Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 9.9.2014 21:41:43
|
|
|
|
Modessty
|
Dobro veče cure! UM izvini što ti nisam na vreme poslala recept! Izvini izvini izvini! Eno imaš sad pp
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 9.9.2014 22:20:05
|
|
|
|
madre
|
helooo, drugariiii citam vas svakii dan! serpi, drago mi je da te vidim ovde i zao mi je zbog negativne bee, ali polako tek si stigla, da se malo druzimo UM, navijam sto se mene tice ovaj mesec nemam pojma cak ni koji mi je dc poslednja M mi je bila, rekla bih, 28og jula! a mislim da mi jos ni ovulacija nije prosla, eto...
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 9.9.2014 22:23:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala Mod, sada cu da pogledam Hvala Madre, ali ne nadam se, mislim da je kao u junu samo neki poremecaj, pa zato jos uvek ne radim test....
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 9.9.2014 22:47:22
|
|
|
|
serpica
|
UM sad salu na stranu,zena najbolje poznaje svoje telo,bar je u vecini slucajeva tako,sacekaj jos koji dan pa uradi test ako je negativan idi opet dr,ako je pozitivan onda pravac u kafanu,jer zaista mislim ako si trudna pokazace 100% a ti si vidim spremna na to da nisi trudna tako da verujem da ces sve stojecki da podenses. Madre i za tebe jedan velikiiiii
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 9.9.2014 22:50:09
|
|
|
|
leptir 40
|
Pozdrav za sve stare i nove trudilice. Ja se duuuugo nisam javljala ali sam s vremena na vrijeme čitala vaše postove. I ja bih još jednu bebicu ali .... Već godinu ne pijem kontracepciju ali imam i puno godina... a tako želim još jednu Još uvijek sam dio priče Ringeraje.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 9.9.2014 22:51:44
|
|
|
|
IVA 11
|
Ćao žene! Ja odbrojavam dane do dolaska mm, pijem macinu i folnu. I nadam se bebici kad se vrati! :) Ljubac za sve!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 9.9.2014 22:53:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma najgore je sto su mi simptomi izmesani, u jednom slucaju kako da cu da dobijem, a u drugom umirem od mucnine, ili gladi, kada odradim test javljam rezultate , ne brinite, pa sta bude
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 9.9.2014 23:08:36
|
|
|
|
mara1981
|
UM, sutra je veliki dan! Iva 11, nadajmo se da ce ovaj put biti dobitni! Mi smo nesto prosle godine pocele negde u isto vreme, s tim sto si ti imala pauzu, a ja ne, ali eto nas opet zajedno! Nadam se i ja da cu uskoro otici u neke druge teme! UM, sutra te cekam!
< Poruku je uredio mara1981 -- 9.9.2014 23:09:01 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 9.9.2014 23:13:36
|
|
|
|
Anoniman
|
ahahhahahahhahh bicete obavestene kada budem uradila test odoh da spim, mrtva sam umorna Leptri, Ivo dobro nam se vratile, i da ne budete dugo ovde
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 9.9.2014 23:19:40
|
|
|
|
leptir 40
|
Unina mama hvala na lijepim željma, i ja takođe želim svima da se presele u trudnice
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 10.9.2014 0:25:08
|
|
|
|
amelia
|
Ja imam da sacekam jos samo 4 dana danas mije 10 dpo.ako ne dodze 14 radim test ..madre iva drugari ja vas verno cekam da zajedno . ..dobro dosle sve nove i stare crtice u ovu tema bas nas ima mnogo sada na ovoj temi juhuuu.... um hajde ne muci nas vise radi testic sutra laku noc svima kuckamo se sutra
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 10.9.2014 7:11:41
|
|
|
|
serpica
|
jutro
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 10.9.2014 7:34:10
|
|
|
|
pipi_coco
|
Dobro jutro Gdje nam je ona trudnjačica UM
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 10.9.2014 9:07:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Jutro, mene ubise krsta , i donji deo stomaka, mislim da necu ni doecakti nedelju da uradim test
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 10.9.2014 9:12:23
|
|
|
|
Jole84
|
Vidim mnogo novih crtica ali i stariiiiih u novom krugu,nek vam je sa srećom drage moje
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 10.9.2014 9:26:04
|
|
|
|
Trcosava
|
Štooo? Tako sam i ja mislila. Mene krsta ubijaju i kad sam trudna i kad treba da dobijem. I da li mene to oči varaju ili ti tek u NEDELJU planiraš da uradiš test???? IZVORNA PORUKA: Unina mama Jutro, mene ubise krsta , i donji deo stomaka, mislim da necu ni doecakti nedelju da uradim test
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 10.9.2014 9:30:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Da, da, da, d ami prodje ispit u petak, i za vikend radim test
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 10.9.2014 9:49:42
|
|
|
|
Torbica
|
Nek bude uspesno na oba polja!
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 10.9.2014 9:55:06
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Vidim mnogo novih crtica ali i stariiiiih u novom krugu,nek vam je sa srećom drage moje Jolence moja,da i tebe vidimo uskoro u ovoj temi UM jedna nedelja ce biti e sad koja ????
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 10.9.2014 10:33:30
|
|
|
|
mara1981
|
Amelia, navijamo za koji dan! UM, ajd da polozis taj ispit, pa posle da proslavimo uz
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 10.9.2014 10:36:19
|
|
|
|
Jole84
|
Šerpi ti si moj idol jedva čekam da te vidim u ponedeljak Nego jesi li se konsultovala sa dr Bojanom ili hoćeš samo da šlogira čovek kad mu se pojaviš
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 10.9.2014 10:43:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Videcemo drugari
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 10.9.2014 11:28:56
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Liska Dragi moji...citam dugo vas forum pa sam odlucila da se pridruzim...u braku sam 3 mjeseca i popkusavamo da imamo bebicu... ovaj mjesec sam bila sigurna da sam ostala trudna,jucer, 9.9.2014 sam trebala dobiti menstruaciju,medjutim imala sam bolove uobicajne pred menstruaciju,ali mi je menstruacija oskudna,skoro da je i nema..da li to nesto treba da znaci? zelim jednu i da sto prije ugledam
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 10.9.2014 13:13:10
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Šerpi ti si moj idol jedva čekam da te vidim u ponedeljak Nego jesi li se konsultovala sa dr Bojanom ili hoćeš samo da šlogira čovek kad mu se pojaviš Jole jesam naravno,pisala sam u temi Koliko nakon CR novi CR dobila sam zeleno svetlo.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 10.9.2014 13:17:31
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Da, da, da, d ami prodje ispit u petak, i za vikend radim test e vala posle ispita ima da ides i da piskis na test ko ce da ceka nedelju,ako si pokazace i popodne!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?