Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 14.9.2014 21:56:47
|
|
|
|
serpica
|
Daj Boze Joko,
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 14.9.2014 22:44:12
|
|
|
|
mara1981
|
Gde ste crtice? Mi muckamo ovih dana, mada ja prekosutra imam zakazano kod ginekologa da vidim sta ce mi ona reci, posto sam taj pregled zakazala pre vise od mesec dana, nadajuci se da cu do tad biti vec , ali posto nisam, eto dodje i taj pregled. Sve u svemu, videcu. mi smo i dalje vredni
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 14.9.2014 22:47:04
|
|
|
|
17 joka
|
Maro, samo napred , da uskoro budu
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 15.9.2014 7:13:17
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro crtice ko je za Maro da sto pre budu . Nego gde su nam ostale crtice?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 15.9.2014 8:43:33
|
|
|
|
pipi_coco
|
Dobro jutro, evo i mene na UM žao mi je, a bila sam sigurna da si zbebila, ali nedaj se bude iduci mjesec. Serpice ja sam kupila D vitamin i to od Natural W. (kod nas nemaju nikakav obicni, ovaj i naka cudesa sa kombinacijama vitamina), i pita mene poznanica u apoteci: je li ti to dr preporucio? a je umalo ne kažem: ma neee Serpica mi rekla
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 15.9.2014 8:57:58
|
|
|
|
serpica
|
Pipi jaooo slobodno uzimaj to,i obavezno caj od zalfije dva puta na dan,veruj mi cuda pravi
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 15.9.2014 10:16:55
|
|
|
|
7marii
|
Juhuuu crtice mene nema jos uvek koristim terapiju,i jos mi i stigla opet ranije 16dc. Mozda je zbog upale poranila,bar se ja nadam. Jedva cekam da odem na kontrolu da vidim dal ima poboljsanja,bas sam zabrinuta zbog ove hronicne upale levog jajnika,jos i imam od nje posledice na levom jajovodu sad sam ko na iglama do cetvrtka. Cim dr da zeleno svetlo,mm i ja se bacamo u akciju. Nadam se da ce me obradovati u cetvrtak,pa da cekam i ja sa vama
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 15.9.2014 10:19:57
|
|
|
|
serpica
|
Ajde mari da nam se pridruzis
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 15.9.2014 10:25:59
|
|
|
|
7marii
|
Pa hocu ja ,nego ciklusi otisli u aut dr. kaze od ove upale,da sredimo upalu pa ako se sami ne vrate u normalu mozda mi da neke hormone. Ali prvo da probamo ovako,e prvi dr koji mi nije roknuo i predlozio odmah hormone. Bas me odusevio time,ali i prestravio sa tim oziljkom na levom jajovodu koji je tu i nije bas mali ,kaze ne brini desna strana je skroz zdrava . Pa sad cekam kontrolu i da kaze da smemo da se trudimo,pa da vidimo dal nam je dovoljna samo desna strana.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 15.9.2014 12:03:13
|
|
|
|
17 joka
|
Mari, bitno je da se to izleci i da budes spremna za da u cetvrtak bude sve dobro
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 15.9.2014 12:17:42
|
|
|
|
7marii
|
Pa valjda ce se smiriti ta upala,da se izleci ne moze posto je hronicna,tako kaze dr. Sad koristim ovu terapiju a ako ne bude bolje dace mi neku drugu i jacu iliiiii zeleno svetlo. Videcemo. Ja sam odmah pocela i caj od hajducke trave i zalfije da pijem,kazu dobre su za te upale. Valjda ce nesto od svega toga i na mene da deluje,nisam valjda toliki baksuz
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 15.9.2014 12:24:27
|
|
|
|
17 joka
|
ja pijem mesavinu hajducke trave, nevena i koprive, pored toga i virak nemam upalu ali me je levi jajnik bas boleo i povecao mi se LH pa znam da se malo uvecao zbog PCOS sad mi je vec mnogo bolje da dobijes zeleno svetlo
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 15.9.2014 13:34:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Crtice navijam za sve, ja vas napustam, javicu se samo sa pozitivnim testom nema vise iscekivanja
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 15.9.2014 13:36:49
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: serpica Von cekamo tri nedelje i dolazimoooo a ja za tri nedelje begam!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 15.9.2014 14:05:40
|
|
|
|
anita
|
Devojke zelim Vam da sto pre ugledate svoje . Navijam za vas jakooooo
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 15.9.2014 14:32:25
|
|
|
|
serpica
|
Meni je danas lh traka pokazala O nadam se da je ovaj mesec dobitni. UM samo te gledam Von mesto je rezervisano,molim te
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 15.9.2014 14:34:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Serpi navijam Meni jos traje vestica jedva cekam da prodje pa da se bacim na posao Danas je 3 dan ciklusa.
< Poruku je uredio Unina mama -- 15.9.2014 14:35:21 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 15.9.2014 23:10:58
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Caos,imam jedno pitanje devojke da li neka od Vas u danima O oseca bol u jajniku i kako se resava toga ili kako ublazava taj bol.Nisam valjda jedina koja ima taj problem...Ljubim Vas
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 15.9.2014 23:12:10
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Caos,imam jedno pitanje devojke da li neka od Vas u danima O oseca bol u jajniku i kako se resava toga ili kako ublazava taj bol.Nisam valjda jedina koja ima taj problem...Ljubim Vas
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 15.9.2014 23:31:44
|
|
|
|
serpica
|
Ja nemam nikakve simptome za O.ali bas nikakve .
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 15.9.2014 23:33:09
|
|
|
|
dunja RR
|
Šerpi
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 15.9.2014 23:35:59
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Bekolino ja skoro uvek imam bol kada mi je ovulacija. To je normalno. Opusteno. Samo kreni u napad
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 15.9.2014 23:38:47
|
|
|
|
17 joka
|
Bekolino, sasvim je normalno ti kad to osecas lepo muza za ruku pa u krevet i akcija, pa da se radujemo uskoro
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 15.9.2014 23:40:30
|
|
|
|
Cakana84
|
UM, znači stigla veštica i to treći dan. Propustila sam informacije. Još malo pa akcija. Šerpice, svaka ti čast na hrabrosti. Malo sam zbunjena. Ako ti je želja, želim da ti se ispuni. Bekolino25, ja imam ponekda bol,to je normalno. Ne pijem lekove, izbegavam.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 15.9.2014 23:41:14
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Serpi navijam Meni jos traje vestica jedva cekam da prodje pa da se bacim na posao Danas je 3 dan ciklusa. vidi ti nju, dobije jednom u dva meseca i dugo joj 3 dana
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?