Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 8.9.2014 10:26:14
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR Trco gde se seti?! UM ja te razumem. Ja kad kupim test ne mogu celu noć da spavam. A kao čekam da bude prva jutarnja, da se ne pitam posle dal je dobar test. Mod drago mi je me bar nekon razume, sa unom sam cekala mesec i po dana tako da ako budete toliko cekali ne zmaerite
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 8.9.2014 10:32:15
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR UM ozbiljno, šibaj u apAteku pa po test umireeem!
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 8.9.2014 10:38:11
|
|
|
|
serpica
|
UM ceka mene sledeci mesec daa radimo zajedno
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 8.9.2014 10:38:55
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Mod drago mi je me bar nekon razume, sa unom sam cekala mesec i po dana tako da ako budete toliko cekali ne zmaerite hi hihihihi iste smo!
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 8.9.2014 10:41:21
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: serpica UM ceka mene sledeci mesec daa radimo zajedno Serpi provalila si me ahaha a nisma htela da se odam.... Mod drago mi je da nisam jedina koja je skrenula sa puta
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 8.9.2014 10:46:24
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: serpica UM ceka mene sledeci mesec daa radimo zajedno Serpi provalila si me ahaha a nisma htela da se odam.... Mod drago mi je da nisam jedina koja je skrenula sa puta znaci,UM radi test 1 oktobra da znate
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 8.9.2014 10:48:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Ahahahahha cim ga uradim obavesticu vas ahahha, a sada bih mogla da se uozbiljim i da ucim, u petak imam ispit nervira me ova nema ni nje, a ni nekih posebnih simptoma ahhahha odoh da jedem
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 8.9.2014 10:53:02
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama odoh da jedem UM, pa eto ti simptoma
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 8.9.2014 11:54:45
|
|
|
|
Trcosava
|
Tako sam i ja govorila UM zadnji put 'opet moji hormoni, eto bila sam u pravo da nešto nije ok' hahaha i trt milojko! Mod, pamtim bre... nickove ne pamtim hahahah
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 8.9.2014 12:12:02
|
|
|
|
Linaaaa
|
Evo zene i ja da se javim. Danas sam isla na prvi uz kod moje dr trudnoca je 7.3 nedellje plod ima 8.8mm i vidi se srcana reakcija tako da sada mogu mirno da prodjem u trudnicke tebe i da vas vucem odavdeeeee
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 8.9.2014 12:26:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Lina cestitam
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 8.9.2014 12:31:02
|
|
|
|
superm
|
Lina, cestitam!
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 8.9.2014 12:34:49
|
|
|
|
amelia
|
Lina cestitam bravo za sada uzivaj u trudnoci i vuci nas odavde
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 8.9.2014 21:27:47
|
|
|
|
Linaaaa
|
Drage moje, pratim vas svaki dan ali nisam imala sta pisati, do danas mojoj sreci nema kraja. UM uradi taj test!!!!!! Ne znam kako mozes, ja bih do sad vec 10 uradila navijam jako, supermam, amelia, sve vas jako vucemmmmmm
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 8.9.2014 21:38:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Lina nikako da smognem hrabrost, ahahha cim ga uradim javljam rezultate nisam neki ljubitelj testova
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 8.9.2014 21:56:57
|
|
|
|
Linaaaa
|
Ja sam u zadnjih godinu dana radila 5 mesecno u proseku pa ti vidi plus testovi za ovulaciju i plus beta,bas sam psihopata radim u apoteci pa su mi na dohvat ruke
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 8.9.2014 22:15:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Svaka Cast Lina, ja sam u zivotu uradila samo 5 testova, jedan sa unom, jedan u maju 2012 godine, 3 u junu ove godine Amelia kad ti bese ne ocekujes?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 8.9.2014 22:54:09
|
|
|
|
Trcosava
|
Lina čestitam i dobro nam došla u trudnjače UM ti li to još nisi kupila test?
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 8.9.2014 22:57:32
|
|
|
|
Anoniman
|
ahahhaha Trco nisam ahahhahha
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 8.9.2014 23:02:23
|
|
|
|
serpica
|
UM poslala sam ti brzom postom test stize ukutru oko 8h da znas ubices nas sve ovde majke mi,alll ima da castis samo tako da znas.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 8.9.2014 23:03:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Ahahah Serpi, meni brza posta dojadi , jos samo mi testovi stizali nisu ahahhaha
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 8.9.2014 23:07:28
|
|
|
|
serpica
|
Ja te cekam ujutru da znas,nema li te ja odmah pa ti sad vidi
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 8.9.2014 23:09:24
|
|
|
|
Anoniman
|
ahahahah nemas mi adresu ahahhahhah bice, bice kad skupim hrabrosti, mada ja cisto sumnjam da sam trudna, mislim da se ponavlja ono kao u junu ahahha.... odoh da spavam laku noc drugariiiiiii
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 9.9.2014 0:44:00
|
|
|
|
amelia
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Amelia kad ti bese ne ocekujes? UM imam jos 3-4 dana 13-og ne treba da dodze hoces da me sacekas pa da 14-og zajedno uradimo test? . Inace da vam kazem da cestopiskim mozda danas jedno 10 puta ali to je valjda od silnog ice tea od limuna kojeg pijem u velikim kolicinama . Laku noc i od mene drugari i slatko sanjajte
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 9.9.2014 1:28:08
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Caos drage moje,pre svega zelim Vam puno neprospavanih noci uskoro zbog mali slatkih stvorenja .Nova sam ali Vas pratim i navijam ,uvek se obradujem kad vidim ono o cemu sve mastamo i prizeljkujemo .Samo napred
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?