Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 6.9.2014 17:49:09
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Ja boze, sada sam tek skontala sta sam napisala Ipak hvataj svog muza
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 6.9.2014 18:25:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo nas ubgna nekoj svadbi. Veštice još nema
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 6.9.2014 18:38:11
|
|
|
|
doktorkakristal
|
SERPI bice sledeci mesec,sad vise truda nego u avgustu
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 6.9.2014 20:33:30
|
|
|
|
serpica
|
Bice, devojke,bice UM javljaj kako stoje stvari. Crtice
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 6.9.2014 20:50:07
|
|
|
|
soni
|
heheheh IZVORNA PORUKA: Didy IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Soni tako je najbolje. Samo hvataj mm-a i u akciju I-ju! Nadam se da će ipak svog muža hvatati. Serpice sledeci mesec je tvoj sigurno !!!!!
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 6.9.2014 21:14:57
|
|
|
|
vonavoj
|
serpice Um ima jos nade!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 6.9.2014 21:29:52
|
|
|
|
serpica
|
Soni ako tako kazes nemam nista protiv pocela sam da pijem zalfiju i vitamin D pa cemo da vidimo dal ce i ovog puta da pomogne. Von ti ces da mi oslobodis mesto vazi?
< Poruku je uredio serpica -- 6.9.2014 21:30:52 >
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 6.9.2014 21:32:28
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Serpi
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 6.9.2014 21:34:59
|
|
|
|
vonavoj
|
serpice,dogovoreno! vucem te jaaaakooo!!! sad sam tek jaka!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 7.9.2014 9:56:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobro jutro. Serpi bas mi je zao zbog bete, ali bice sledeci mesec Kod mene je jos nema, a ni nekih posebnih simptoma, sem neke tezine u zeludcu
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 7.9.2014 10:50:31
|
|
|
|
serpica
|
UM sutra sam tu u 6h Cekam rezultate tvog testa
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 7.9.2014 14:19:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Videcemo Serpi, mislim da cu i zakasniti jedan dan, jer ujutru mm vodi unu u vrtic, pa cu je popdne ja uzeti i kupiti test, ipak ce pasti 9!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 7.9.2014 15:21:20
|
|
|
|
serpica
|
Ne zabusavaj,ne,ne,kupi danas i ujutru uz kaficu lepe vesti
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 7.9.2014 15:23:17
|
|
|
|
Anoniman
|
bih, ali nemam gde , kod nas nedeljom ni jedna apoteka ne radi
< Poruku je uredio Unina mama -- 7.9.2014 15:25:50 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 7.9.2014 15:56:40
|
|
|
|
Torbica
|
Samo nek ne dolazi
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 8.9.2014 0:04:35
|
|
|
|
amelia
|
UM ne zabusavaj sutra testic jel jasno pa da slavimo . Serpi septembar je tvoj cini mise . Zene ja imam neki problem dali sa stomakom ili matoricom ne znam imam neko grcene kao kad krene ali za to je rano tek za 5-6 dana treba da stigne ufff bas sam bljak. barem da se mogu toliko nadati 4-5 dana smo imali odnos pre ovulacije tako da sam to iskljucila daje trudnoca u pitanju..laku noc od mene
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 8.9.2014 7:52:54
|
|
|
|
serpica
|
UM gde si? Ajde radi taj test ubi nas neizvesnost. Obzirom da ti kasni 8 dana mozes i popodne da ga uradis,javljam muzu da kupuje i radiiii. btw srecan ti muzu rodjendan,obraduj ga najlepsim poklonom. Amelia navijam jakoo
< Poruku je uredio serpica -- 8.9.2014 7:54:00 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 8.9.2014 8:08:11
|
|
|
|
emicaa
|
I ja sam počela isčekivati da vidim koliko ima pozitivnih testića,nadam se da će vas u septembru biti što više
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 8.9.2014 9:00:25
|
|
|
|
Torbica
|
Ajd pa da nazdravimo! Ja bih samo pila ovih dana
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 8.9.2014 9:29:39
|
|
|
|
Trcosava
|
Um bre sad smo dosta čekali. Mogla bi danas definitivno! p.s. a vala u Bg imaš i dežurne apoteke, dakle mogla si i juče da uzmeš
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 8.9.2014 9:30:29 >
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 8.9.2014 9:35:15
|
|
|
|
Modessty
|
ma šta ste bre napale ženu! UM samo ti natenane.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 8.9.2014 9:46:07
|
|
|
|
vonavoj
|
UM,opet nas zekis!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 8.9.2014 10:14:27
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: serpica btw srecan ti muzu rodjendan,obraduj ga najlepsim poklonom. Hhahhah ne bih da ga slogiram, na 34 rodjendan treba mi jos uvek Salim se ahahhah. Kasni mi 8 dana ahahhah, danas kupujem test i uradicu ga ovih dana, hvata me trema od proslog puta, znam da ce opet biti jedna crtica pa cu da se slogiram.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 8.9.2014 10:17:51
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR ma šta ste bre napale ženu! UM samo ti natenane. ćuti ti što si čekala 10 dana Sećam se tog posta, ja kao sa neba pala, tebi kasni 10 dana, ja to govorim čekaj makar 5 da ti kasni hahahahahah UM ozbiljno, šibaj u apAteku pa po test
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 8.9.2014 10:22:29
|
|
|
|
Modessty
|
Trco gde se seti?! UM ja te razumem. Ja kad kupim test ne mogu celu noć da spavam. A kao čekam da bude prva jutarnja, da se ne pitam posle dal je dobar test.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?