Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 12.9.2014 15:06:53
|
|
|
|
amelia
|
IZVORNA PORUKA: madre amelia, pa rano je za menstruciju?vidim da je bazalna pala Nije madre bas sam skuzila sa lh trakicama da mi dan dva nakon ovulacije skoci T tako da taman je uvek mije visoka T 12 dana ja sam mislila da imam skracenu lutealnu fazu sudeci po temperaturi ali na srecu nije...stigla evo jutros stomak me boli popila sam tabletu ali nista ne pomaze mi , bas sam Madre kakvo je stane kod tebe jel osecas dase blizi O? nemoj da gubis vreme svaki drugi dan u akciju
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 12.9.2014 15:15:37
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Kupila sam test , poslecu da vam ga slikam a u nedelju rezultat aaaa daaaaaj, kako mozes ??? izaci ce ti cmicak
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 12.9.2014 15:15:44
|
|
|
|
serpica
|
Amelia bice sledeceg meseca UM gde si? Kako je proso ispit? I nasla si kad da radis test kad ja nisam tu tolko cekam i na kraju da ne vidim te crtice. Ajde sutra ga radi molim teeee Meni se blizi O bili vredni i proteklih dana pa videcemo.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 12.9.2014 15:22:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Serpi imam ja tvoj broj, ako budu odmah saljem poruku. U nedelju rano ujutru radim test naravno ako vestica u medjuvremenu ne dodje. Ispit, pa onako, videcemo.... Inace danas sma tako malaksala i muka mi je, grudi cas bole,cas ne... Dijareju vise nisam imala...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 12.9.2014 15:23:06
|
|
|
|
anita
|
Um kako mozes da izdrzis da imas test a da ga ne uradis odmah. Ja bih odmah iz apoteke u kupatilo da uradim. Serpice drzimo fige da budu
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 12.9.2014 15:23:55
|
|
|
|
soni
|
ja sam 11.8. izvadila spiralu a 12. 8 ostala trudna...neverovatno...seksajte se stalno..izgleda da to sa O nekad i ne stima
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 12.9.2014 15:24:07
|
|
|
|
serpica
|
Znaci,UM molim te,pre nego objavis na RR salji sms,ja ustajem rano i cekam A cestitacu ti odmah popodne zvanicno ovde kod nas
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 12.9.2014 15:25:48
|
|
|
|
branki*
|
UM,je l bio ispit,sta si uradila?
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 12.9.2014 15:38:20
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: branki RR UM,je l bio ispit,sta si uradila? cekam rezultate valjda cu proci.... vazi serpi ako bude imalo razloga za slavlje....
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 12.9.2014 15:40:06
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
UM od tvog cekanja cu da prolupam
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 12.9.2014 16:05:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Sta je to jos dva dana , strpite se
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 12.9.2014 16:08:35
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
UM svaka tebi cast
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 12.9.2014 16:27:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Ljudi ja se nseto ne nadam crticama, ali zbog vas cu da uradim test, inace da se ja pitam ne bih ga ni radila
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 12.9.2014 18:59:02
|
|
|
|
17 joka
|
Amelija, bice sledeci mesec bices ti nama jesenja trudnica Šerpi jako UM, divim se tvom strpljenju
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 12.9.2014 19:26:44
|
|
|
|
17 joka
|
a ja ja sam zelela da to nisam ni procitala nikako tako nesto nemogu da shvatim pitam se sto Bog bas svakome da da bude roditelj,a oini koji ih zele
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 12.9.2014 20:11:00
|
|
|
|
17 joka
|
nemogu ni da vam kazem sta sam sve osetila kad sam to procitala ja bih tako rado bila majka a ona hoce da ga ostavi, evo nek ga da meni ako ga ona nezeli sram je bilo boze imas li pravde
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 12.9.2014 22:06:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja samo da vam mahnem, dusa mi spava, evo jos jedan dan , je prosao, i sutra , i u nedelju cemo znati na cemu smo...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 12.9.2014 22:16:02
|
|
|
|
17 joka
|
Laku noc draga, mogla si taj testic i ujutru da uradis jedan dan ranije nista nece promeniti
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 12.9.2014 22:18:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne, ne , ja ostajem verna sebi, nedelja ipak, 14 dana kasnjenja-ako postoji test ce pokazati makar bledu crticu, ovako ako bude jedna, bar necu da bacam pare na betu i na druge testove kao u junu... znacemo na cemu smo.... Sta nam je sa nasom dragom Maslacak, nema je odavno
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 12.9.2014 22:23:39
|
|
|
|
Didy
|
UM, opet imaš monodramu u ovoj temi?
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 12.9.2014 22:24:12
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Didy UM, opet imaš monodramu u ovoj temi? Opet, bar da im bude zanimljivo ahahha ioanko se nista ne desava
< Poruku je uredio Unina mama -- 12.9.2014 22:25:11 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?