|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat]
14.9.2014 21:56:47   
serpica
Daj Boze Joko,user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 476
14.9.2014 22:44:12   
mara1981
Gde ste crtice? Mi muckamo ovih dana, mada ja prekosutra imam zakazano kod ginekologa da vidim sta ce mi ona reci, posto sam taj pregled zakazala pre vise od mesec dana, nadajuci se da cu do tad biti vec user posted image , ali posto nisam, eto dodje i taj pregled. Sve u svemu, videcu. mi smo i dalje vredni user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 477
14.9.2014 22:47:04   
17 joka
Maro,user posted image samo napred , da uskoro budu user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu mara1981)
Direktna veza do poruke: 478
15.9.2014 7:13:17   
serpica
Dobro jutro crtice ko je za user posted image
Maro da sto pre budu user posted image . Nego gde su nam ostale crtice?

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 479
15.9.2014 8:43:33   
pipi_coco
Dobro jutro, evo i mene na user posted image

UM žao mi je, a bila sam sigurna da si zbebila, ali nedaj se bude iduci mjesec.

Serpice ja sam kupila D vitamin i to od Natural W. (kod nas nemaju nikakav obicni, ovaj i naka cudesa sa kombinacijama vitamina), i pita mene poznanica u apoteci: je li ti to dr preporucio? a je umalo ne kažem: ma neee Serpica mi rekla user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 480
15.9.2014 8:57:58   
serpica
Pipi jaooo user posted image slobodno uzimaj to,i obavezno caj od zalfije dva puta na dan,veruj mi cuda pravi

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 481
15.9.2014 10:16:55   
7marii
Juhuuu crtice user posted image mene nema jos uvek koristim terapiju,i jos mi i user posted image stigla opet ranije 16dc. Mozda je zbog upale poranila,bar se ja nadam. Jedva cekam da odem na kontrolu da vidim dal ima poboljsanja,bas sam zabrinuta zbog ove hronicne upale levog jajnika,jos i imam od nje posledice na levom jajovodu user posted image sad sam ko na iglama do cetvrtka. Cim dr da zeleno svetlo,mm i ja se bacamo u akciju. Nadam se da ce me obradovati u cetvrtak,pa da cekam i ja sa vama user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 482
15.9.2014 10:19:57   
serpica
Ajde mari user posted image da nam se pridruzis

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 483
15.9.2014 10:25:59   
7marii
Pa hocu ja ,nego ciklusi otisli u aut dr. kaze od ove upale,da sredimo upalu pa ako se sami ne vrate u normalu mozda mi da neke hormone. Ali prvo da probamo ovako,e prvi dr koji mi nije roknuo i predlozio odmah hormone. Bas me odusevio time,ali i prestravio sa tim oziljkom na levom jajovodu koji je tu i nije bas mali user posted image ,kaze ne brini desna strana je skroz zdrava . Pa sad cekam kontrolu i da kaze da smemo da se trudimo,pa da vidimo dal nam je dovoljna samo desna strana.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 484
15.9.2014 12:03:13   
17 joka
Mari, bitno je da se to izleci i da budes spremna za user posted image

da u cetvrtak bude sve dobrouser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 485
15.9.2014 12:17:42   
7marii
Pa valjda ce se smiriti ta upala,da se izleci ne moze posto je hronicna,tako kaze dr. Sad koristim ovu terapiju a ako ne bude bolje dace mi neku drugu i jacu iliiiii zeleno svetlo. Videcemo. Ja sam odmah pocela i caj od hajducke trave i zalfije da pijem,kazu dobre su za te upale. Valjda ce nesto od svega toga i na mene da deluje,nisam valjda toliki baksuz user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 486
15.9.2014 12:24:27   
17 joka
ja pijem mesavinu hajducke trave, nevena i koprive, pored toga i virak

nemam upalu ali me je levi jajnik bas boleo i povecao mi se LH pa znam da se malo uvecao zbog PCOS sad mi je vec mnogo bolje

user posted image da dobijes zeleno svetlo

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 487
15.9.2014 13:34:32   
Anoniman
Crtice navijam za sve, ja vas napustam, javicu se samo sa pozitivnim testomuser posted image nema vise iscekivanjauser posted image

(odgovor članu 17 joka)
  Direktna veza do poruke: 488
15.9.2014 13:36:49   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: serpica

Von cekamo tri nedelje i dolazimoooo user posted image

a ja za tri nedelje begam!user posted image user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 489
15.9.2014 14:05:40   
anita
Devojke zelim Vam da sto pre ugledate svoje user posted image . Navijam za vas jakooooo user posted image user posted image user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 490
15.9.2014 14:32:25   
serpica
Meni je danas lh traka pokazala O nadam se da je ovaj mesec dobitni.user posted image
UM samo te gledam user posted image
Von mesto je rezervisano,molim te user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 491
15.9.2014 14:34:47   
Anoniman
Serpi navijamuser posted image

Meni jos traje vestica jedva cekam da prodje pa da se bacim na posaouser posted image Danas je 3 dan ciklusa.

< Poruku je uredio Unina mama -- 15.9.2014 14:35:21 >

(odgovor članu serpica)
  Direktna veza do poruke: 492
15.9.2014 23:10:58   
Bekolino 25
Caos,imam jedno pitanje devojke da li neka od Vas u danima O oseca bol u jajniku i kako se resava toga ili kako ublazava taj bol.Nisam valjda jedina koja ima taj problem...Ljubim Vas

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 493
15.9.2014 23:12:10   
Bekolino 25
Caos,imam jedno pitanje devojke da li neka od Vas u danima O oseca bol u jajniku i kako se resava toga ili kako ublazava taj bol.Nisam valjda jedina koja ima taj problem...Ljubim Vas

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 494
15.9.2014 23:31:44   
serpica
Ja nemam nikakve simptome za O.ali bas nikakve .

(odgovor članu Bekolino 25)
Direktna veza do poruke: 495
15.9.2014 23:33:09   
dunja RR
Šerpi user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 496
15.9.2014 23:35:59   
Sanjalica1980
Bekolino ja skoro uvek imam bol kada mi je ovulacija. To je normalno. Opusteno.
Samo kreni u napad user posted image

(odgovor članu Bekolino 25)
Direktna veza do poruke: 497
15.9.2014 23:38:47   
17 joka
Bekolino, sasvim je normalno

ti kad to osecas lepo muza za ruku pa u krevet i akcija, pa da se radujemo uskorouser posted image

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 498
15.9.2014 23:40:30   
Cakana84
UM, znači stigla veštica i to treći dan. Propustila sam informacije. Još malo pa akcija.

Šerpice, svaka ti čast na hrabrosti. Malo sam zbunjena. Ako ti je želja, želim da ti se ispuni. user posted image

Bekolino25, ja imam ponekda bol,to je normalno. Ne pijem lekove, izbegavam.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 499
15.9.2014 23:41:14   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Serpi navijamuser posted image

Meni jos traje vestica jedva cekam da prodje pa da se bacim na posaouser posted image Danas je 3 dan ciklusa.

vidi ti nju, dobije jednom u dva meseca i dugo joj 3 dana user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here