|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat]
15.9.2014 23:46:50   
Bekolino 25
Uh sada mi je lakse,dugo nisamn bila na pregledu jer mi je vestica bas u dan tacna sem pre par meseci je prvi put kasnila kada smo poceli na bebici da radimo ali me tako boli svakog meseca par dana i onda nista,cula sam da neko oseca O ali rekoh da pitam.Inace od sutra se bacamo na posao odlazi vestica.Hvala Vam bas mi je lakse user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cakana84)
Direktna veza do poruke: 501
15.9.2014 23:50:45   
17 joka
zato smo i ovde da pomognemo jedni drugima i da naravno user posted image jako

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Bekolino 25)
Direktna veza do poruke: 502
15.9.2014 23:57:03   
Bekolino 25
Hvala Joko nadam se da cemo uskoro zajedno u trudnicke teme user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 503
16.9.2014 7:44:23   
serpica

IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR

UM, znači stigla veštica i to treći dan. Propustila sam informacije. Još malo pa akcija.

Šerpice, svaka ti čast na hrabrosti. Malo sam zbunjena. Ako ti je želja, želim da ti se ispuni. user posted image

Bekolino25, ja imam ponekda bol,to je normalno. Ne pijem lekove, izbegavam.

Cakana,hvala na zeljama,zasto si zbunjena? user posted image nisam bas ja toliko hrabra,imam samo veliku zelju za velikom porodicom. Znam da rizikujem i plasim se,ali se nadam cudu i jos jednoj sreci.
Dobro jutro crtice....

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Cakana84)
Direktna veza do poruke: 504
16.9.2014 15:51:39   
7marii
Juhuuu crtke evo i mene,sinoc sam iskoristila poslednju vaginaletu,sad cekam cetvrtak pa kod doce. Valjda se smirilo sve,od juce me vise stomak ne boli valjda mi je dovoljna ova terapija za upalu,nadam se. Jedva cekam kontrolu da vidim jer se stanje popravilo i sta po pitanju nase akcije user posted image user posted image . Navijam za sve user posted image
Jedno pitanje jer smem da se druzim sa mm vecaras,posto sam poslednju vag. stavila sinoc? user posted image Do sada sam samo 1 koristila vag. bese davno pa sam zaboravila. Hvala

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 505
16.9.2014 16:11:02   
Cakana84

IZVORNA PORUKA: serpica

IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR

Šerpice, svaka ti čast na hrabrosti. Malo sam zbunjena. Ako ti je želja, želim da ti se ispuni. user posted image

Cakana,hvala na zeljama,zasto si zbunjena? user posted image nisam bas ja toliko hrabra,imam samo veliku zelju za velikom porodicom. Znam da rizikujem i plasim se,ali se nadam cudu i jos jednoj sreci.
Dobro jutro crtice....

Da me ne shvatis pogresno, nista lose nisam mislila, svaka ti cast. Mislila sam na tvoju hrabrost. Neka ti se ispune zelja.user posted image Ja ako uspem da ispilim jedno bice dobro.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 506
16.9.2014 18:16:27   
17 joka
Cakana, i ja bas to kazem samo jedno da dobijemo sreci nece biti krajauser posted image

Šerpi ti znas koliko ti to zelimuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Cakana84)
Direktna veza do poruke: 507
16.9.2014 19:03:17   
llila
cao cure serpi koliko vi imate djeceuser posted image i mi zelimo jos jedno imamo dva djecaka voljela bi da decki dobiju sestru

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 508
16.9.2014 19:11:55   
17 joka
Lila kad predjes misom preko necijeg Nicka videces tikere i onda sve znas

(odgovor članu llila)
Direktna veza do poruke: 509
16.9.2014 19:42:00   
nata11
7mari smes ako sutra ides samo na pregled i uz.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 510
16.9.2014 21:04:44   
llila
izvini Joko udjem sa mobitela jer nemam puno vremena a ne snalazim se ovdje jos bas dobro ali hvala na savjetu.

(odgovor članu llila)
Direktna veza do poruke: 511
16.9.2014 22:45:23   
serpica

IZVORNA PORUKA: llila

cao cure serpi koliko vi imate djeceuser posted image i mi zelimo jos jedno imamo dva djecaka voljela bi da decki dobiju sestru

lila imam troje,dve devojcice i decaka,i nadam se jos jednom ako bog da user posted image
Cakana user posted image bice sigurno,
Joko znas da te negde ceka tvoja user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu llila)
Direktna veza do poruke: 512
16.9.2014 23:00:02   
Mala Elena
Serpice, izvini posto nisam u toku...sto rizikujes ako rodis cetvrto ne razumem?user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 513
16.9.2014 23:04:02   
17 joka
zato što radi uzastopne carske rezeve, pa materica je secena zbog mnogo tu stvari ima velikih rizika

Šerpi je jedna divna hrabra majkauser posted image

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 514
16.9.2014 23:12:09   
belst
serpica, i mi smo se odlučili za cetvrto !!! user posted image user posted image user posted image Ali evo ja sam imala biokemijsku prije nekoliko dana... pokusati cemo slijedeci ciklus, tek 12.10. bi trebala dobiti M, tako da ima jo vremena...

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 515
16.9.2014 23:33:47   
serpica

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Serpice, izvini posto nisam u toku...sto rizikujes ako rodis cetvrto ne razumem?user posted image

Ko sto rece Joka,imala sam 3 CR poslednji pre godinu dana,nije bas preporucljivo,a imam i bolesne bubrege koje lecim u najvece pa je i to dodatni rizik,pre poslednje trudnoce sam imala spontani i kiretazu pa kad se sve to skupi postoji rizik,ali se nadam da cu uspeti bez posledica.
belst samo napred,pridruzi nam se ovde da zajedno cekamouser posted image

Direktna veza do poruke: 516
16.9.2014 23:42:07   
17 joka
Belst user posted image posle biohemiske wsledi ova prava user posted image tako da jos malo navijam svim wsrcem

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 517
17.9.2014 0:03:33   
Mala Elena
E pa onda zaista sve pohvale! user posted image Ja ne bih imala hrabrosti ,priznajem.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 518
17.9.2014 7:00:41   
serpica
Dobro jutro crtice ajde te na jedan caj od zalfije za dobar pocetak dana.user posted image

Direktna veza do poruke: 519
17.9.2014 10:16:14   
jabudic
Samo da se prijavim da vam se od sledeće nedelje i ja pridružujem user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 520
17.9.2014 10:19:55   
7marii
Jutro crtice i od mene,evo Serpi pijem i ja caj od h. trave i zalfije,koliko je gorak ne pitajte. Ali nije problem vec sam se navikla samo da mi bude bolje. Sutra ujutru idem na kontrolu,bas me zanima trenutno stanje i dal se nesto poboljsalo. Sekreta vise nema,tako da se nadam da je bar kandida nestala user posted image . Valjda ce dr. dati zeleno svetlo jos malo pa ce i O(t.j ako je budem imala posto su mi ciklusi katastrofa) pa bi smo da se bacimo u akciju user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 521
17.9.2014 10:48:23   
serpica

IZVORNA PORUKA: jabudic

Samo da se prijavim da vam se od sledeće nedelje i ja pridružujem user posted image

juhuuu user posted image sve nas je vise user posted image
mari user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 522
17.9.2014 11:03:07   
srculence25
E bas mi je to lepo.Moja prijateljica ima 4 dece.Njastarija 14 pa sin 12 pa 8 i najmanji 4.
Kad ih vidimo dolaze pikapom i eno porodica milosev na okupu user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 523
17.9.2014 11:14:07   
7marii
Zene a sta mislite dal ja smem da koristim one femisan A kapi? na svoju ruku,citam da pomazu i kod upala i sredjuju ciklus. Mozda mi malo ciklus produze aaaa? Jel ima neka iskuskustvo sa njima.
Serpi navijaj,da sutra dr da zeleno svetlo

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 524
17.9.2014 13:04:30   
serpica
Mari navijam jakoooo user posted image user posted image ma bice zelenog svetla sigurno.
a sto se kapi tice ja nemam iskustva sa njima,mad opet pitaj dr kad vec ides.

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here