|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat]
9.9.2014 1:32:39   
amelia
Bekolino dobro dosla user posted image i dase zajedno selimo u user posted image teme...user posted image koliko vi pokusavate jel imas vec decu koliko imas godina?

Ayan <3

(odgovor članu Bekolino 25)
Direktna veza do poruke: 251
9.9.2014 2:15:37   
Bekolino 25
Hvala amelia bolje Vas nasla i jos sa lepsim temama se druzile user posted image Imam mali problemcic sa email adresom pa pisem brisem hoce,neceuser posted image Ovako imam 25god,9godinica smo u vezi hihihi znam mlada duga veza ali nama je lepo.Zivimo 3god.zajedno sada planiramo da to ozvanicimo a na bebici radimo od juna ove godineJa kao i savko ko je zavrsavao medicinu i bolovao od svih mogucih bolesti kroz knjigu tako sam i imala sve moguce simptome u zadnja 3meseca ali nista opet je dosla jutros user posted image glupava vestica .Tako da sam dosla da Vam pruzim podrsku da Vas sve posaljem u ono najlepse stanje pa da vucete i mene user posted image user posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 252
9.9.2014 7:24:54   
serpica
Jutro crtice
UM gde si?
Becolino dobrodosla u porodicu.user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Bekolino 25)
Direktna veza do poruke: 253
9.9.2014 8:12:39   
pipi_coco
Jutro crtitce.

UM nas drži na rubu user posted image

Bekolino dobro došla i da što prije produžiš odavde u trudničke teme.

Ja sam pocela da se naljevam cajevima, pripreme su u toku user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 254
9.9.2014 8:23:14   
serpica
Pipi caj od zalfije i vitamin D najbolja pomoc pri zatrudnjivanju provereno user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 255
9.9.2014 8:28:56   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: serpica

Pipi caj od zalfije i vitamin D najbolja pomoc pri zatrudnjivanju provereno user posted image

Definitivno tačno! Meni je čak žalfija postala i lepog ukusa koliko je pijem user posted image
Inače, dobro jutro user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 256
9.9.2014 8:31:52   
pipi_coco
Ja pocela sa virkom i macinom travom za sada.
Kako piti žalfiju, mislim koliko šolja dnevno ?
D vitamin svakako namjeravam uzeti jer ide zima i sunca je sve manje. Jesi uzimala one riblje bobice D vitamin ili nešto drugo?

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 257
9.9.2014 8:41:41   
serpica
Zalfija dva puta dnevno po jedna soljica ujutru i uvece a vitamin D najobicniji uzela sam ivancic i sinovi pise na kutiji Total D vitamin ima ih 30 u kutiji pijes jednu dnevno ja ujutru uz caj.user posted image
Ivanka user posted image kako bi bilo lepo da se ovde druzimo user posted image

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 258
9.9.2014 8:45:04   
Ivanka 75
Serpi, sto je babi milo to joj se i snilo user posted image
Svratim ponekad...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 259
9.9.2014 8:46:57   
Modessty
Dobro jutro drage moje! user posted image
Bekolino dobro nam došla!

Cure šaljite mi datum neočekivane veštice da vas stavim u spisak!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 260
9.9.2014 8:51:19   
llila
dobro jutro drage cekalice dugo vas pratim evo da se i ja javim i da cekamo zajedno user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 261
9.9.2014 9:05:27   
pipi_coco
Hvala Serpi. Pokusat cu i to, ne košta me ništa, a žalfija barem ima bolji miris od ovih splačina user posted image

Lila dobro došla.

Mod ja još nisam dobila zeleno svjetlo da pokušavam, tako da ne javljam datume neocekivane ni ovaj mjesec, samo ovako caskam sa ženicama. Ali nadam se da se i ja uskoro nađem na tom spisku.

(odgovor članu llila)
Direktna veza do poruke: 262
9.9.2014 9:09:06   
Anoniman
Amelia definitifvno ce biti tako ako vestica
ne dodje u nedelju ce biti testuser posted image

Inace iskrena da bude cekam da mi prodje ispit u petak, i da jos malo uzivam u ljubavnom zibvotu, ako bude user posted image nema mi keksa i ucenja narednih 8 meseciuser posted image

Mene su pocele da bole grudi, tako da ipak mislim d ace danas sutra ona stici, pa da ne bacam pare, jedino mi je ujutru malo muka kada ustanem da ispartim u u vrtic, a sada bi vec trebalo da ima vise simptomauser posted image

Lila, Beckolino dobrodosleuser posted image

(odgovor članu llila)
  Direktna veza do poruke: 263
9.9.2014 9:25:55   
serpica
UM sad cu te tepam po niski user posted image znas i sama da neke zene nemaju simptome grudi te bole to je dobar znak a i ta muka zato ne misli lose nego se opusti i uzivaj i ajde obraduj nas vise.
Mod kako bese jel u pp saljem datum jel ovde? Zaboravila samuser posted image pisem ovde ako nije ok brisni ga.
Ne ocekujem sledecu 2.oktobra.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 264
9.9.2014 9:28:37   
Anoniman
Videcemo Serpi, sta ce biti, mad ane gajim neke prevelike nadeuser posted image

(odgovor članu serpica)
  Direktna veza do poruke: 265
9.9.2014 9:32:01   
Modessty
Šaljite u pp, a ti Šerpi ne moraš user posted image turiću te u oktobar. Jel to znači da ti to dobila? Ne ispratih temu

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 266
9.9.2014 9:33:17   
superm
UM, a zasto ne verujes? Pa, bas bi bilo lepo da rodis svojoj devojcici drustvo...

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 267
9.9.2014 9:37:38   
Anoniman
Suprem, valjda zato sto nema nekih posebnih simptoma, 1. sam trebala da dobijem, evo kasni 8 dana, imala sam neke ali se izgube. Grudi me do juce nisu bolele, danas otkidaju... videcemo. Razocarala sam se u jun, pa sada ne smem ni da uradim test...A i za vreme O nism bili aktivni, vec 11 i 12 dan ciklusa l i posle O, tako da ...sumnjam...

(odgovor članu amelia)
  Direktna veza do poruke: 268
9.9.2014 9:39:06   
mali_mis

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Amelia definitifvno ce biti tako ako vestica
ne dodje u nedelju ce biti testuser posted image

Inace iskrena da bude cekam da mi prodje ispit u petak, i da jos malo uzivam u ljubavnom zibvotu, ako bude user posted image nema mi keksa i ucenja narednih 8 meseciuser posted image

Mene su pocele da bole grudi, tako da ipak mislim d ace danas sutra ona stici, pa da ne bacam pare, jedino mi je ujutru malo muka kada ustanem da ispartim u u vrtic, a sada bi vec trebalo da ima vise simptomauser posted image

Lila, Beckolino dobrodosleuser posted image

A u koju nedelju, ovu sad, ili sledecu? user posted image
Nemoj, da se sve skupimo i da ti u neko jutro zakucamo na vrata sa sve testom user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 269
9.9.2014 9:42:12   
Anoniman
mmuser posted image procta li ti negde da sam sa unom radila test [posle mesec i po dana kasnjenja, sto je sigurno, sigurnouser posted image

sto rece mod, ako je tu, nece nigde pobeci... ahahhaa ne znate mi adresu ahahhahhahhahahauser posted image

(odgovor članu mali_mis)
  Direktna veza do poruke: 270
9.9.2014 9:51:23   
mali_mis
ma jesam, zato i pitam u koju nedelju user posted image
Ja sam cekala 2 nedelje, bile su to najduze nedelje u zivotu.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 271
9.9.2014 9:58:34   
serpica

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Šaljite u pp, a ti Šerpi ne moraš user posted image turiću te u oktobar. Jel to znači da ti to dobila? Ne ispratih temu

user posted image hmmm dobih danas mi 4dc,spremam se da budem vredna ovaj mesecuser posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 272
9.9.2014 10:07:08   
serpica
UM znamo ti adresu user posted image ima medju nama i tajnih agenata user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 273
9.9.2014 10:13:10   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: serpica

UM znamo ti adresu user posted image ima medju nama i tajnih agenata user posted image

Ahahahhahhaha dobre ste, ahahahhahha. E red bi bio da vas napustam , odoh da pravim onaj kolac sa visnjama, i da uradim po nesto dok je una u vrticu, kuckamo se kasnije

(odgovor članu serpica)
  Direktna veza do poruke: 274
9.9.2014 10:15:58   
Modessty
Samo je Šerpi vredna! Ostale ću morati izgleda da peckam da mi pošalju datume! user posted image
Ajmo cure datume neočekivane meni u pp!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here