 2-3 ciklusa porani odmah da idem kod njega,da mi da terapiju nekim hormonima da bi mi vratio u normalu jajnike i da bi imala O.A ako mi zakasni opet kod njega user posted image . Nadam se da cu sledeci put ici kod njega zbog kasnjenja user posted image

Mari user posted image uzmi da pijes caj od zalfije i vitamin D ( ja dosadi s ovom mojom terapijom ) ali stvarno deluje ne moze da ti skodi a pomaze dosta.
UM nemoj mnogo da odmaras user posted image
padme82 dobrodosla i ti,mislim da bi test vec pokazao trudnocu kad se vidi na UZ,ili ga nisi dobro uradila,uradi betu ona ti je sigurna.
Djavolce nemoras da cekas jos koji dan i sad da uradis znaces na cemu si.user posted image
ja odbrojavam dane do mog testa.user posted image

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 567
18.9.2014 13:25:50   
7marii
IZVORNA PORUKA: padme82

cao, imam pitanje :) da li je moguce da test pokaze negativno, a da se na UZ vidi nesto u materici sto podseca na mesak, i naravno vidi se lepo zuto telo

Ja stvarno ne znam,mozda se javi neka sa slicnim iskustvom. Ili ti je uzorak urina bio razblazen,pa zato test negativan,uzmi prvi jutarnji urin i ponovo proveri. Pa sta ti dr. reko? Ako ti je bas hitno radi hcg iz krvi,to mozes i privatno posto ti verovatno doktor nije dao uput za laboratoriju. Taj hcg iz krvi ne moze da pogresi. Nadam se da sam bar malo pomogla

< Poruku je uredio 7marii -- 18.9.2014 13:26:57 >

(odgovor članu padme82)
Direktna veza do poruke: 568
18.9.2014 13:27:41   
Anoniman
Serpi eto vidis nisam kupila caj i vitamin D , omele me Unauser posted image moracu da probam..

(odgovor članu serpica)
  Direktna veza do poruke: 569
18.9.2014 13:30:23   
7marii

IZVORNA PORUKA: serpica

Mari user posted image uzmi da pijes caj od zalfije i vitamin D ( ja dosadi s ovom mojom terapijom ) ali stvarno deluje ne moze da ti skodi a pomaze dosta.

A ja pocela sa cajem od hajducke trave i zalfije,to sam pomesala i pijem. Da popijem to pa cu tvoj recept. A da pocnem odmah sa vitaminom D a? Mislim da ne moze da skodi.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 570
18.9.2014 13:33:53   
djavolce
pa sacekacu da vidim za 2,3 dana da l nece M da kreneuser posted image

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 571
18.9.2014 13:42:49   
serpica
Mari ne moze da skodi,moze samo da ti pomogne vitamin D pomaze kod disbalansa progesterona tj dovodi ga u normalu za potencijalnu trudnocu,tako sam bar procitala,ja ga pijem vec dve nedelje i caj dva puta dnevno po soljicu. user posted image

(odgovor članu djavolce)
Direktna veza do poruke: 572
18.9.2014 13:53:54   
padme82
7marii hvala na odgovoru. ma necu da vadim betu jos, danas mi je 40ti dan ciklusa, s tim da mi je ovulacija bila 26 dana, oko 34 dana je bilo par kapi svetle krvi na papiru i od onda nista. test sam radila jedan popodne juce,a pre toga jedan ujutru pre 5 dana. doktorica kaze da to moze da bude mesak ili pocetak menstruacije i da sacekam jos 7 dana pa onda tek da radim test. inace mi prvi put u zivotu ovako dugo traje ciklus user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 573
18.9.2014 13:58:04   
serpica
Ako ti je O bila 26 dana a danas ti je 40.dan beta ce da pokaze 100% ja bih uradila i ne bi razmisljala,znala bi na cemu sam,ako nije trudnoca onda ces da vidis sta i kako dalje.Pozdrav.

(odgovor članu padme82)
Direktna veza do poruke: 574
18.9.2014 14:25:21   
anita

IZVORNA PORUKA: serpica
ja odbrojavam dane do mog testa.user posted image

Serpice od sveg srca navijam da uskoro ugledas svoje dve crtice. user posted image
user posted image user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here