|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat]
13.9.2014 11:25:21   
Mala Elena
Um bas mi je zao...ali navali na m user posted image i bice brzo.Desava se da je neuredan ciklus posle porodjaja, nemoj da te cudi, ja se vec spremam na to.user posted image javljaj nam , nema potrebe da izbegavas, mi znamo da ne lazes. Uostalom ko bi lagao tako nesto.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 451
13.9.2014 11:44:55   
nata11
UM nemam kod mene papir pogledacu pa ti salje na pp informacije.

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 452
13.9.2014 11:52:41   
Anoniman
mala elena ja sam se porodila pre tri godineuser posted image ali dobro nadam se crticama.
hvala na podrsciuser posted image

vazi nato.

< Poruku je uredio Unina mama -- 13.9.2014 11:53:10 >

(odgovor članu Mala Elena)
  Direktna veza do poruke: 453
13.9.2014 12:35:00   
Didy
UM, draga, baš mi je žao. user posted image Ja sam bila ubeđena da si trudna ovaj put. Nadam se da nisi mislila na moj post kada si rekla da neki misle da ih za*ebavaš na ovoj temi. Ja sam samo htela malo da se našalim. Glavu gore, biće crtica uskoro.
Mi još ništa ne radimo, od sledećeg meseca ćemo polako, pa kad bude. Hoću da završim ovu školsku godinu, ne bih da odlazim na porodiljsko pre kraja.
Da, i htedoh ti sinoć napisati nešto što je već neko prokomentarisao - verovatno je stres, junski rok, pa sad septembarski. Meni je znalo na faksu tokom junskog ispitnog roka da se skroz poremeti ciklus.

< Poruku je uredio Didy -- 13.9.2014 12:36:35 >

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 454
13.9.2014 12:39:37   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Didy

UM, draga, baš mi je žao. user posted image Ja sam bila ubeđena da si trudna ovaj put. Nadam se da nisi mislila na moj post kada si rekla da neki misle da ih za*ebavaš na ovoj temi. Ja sam samo htela malo da se našalim. Glavu gore, biće crtica uskoro.
Mi još ništa ne radimo, od sledećeg meseca ćemo polako, pa kad bude. Hoću da završim ovu školsku godinu, ne bih da odlazim na porodiljsko pre kraja.
Da, i htedoh ti sinoć napisati nešto što je već neko prokomentarisao - verovatno je stres, junski rok, pa sad septembarski. Meni je znalo na faksu tokom junskog ispitnog roka da se skroz poremeti ciklus.

Ma nisam na tebe mislilauser posted image , ali mogu ljudi , tj zene bas to da pomisle, cim je neka nagradna igra meni kasniuser posted image verovatno je to, samo stres, a nekako sam imala bas jaku zelju da ovaj mesec ostanem trudna,ali sipak. Ali dobro idemo dalje, ionako mm vise nije na ternu sada radi na granicnom prelazu u nasem mestu, pa je svaki dan kuci, bice user posted image valjda uskoro...

(odgovor članu Didy)
  Direktna veza do poruke: 455
13.9.2014 12:44:18   
Didy
Ma, biće, samo opušteno.
Jao, čuj nju što je povezala nagradnu igru i trudnoću i temu. user posted image Ne lupetaj više, molim te! user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 456
13.9.2014 12:48:08   
Sanjalica1980
UM draga bas mi je zao user posted image

Bice sledeci put,samo opusteno i sa puuunooo sexa user posted image

I obavezno da dolazis na ovu temu. Nemoj da te vijamo user posted image

user posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 457
13.9.2014 13:53:11   
anita
UM bas mi je zao.
Saljem ti jedan veliki user posted image
Zelim ti da sto pre ugledas svoje user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 458
13.9.2014 14:05:11   
Anoniman
Hvala drage mojeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anita)
  Direktna veza do poruke: 459
13.9.2014 16:43:08   
Bekolino 25
UM bas mi je zao,znam kako ti je i ja sam sve simptome imala ovog meseca i cvrc.Zelim ti uskoro user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 460
13.9.2014 16:59:12   
emicaa
Biće bolje sledeći mjesec,svaki slobodan trenutak dragog u krevet ili gdje već i opleti,što češće to bolje user posted image

(odgovor članu Bekolino 25)
Direktna veza do poruke: 461
13.9.2014 19:32:26   
mara1981
UM, draga,ja sad tek videh. user posted image Ti si to resila da me sacekas! Ali da znas da ce sledeci mesec biti nas! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 462
13.9.2014 23:43:24   
Anoniman
Drage moje, hvala vam punooooooo.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mara1981)
  Direktna veza do poruke: 463
13.9.2014 23:48:13   
amelia
UM idemo dalje oktobar je pred nama user posted image user posted image nema odustajanjauser posted image

Ayan <3

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 464
13.9.2014 23:49:00   
Anoniman
Nema Amelia, red je da predjemo u trudnicke temeuser posted image

(odgovor članu amelia)
  Direktna veza do poruke: 465
14.9.2014 0:13:40   
17 joka
UM, ja tek sad videh user posted image user posted image bice uskoro

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 466
14.9.2014 10:02:38   
Anoniman
Jokouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 17 joka)
  Direktna veza do poruke: 467
14.9.2014 14:48:49   
serpica
UM evo stigoh iz planine u civilizaciju zao mi je sto je test negativan,bila sam ubedjena da si trudna,uhh bas mi je zao,ali bitno je da je user posted image stigla i sad polako,uradi hormone cisto da vidis da mozda tu nije problem. Bice nas sledeci mesec osecam user posted image
Inace ja sam bila bas vredna sada,svaki parni dan ciklusa sam muckala pocev od 4dc iako je jos M bila u toku user posted image za svaki slucaj.
Danas mi je 9dc i mislim da je O bila danas ili ce nocas,i nadam se da smo ga sad uboli.user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 468
14.9.2014 15:11:59   
Anoniman
Serpi navijam da u oktobru budu user posted image user posted image

Ispisi mi ovde sta se bese ono pije -caj od zalfije+sta za user posted image

(odgovor članu serpica)
  Direktna veza do poruke: 469
14.9.2014 15:23:36   
serpica
Caj od zalfije 2 puta dnevno po jedna soljica ujutru i uvece i jedna tableta/kapsula vitamina D dnevno. To je meni moj dr rekao posle spontanog da pijem jer pomaze pri zatrudnjivanju i odrzavanju trudnoce. Da te ne gnjavim imas na guglu sve o tome.
Kreni jos danas,i videces za mesec dana cudo..user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 470
14.9.2014 15:34:39   
Anoniman
Hvala Serpi, bas cu da probamuser posted image

(odgovor članu serpica)
  Direktna veza do poruke: 471
14.9.2014 17:27:10   
vonavoj
Um,definitivno tebe i serpicu vucem kad se porodim,morate jos malo da cekate na mestouser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 472
14.9.2014 17:29:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: vonavoj

Um,definitivno tebe i serpicu vucem kad se porodim,morate jos malo da cekate na mestouser posted image user posted image

Moze, ne bunim seuser posted image Ti si velikaaa zena, moras dobro da nas povucesuser posted image

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 473
14.9.2014 19:56:08   
serpica
Von cekamo tri nedelje i dolazimoooo user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 474
14.9.2014 20:00:46   
17 joka
Šerpi, ma smuckali ste vi sad jos jednog pišonju osecam user posted image

UM, sad polako ponovo u akciju i navijam jakooouser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here