|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat]
9.9.2014 21:41:43   
Modessty
Dobro veče cure!
UM izvini što ti nisam na vreme poslala recept! Izvini izvini izvini! Eno imaš sad pp

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 301
9.9.2014 22:20:05   
madre
helooo, drugariiiiuser posted image citam vas svakii dan! serpi, drago mi je da te vidim ovde i zao mi je zbog negativne bee, ali polako tek si stigla, da se malo druzimouser posted image
UM, navijamuser posted image
sto se mene tice ovaj mesec nemam pojma cak ni koji mi je dcuser posted image poslednja M mi je bila, rekla bih, 28og jula! a mislim da mi jos ni ovulacija nije prosla, eto...

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 302
9.9.2014 22:23:06   
Anoniman
Hvala Mod, sada cu da pogledamuser posted image

Hvala Madre, ali ne nadam se, mislim da je kao u junu samo neki poremecaj, pa zato jos uvek ne radim test....

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 303
9.9.2014 22:47:22   
serpica
UM sad salu na stranu,zena najbolje poznaje svoje telo,bar je u vecini slucajeva tako,sacekaj jos koji dan pa uradi test ako je negativan idi opet dr,ako je pozitivan onda pravac u kafanu,jer zaista mislim ako si trudna pokazace 100% a ti si vidim spremna na to da nisi trudna tako da verujem da ces sve stojecki da podenses.user posted image
Madre i za tebe jedan velikiiiii user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 304
9.9.2014 22:50:09   
leptir 40
Pozdrav za sve stare i nove trudilice. Ja se duuuugo nisam javljala ali sam s vremena na vrijeme čitala vaše postove.
I ja bih još jednu bebicu ali .... Već godinu ne pijem kontracepciju ali imam i puno godina... a tako želim još jednuuser posted image
Još uvijek sam dio priče Ringeraje.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 305
9.9.2014 22:51:44   
IVA 11
Ćao žene! Ja odbrojavam dane do dolaska mm, pijem macinu i folnu. I nadam se bebici kad se vrati! :) Ljubac za sve!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 306
9.9.2014 22:53:38   
Anoniman
Ma najgore je sto su mi simptomi izmesani, u jednom slucaju kako da cu da dobijem, a u drugom umirem od mucnine, ili gladi, kada odradim test javljam rezultate , ne brinite, pa sta budeuser posted image

(odgovor članu leptir 40)
  Direktna veza do poruke: 307
9.9.2014 23:08:36   
mara1981
UM, sutra je veliki dan! user posted image
Iva 11, nadajmo se da ce ovaj put biti dobitni! Mi smo nesto prosle godine pocele negde u isto vreme, s tim sto si ti imala pauzu, a ja ne, ali eto nas opet zajedno! Nadam se i ja da cu uskoro otici u neke druge teme! user posted image
UM, sutra te cekam!

< Poruku je uredio mara1981 -- 9.9.2014 23:09:01 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 308
9.9.2014 23:13:36   
Anoniman
ahahhahahahhahh bicete obavestene kada budem uradila testuser posted image
odoh da spim, mrtva sam umornauser posted image

Leptri, Ivo dobro nam se vratile, i da ne budete dugo ovdeuser posted image

(odgovor članu mara1981)
  Direktna veza do poruke: 309
9.9.2014 23:19:40   
leptir 40
Unina mama hvala na lijepim željma, i ja takođe želim svima da se presele u trudniceuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 310
10.9.2014 0:25:08   
amelia
Ja imam da sacekam jos samo 4 dana danas mije 10 dpo.ako ne dodze 14 radim test ..madre iva drugari ja vas verno cekam da zajedno user posted image . ..dobro dosle sve nove i stare crtice u ovu tema bas nas ima mnogo sada na ovoj temi user posted image user posted image juhuuu.... um hajde ne muci nas vise radi testic sutra user posted image laku noc svima kuckamo se sutra user posted image

Ayan <3

(odgovor članu leptir 40)
Direktna veza do poruke: 311
10.9.2014 7:11:41   
serpica
jutro user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 312
10.9.2014 7:34:10   
pipi_coco
Dobro jutro user posted image

Gdje nam je ona trudnjačica UM user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 313
10.9.2014 9:07:01   
Anoniman
Jutro, mene ubise krsta , i donji deo stomaka, mislim da necu ni doecakti nedelju da uradim testuser posted image

(odgovor članu pipi_coco)
  Direktna veza do poruke: 314
10.9.2014 9:12:23   
Jole84
Vidim mnogo novih crtica ali i stariiiiih u novom krugu,nek vam je sa srećom drage moje user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 315
10.9.2014 9:26:04   
Trcosava
Štooo? Tako sam i ja mislila. Mene krsta ubijaju i kad sam trudna i kad treba da dobijem. I da li mene to oči varaju ili ti tek u NEDELJU planiraš da uradiš test????
IZVORNA PORUKA: Unina mama

Jutro, mene ubise krsta , i donji deo stomaka, mislim da necu ni doecakti nedelju da uradim testuser posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 316
10.9.2014 9:30:31   
Anoniman
Da, da, da, d ami prodje ispit u petak, i za vikend radim testuser posted image

(odgovor članu Trcosava)
  Direktna veza do poruke: 317
10.9.2014 9:49:42   
Torbica
Nek bude uspesno na oba polja! user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 318
10.9.2014 9:55:06   
serpica

IZVORNA PORUKA: Jole84

Vidim mnogo novih crtica ali i stariiiiih u novom krugu,nek vam je sa srećom drage moje user posted image user posted image

Jolence moja,da i tebe vidimo uskoro u ovoj temi user posted image
UM jedna nedelja ce biti e sad koja ???? user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 319
10.9.2014 10:33:30   
mara1981
Amelia, navijamo za koji dan! user posted image
UM, ajd da polozis taj ispit, pa posle da proslavimo uz user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 320
10.9.2014 10:36:19   
Jole84
Šerpi ti si moj idol user posted image user posted image jedva čekam da te vidim u ponedeljak user posted image Nego jesi li se konsultovala sa dr Bojanom ili hoćeš samo da šlogira čovek kad mu se pojaviš user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu mara1981)
Direktna veza do poruke: 321
10.9.2014 10:43:05   
Anoniman
Videcemo drugariuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jole84)
  Direktna veza do poruke: 322
10.9.2014 11:28:56   
branki*

IZVORNA PORUKA: Liska

Dragi moji...citam dugo vas forum pa sam odlucila da se pridruzim...u braku sam 3 mjeseca i popkusavamo da imamo bebicu... ovaj mjesec sam bila sigurna da sam ostala trudna,jucer, 9.9.2014 sam trebala dobiti menstruaciju,medjutim imala sam bolove uobicajne pred menstruaciju,ali mi je menstruacija oskudna,skoro da je i nema..da li to nesto treba da znaci? zelim jednuuser posted image i da sto prije ugledam user posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 323
10.9.2014 13:13:10   
serpica

IZVORNA PORUKA: Jole84

Šerpi ti si moj idol user posted image user posted image jedva čekam da te vidim u ponedeljak user posted image Nego jesi li se konsultovala sa dr Bojanom ili hoćeš samo da šlogira čovek kad mu se pojaviš user posted image

Jole jesam naravno,pisala sam u temi Koliko nakon CR novi CR user posted image dobila sam zeleno svetlo.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 324
10.9.2014 13:17:31   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Da, da, da, d ami prodje ispit u petak, i za vikend radim testuser posted image

e vala posle ispita ima da ides i da piskis na testuser posted image user posted image
ko ce da ceka nedelju,ako si user posted image pokazace i popodne!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here