Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 11.9.2014 18:38:32
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
UM ja malo malo udjem na ovu temu sa nadom da si se ipak predomislila i da si uradila test Dzaba ja zagledam
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 11.9.2014 20:49:41
|
|
|
|
Cakana84
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 UM ja malo malo udjem na ovu temu sa nadom da si se ipak predomislila i da si uradila test Dzaba ja zagledam I ja isto. Ajde UM, radi test. I ja imam dušu.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 11.9.2014 20:55:39
|
|
|
|
soni
|
samo da vam mahnem ovde i povucem vas jako u prvo tromesecje ... ja se tamo selim ..stigle crtice danas
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 11.9.2014 20:57:01
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Soni diiivnoooo
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 11.9.2014 20:57:48
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Soni cestitam Divnooo zelim ti lepu,mirnu i zdravu
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 11.9.2014 20:58:10
|
|
|
|
Trcosava
|
Opaaaa! Čestitam Soni i dobrodošla u trudnjače. Vučem vas i jaaaaaaa
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 11.9.2014 20:59:28
|
|
|
|
Meisje
|
Evo jeeee! Bravo Soni cestitam I ovde okaci test da lepo povuces crtice
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 11.9.2014 21:01:14
|
|
|
|
Modessty
|
Dobro veče crtice! Soni čestitam od srca! UM ti još nisi uradila test?! Baš si karakter! Ne daš se nagovoriti!
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 11.9.2014 21:01:48
|
|
|
|
soni
|
ne mogu da nadjem temu trudnice prvo tromesecje
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 11.9.2014 21:02:28
|
|
|
|
soni
|
hvala
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 11.9.2014 21:03:16
|
|
|
|
majared
|
Sada su sve trudnjace od prvog do treceg tromesecja na jednom mestu. Tema je trudnice 1-42 nedelja. Cestitke i od mene
< Poruku je uredio majared -- 11.9.2014 21:05:01 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 11.9.2014 21:06:02
|
|
|
|
amelia
|
Soni cestitam hajde sad nas sve povuci u teme
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 11.9.2014 21:27:03
|
|
|
|
anita
|
Soni iskrene cestitke. Cekamo te da se druzimo i razmenjujemo savete i iskustva.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 11.9.2014 22:06:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Soni cestitam Vuci nas tamo Ljudi obecala sam ako vestic ane dodje do nedelje ujutru, radim test, ali se ne nadam..
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 11.9.2014 22:11:34
|
|
|
|
madre
|
drustvo, dobro vam vece soni, bravo, to su bas lepe vesti, jako se obradujem kada cujem da je neko zatrudneo, posto sam vec pocela da osecam kako to nimalo nije lako!!! UM, a sta mislis da je u pitanju? jesi li ti sigurna kada ti je bila ovulacija, pratis li ti to, ili onako odredjujes to po uobicajenom trajanju ciklusa?
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 11.9.2014 22:13:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa osecam ovulaciju, a i pratim po ciklusu,simptome i drugo, uvek pocnem da merim bazalnu pa batalim. A i da, zadnji put mi je za godinu i po kasnilo samo sada u junu, i sledeca 2 ciklusa su stigla tacno u dan, pa sada kasni...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 11.9.2014 22:14:11
|
|
|
|
bubulence
|
cestitam soni! UM sto ti volis da nas mucis ...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 11.9.2014 22:17:00
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ajde sto voli nas da muci, nego voli i sebe da muci
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 11.9.2014 22:17:11
|
|
|
|
Modessty
|
UM legendo! Umreće žene od radoznalosti zbog tebe
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 11.9.2014 22:17:20
|
|
|
|
doktorkakristal
|
SONI UM sto bre mucis ovolike zene ja sve svracam u nadi da si uradila test
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 11.9.2014 22:19:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Kako kazu. radoznalost je ubila macku Videcemo, bude li opet negativan, nikada vise raditi test necu
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 11.9.2014 22:22:50
|
|
|
|
bubulence
|
UM bices kao ona moja drugarica sto se porodila pre dva meseca a nije znala da je trudna. ustvari saznala je mesec dana pre porodjaja i nikom osim muzu nije rekla... tako ces i ti, jednog dana sama sebi otvoris temu da si se porodila a mi jos uvek cekamo da uradis test
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 11.9.2014 22:23:03
|
|
|
|
madre
|
pa jesi li osetila O ovog meseca, mislim znas li kada je bila?
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 11.9.2014 22:23:31
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: soni ne mogu da nadjem temu trudnice prvo tromesecje Soni cestitam Soni tromesecja smo spojili u jednu temu trudnice od 1-42 nedelje UM malo, malo pa nas mucis
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 11.9.2014 22:24:01
|
|
|
|
doktorkakristal
|
UM ja nisam ni radila test kasnila 7 dana otisla i vec se culi otkucaji na uz ,mozes i ti pravac ginekolog
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?