Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 10.9.2014 13:18:57
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj IZVORNA PORUKA: Unina mama Da, da, da, d ami prodje ispit u petak, i za vikend radim test e vala posle ispita ima da ides i da piskis na test ko ce da ceka nedelju,ako si pokazace i popodne! tebe vise ne slusam, radila sam prosli put popdne i sipak, ovako ce to biti kao ne dodje u nedelju ujutru
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 10.9.2014 13:40:48
|
|
|
|
vonavoj
|
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 10.9.2014 18:52:10
|
|
|
|
amelia
|
UM onda hajdemo zajedno da radimo testic u nedelju narvno ako mi tada ne dodze . Jaoo kakvo ovo vreme samo bih po ceo spavala. Zenske dali ovo moze biti simptom
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 10.9.2014 19:24:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Vazi amelia
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 10.9.2014 21:09:48
|
|
|
|
17 joka
|
mislim na vas i jako jako za puno
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 10.9.2014 23:43:48
|
|
|
|
amelia
|
Joko
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 11.9.2014 0:28:42
|
|
|
|
17 joka
|
Amelia, ja vise nigde nepripadam, samo cu sve da vas odavde isutiram u one lepe teme
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 11.9.2014 9:31:00
|
|
|
|
pipi_coco
|
Joko Nemoj tako da govoriš da ne pripadaš nigdje. Evo i ja se motam po ovome forumu a nisam ni mama, ni čekalica, ni trudnica. Ja i ti cemo odavde da ove čekalice pošutamo u vesele teme, eh onda dolazi naše vrijeme, mora doci.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 11.9.2014 10:34:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Joko nemoj tako docekacemo mi i tvoje crtice. Inace kod mene jos nema vestice, grudi bole, jutros mi je celo jutro muka, videcemo , mozda je i neki virus
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 11.9.2014 10:43:49
|
|
|
|
mara1981
|
Da, da taj virus se mozda zove "trudovirus" Daj neka se malo rasiri po ovom forumu da nas sve zakaci
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 11.9.2014 10:47:02
|
|
|
|
Anoniman
|
eeee kod mene jos nista nije potvrdjeno, pre mislim da ce da dodje
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 11.9.2014 10:54:03
|
|
|
|
mara1981
|
Pa nije potvrdjeno, jer ti neces da potvrdis, pa samo odugovlacis sa tim testom Navijamo da je to to svom snagom I za Ameliu takodje!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 11.9.2014 10:57:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Hhahahha hvala draga moja , i ja navijam za sve
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 11.9.2014 11:16:51
|
|
|
|
serpica
|
UM dacu ja tebi virus jaoooo jedva cekam te crtice pa da se ubijemo u kafanu
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 11.9.2014 13:25:16
|
|
|
|
anita
|
Devojke navijam jakoooooo da sto pre ugledate svoje
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 11.9.2014 13:27:57
|
|
|
|
branki*
|
UM,citam da te bole grudi! test,test,test,test
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 11.9.2014 13:32:40
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: branki RR UM,citam da te bole grudi! test,test,test,test Bole me grudi, muka mi je, boli me stomak ahahh videcemo, ne znam ni sta da mislim ni cemu da se nadam, evo 11 dana kasni
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 11.9.2014 13:35:26
|
|
|
|
17 joka
|
UM, ti si i daj uradi taj test nemoj nas vise muciti Pipi, draga moja doce i nase vreme
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 11.9.2014 13:35:29
|
|
|
|
branki*
|
sva simptomatika je tu i ide ti na ruku valjda ce da budu te dve crte sad
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 11.9.2014 13:40:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Jutros sam jedva odvela Unu u vrtic, bila sam bas Jos nisam ni jela, ca sam gladna kao vuk, cas mi se nista ne jede. Videcemo, zvanicno u nedelju radim test Ako ima posle 14 dana kasnjenja ce sigurno pokazati, a ako ne, znacemo sta je u pitanju.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 11.9.2014 13:46:17
|
|
|
|
mali_mis
|
Ko ce docekati nedelju. Tamo nas Cakana pusta da cekamo, ovde UM, pa imamo i mi dusu (nestrpljive smo)
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 11.9.2014 14:03:33
|
|
|
|
cockic
|
UM svaka cast kako mozes da izdrzis da neuradis testic.ja bi do sad vec uradila dva.sa cerom sam uradila dva i vadila betu
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 11.9.2014 14:05:34
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis Ko ce docekati nedelju. Tamo nas Cakana pusta da cekamo, ovde UM, pa imamo i mi dusu (nestrpljive smo) dobro kazes! i tako se u krug vrtim po temama!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 11.9.2014 14:53:25
|
|
|
|
amelia
|
Moja temperatura varira cas je 36.8 cas 37° ujutru kad sam je izmerila rekoh evo je danas ce sigurno do uvece stici ma nista nisam trudna sigurno doci ce vestica osecam sutra ili prekosutra tako da UM ne cekaj ti mene radi testic
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 11.9.2014 16:53:43
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj IZVORNA PORUKA: mali_mis Ko ce docekati nedelju. Tamo nas Cakana pusta da cekamo, ovde UM, pa imamo i mi dusu (nestrpljive smo) dobro kazes! i tako se u krug vrtim po temama! Dobro je dok vas neki zeza Salim se, u nedelju testic
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?