Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 13.9.2014 11:25:21
|
|
|
|
Mala Elena
|
Um bas mi je zao...ali navali na m i bice brzo.Desava se da je neuredan ciklus posle porodjaja, nemoj da te cudi, ja se vec spremam na to. javljaj nam , nema potrebe da izbegavas, mi znamo da ne lazes. Uostalom ko bi lagao tako nesto.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 13.9.2014 11:44:55
|
|
|
|
nata11
|
UM nemam kod mene papir pogledacu pa ti salje na pp informacije.
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 13.9.2014 11:52:41
|
|
|
|
Anoniman
|
mala elena ja sam se porodila pre tri godine ali dobro nadam se crticama. hvala na podrsci vazi nato.
< Poruku je uredio Unina mama -- 13.9.2014 11:53:10 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 13.9.2014 12:35:00
|
|
|
|
Didy
|
UM, draga, baš mi je žao. Ja sam bila ubeđena da si trudna ovaj put. Nadam se da nisi mislila na moj post kada si rekla da neki misle da ih za*ebavaš na ovoj temi. Ja sam samo htela malo da se našalim. Glavu gore, biće crtica uskoro. Mi još ništa ne radimo, od sledećeg meseca ćemo polako, pa kad bude. Hoću da završim ovu školsku godinu, ne bih da odlazim na porodiljsko pre kraja. Da, i htedoh ti sinoć napisati nešto što je već neko prokomentarisao - verovatno je stres, junski rok, pa sad septembarski. Meni je znalo na faksu tokom junskog ispitnog roka da se skroz poremeti ciklus.
< Poruku je uredio Didy -- 13.9.2014 12:36:35 >
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 13.9.2014 12:39:37
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Didy UM, draga, baš mi je žao. Ja sam bila ubeđena da si trudna ovaj put. Nadam se da nisi mislila na moj post kada si rekla da neki misle da ih za*ebavaš na ovoj temi. Ja sam samo htela malo da se našalim. Glavu gore, biće crtica uskoro. Mi još ništa ne radimo, od sledećeg meseca ćemo polako, pa kad bude. Hoću da završim ovu školsku godinu, ne bih da odlazim na porodiljsko pre kraja. Da, i htedoh ti sinoć napisati nešto što je već neko prokomentarisao - verovatno je stres, junski rok, pa sad septembarski. Meni je znalo na faksu tokom junskog ispitnog roka da se skroz poremeti ciklus. Ma nisam na tebe mislila , ali mogu ljudi , tj zene bas to da pomisle, cim je neka nagradna igra meni kasni verovatno je to, samo stres, a nekako sam imala bas jaku zelju da ovaj mesec ostanem trudna,ali sipak. Ali dobro idemo dalje, ionako mm vise nije na ternu sada radi na granicnom prelazu u nasem mestu, pa je svaki dan kuci, bice valjda uskoro...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 13.9.2014 12:44:18
|
|
|
|
Didy
|
Ma, biće, samo opušteno. Jao, čuj nju što je povezala nagradnu igru i trudnoću i temu. Ne lupetaj više, molim te!
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 13.9.2014 12:48:08
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
UM draga bas mi je zao Bice sledeci put,samo opusteno i sa puuunooo sexa I obavezno da dolazis na ovu temu. Nemoj da te vijamo
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 13.9.2014 13:53:11
|
|
|
|
anita
|
UM bas mi je zao. Saljem ti jedan veliki Zelim ti da sto pre ugledas svoje
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 13.9.2014 14:05:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala drage moje
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 13.9.2014 16:43:08
|
|
|
|
Bekolino 25
|
UM bas mi je zao,znam kako ti je i ja sam sve simptome imala ovog meseca i cvrc.Zelim ti uskoro
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 13.9.2014 16:59:12
|
|
|
|
emicaa
|
Biće bolje sledeći mjesec,svaki slobodan trenutak dragog u krevet ili gdje već i opleti,što češće to bolje
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 13.9.2014 19:32:26
|
|
|
|
mara1981
|
UM, draga,ja sad tek videh. Ti si to resila da me sacekas! Ali da znas da ce sledeci mesec biti nas!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 13.9.2014 23:43:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Drage moje, hvala vam punooooooo.....
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 13.9.2014 23:48:13
|
|
|
|
amelia
|
UM idemo dalje oktobar je pred nama nema odustajanja
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 13.9.2014 23:49:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Nema Amelia, red je da predjemo u trudnicke teme
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 14.9.2014 0:13:40
|
|
|
|
17 joka
|
UM, ja tek sad videh bice uskoro
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 14.9.2014 10:02:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Joko
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 14.9.2014 14:48:49
|
|
|
|
serpica
|
UM evo stigoh iz planine u civilizaciju zao mi je sto je test negativan,bila sam ubedjena da si trudna,uhh bas mi je zao,ali bitno je da je stigla i sad polako,uradi hormone cisto da vidis da mozda tu nije problem. Bice nas sledeci mesec osecam Inace ja sam bila bas vredna sada,svaki parni dan ciklusa sam muckala pocev od 4dc iako je jos M bila u toku za svaki slucaj. Danas mi je 9dc i mislim da je O bila danas ili ce nocas,i nadam se da smo ga sad uboli.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 14.9.2014 15:11:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Serpi navijam da u oktobru budu Ispisi mi ovde sta se bese ono pije -caj od zalfije+sta za
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 14.9.2014 15:23:36
|
|
|
|
serpica
|
Caj od zalfije 2 puta dnevno po jedna soljica ujutru i uvece i jedna tableta/kapsula vitamina D dnevno. To je meni moj dr rekao posle spontanog da pijem jer pomaze pri zatrudnjivanju i odrzavanju trudnoce. Da te ne gnjavim imas na guglu sve o tome. Kreni jos danas,i videces za mesec dana cudo..
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 14.9.2014 15:34:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala Serpi, bas cu da probam
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 14.9.2014 17:27:10
|
|
|
|
vonavoj
|
Um,definitivno tebe i serpicu vucem kad se porodim,morate jos malo da cekate na mesto
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 14.9.2014 17:29:11
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Um,definitivno tebe i serpicu vucem kad se porodim,morate jos malo da cekate na mesto Moze, ne bunim se Ti si velikaaa zena, moras dobro da nas povuces
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 14.9.2014 19:56:08
|
|
|
|
serpica
|
Von cekamo tri nedelje i dolazimoooo
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 14.9.2014 20:00:46
|
|
|
|
17 joka
|
Šerpi, ma smuckali ste vi sad jos jednog pišonju osecam UM, sad polako ponovo u akciju i navijam jakooo
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?