|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat]
10.9.2014 13:18:57   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: vonavoj

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Da, da, da, d ami prodje ispit u petak, i za vikend radim testuser posted image

e vala posle ispita ima da ides i da piskis na testuser posted image user posted image
ko ce da ceka nedelju,ako si user posted image pokazace i popodne!

user posted image tebe vise ne slusam, radila sam prosli put popdne i sipak, ovako ce to biti kao user posted image ne dodje u nedelju ujutruuser posted image

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 326
10.9.2014 13:40:48   
vonavoj
user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 327
10.9.2014 18:52:10   
amelia
UM onda hajdemo zajedno da radimo testic u nedelju narvno ako mi tada ne dodze user posted image . Jaoo kakvo ovo vreme samo bih po ceo spavala. Zenske dali ovo moze biti simptom user posted image user posted image

Ayan <3

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 328
10.9.2014 19:24:15   
Anoniman
Vazi ameliauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amelia)
  Direktna veza do poruke: 329
10.9.2014 21:09:48   
17 joka
mislim na vas i jako jako user posted image za puno user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 330
10.9.2014 23:43:48   
amelia
Joko user posted image

Ayan <3

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 331
11.9.2014 0:28:42   
17 joka
Amelia, ja vise nigde nepripadam, samo cu sve da vas odavde isutiram u one lepe user posted image teme

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 332
11.9.2014 9:31:00   
pipi_coco
Joko user posted image

Nemoj tako da govoriš da ne pripadaš nigdje. Evo i ja se motam po ovome forumu a nisam ni mama, ni čekalica, ni trudnica. Ja i ti cemo odavde da ove čekalice pošutamo u vesele teme, eh onda dolazi naše vrijeme, mora doci.

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 333
11.9.2014 10:34:59   
Anoniman
Joko nemoj takouser posted image user posted image docekacemo mi i tvoje crtice.

Inace kod mene jos nema vestice, grudi bole, jutros mi je celo jutro muka, videcemo , mozda je i neki virususer posted image

(odgovor članu pipi_coco)
  Direktna veza do poruke: 334
11.9.2014 10:43:49   
mara1981
Da, da taj virus se mozda zove "trudovirus" user posted image Daj neka se malo rasiri po ovom forumu da nas sve zakaci user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 335
11.9.2014 10:47:02   
Anoniman
eeee kod mene jos nista nije potvrdjeno, pre mislim da ce user posted image da dodje

(odgovor članu mara1981)
  Direktna veza do poruke: 336
11.9.2014 10:54:03   
mara1981
Pa nije potvrdjeno, jer ti neces da potvrdis, pa samo odugovlacis sa tim testom user posted image Navijamo da je to to svom snagomuser posted image user posted image user posted image user posted image
I za Ameliu takodje! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 337
11.9.2014 10:57:13   
Anoniman
Hhahahha hvala draga moja , i ja navijam za sveuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mara1981)
  Direktna veza do poruke: 338
11.9.2014 11:16:51   
serpica
UM dacu ja tebi virus user posted image jaoooo jedva cekam te crtice pa da se ubijemo u kafanuuser posted image user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 339
11.9.2014 13:25:16   
anita
Devojke navijam jakoooooo user posted image user posted image user posted image da sto pre ugledate svoje user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 340
11.9.2014 13:27:57   
branki*
UM,citam da te user posted image bole grudi!
test,test,test,testuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 341
11.9.2014 13:32:40   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: branki RR

UM,citam da te user posted image bole grudi!
test,test,test,testuser posted image

Bole me grudi, muka mi je, boli me stomak ahahh videcemo, ne znam ni sta da mislim ni cemu da se nadam, evo 11 dana kasni

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 342
11.9.2014 13:35:26   
17 joka
UM, ti si user posted image i daj uradi taj test nemoj nas vise muciti

Pipi, draga mojauser posted image doce i nase vreme

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 343
11.9.2014 13:35:29   
branki*
sva simptomatika je tu i ide ti na rukuuser posted image
valjda ce da budu te dve crte saduser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 344
11.9.2014 13:40:52   
Anoniman
Jutros sam jedva odvela Unu u vrtic, bila sam bas user posted image Jos nisam ni jela, ca sam gladna kao vuk, cas mi se nista ne jede. Videcemo, zvanicno u nedelju radim testuser posted image Ako ima user posted image posle 14 dana kasnjenja ce sigurno pokazati, a ako ne, znacemo sta je u pitanju.

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 345
11.9.2014 13:46:17   
mali_mis
Ko ce docekati nedelju.
Tamo nas Cakana pusta da cekamo, ovde UM, pa imamo i mi dusu (nestrpljive smo) user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 346
11.9.2014 14:03:33   
cockic
UM svaka cast kako mozes da izdrzis da neuradis testic.ja bi do sad vec uradila dva.sa cerom sam uradila dva i vadila betu user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 347
11.9.2014 14:05:34   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: mali_mis

Ko ce docekati nedelju.
Tamo nas Cakana pusta da cekamo, ovde UM, pa imamo i mi dusu (nestrpljive smo) user posted image

user posted image user posted image dobro kazes! i tako se u krug vrtim po temama!user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 348
11.9.2014 14:53:25   
amelia
Moja temperatura varira cas je 36.8 cas 37° ujutru kad sam je izmerila rekoh evo je danas ce sigurno do uvece stici user posted image ma nista nisam trudna sigurno doci ce vestica osecam sutra ili prekosutra tako da UM ne cekaj ti mene radi testic user posted image

Ayan <3

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 349
11.9.2014 16:53:43   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: vonavoj

IZVORNA PORUKA: mali_mis

Ko ce docekati nedelju.

user posted image user posted image dobro kazes! i tako se u krug vrtim po temama!user posted image

Dobro je dok vas neki zezauser posted image

Salim se, u nedelju testicuser posted image

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here