Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 17.9.2014 13:24:52
|
|
|
|
7marii
|
IZVORNA PORUKA: serpica Mari navijam jakoooo ma bice zelenog svetla sigurno. a sto se kapi tice ja nemam iskustva sa njima,mad opet pitaj dr kad vec ides. Videcemo serpi,valjda ce biti bolje sve sad na kontroli. Pitacu dr sutra za te kapi,a i svasta nesto me interesuje udavicu coveka Ja sam bas zabrinuta zbog tog levog jajovoda,valjda mi nece predstavljati problem pri zatrudnjivanju
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 17.9.2014 13:48:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Crtice samo da se javnem, vestica prosla od veceras vezbam, ali necu da vam pricam kada kasni
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 17.9.2014 15:00:17
|
|
|
|
serpica
|
UM dzaba ti,ja znam kad teba da dobijes i cekam te samo da znas.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 17.9.2014 15:01:31
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: serpica UM dzaba ti,ja znam kad teba da dobijes i cekam te samo da znas. Serpi vidis da se kod mene to zadnja 3 meseca ne zna
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 17.9.2014 17:26:42
|
|
|
|
amelia
|
Crtice dobar dan! Ja samo da vam mahnem i da vam kazem da navijam puno puno i z sve snage za vas i meni prosla vestica ali mm nije tu tako da sad pauziram pa kad budem otiska kod njega ponovo se prikljucujem ovde sve vas jako jako najjace
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 17.9.2014 17:33:06
|
|
|
|
17 joka
|
UM, uskoro ces ti biti
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 17.9.2014 17:35:39
|
|
|
|
7marii
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Crtice samo da se javnem, vestica prosla od veceras vezbam, ali necu da vam pricam kada kasni UM dzabe krijes,znamo mi kad da te ocekujemo nazad
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 17.9.2014 17:38:17
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka UM, uskoro ces ti biti Joko draga videcemo ... IZVORNA PORUKA: 7marii IZVORNA PORUKA: Unina mama Crtice samo da se javnem, vestica prosla od veceras vezbam, ali necu da vam pricam kada kasni UM dzabe krijes,znamo mi kad da te ocekujemo nazad marli, nikad se ne zna , kod mene
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 17.9.2014 17:40:19
|
|
|
|
Sandra_n
|
Evo i ja da se upisem ovde :) nadam se da cu brzo preci dalje :)
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 17.9.2014 17:42:32
|
|
|
|
7marii
|
Sandra n da brzo odemo sve sa ove teme UM zna se,nista ti ne brini. Ja visim jos malo na ovoj temi,mozda sutra dr kaze da ne smem da ostanem , pa vas budem i napustila na neko vreme
< Poruku je uredio 7marii -- 17.9.2014 17:47:12 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 17.9.2014 17:47:32
|
|
|
|
17 joka
|
Sandra isteracemo te odavde sto pre koliko jos sledeceg meseca
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 17.9.2014 18:31:48
|
|
|
|
belst
|
srculence25, bas si mi slatku sliku stvorila pred očima, hvala, haha, moji su samo malo stariji ali to je to otpr. ... mozda i mi budemo tako izgledali uskoro, morati cu i ja neki pickup kupiti. 7marii, ja sam koristila Femisan A prije par mjeseci (na svoju ruku kupila...), tada sam bas imala jednu cistu koja je nakon toga puknula, ne znam da li ima veze sa tim ali... bar nije bilo nikakvih nuspojava, tj. mislim da ti ne mogu naskoditi.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 17.9.2014 22:01:22
|
|
|
|
madre
|
cao, drugari! mari, smes sigurno da pijes femisan a kapi! UM, samo ti vezbaj, vezba cuda pravi belst, kolika su tvoja deca? amelia, jako zelim da sto pre odes odavde, prilicno si mi se zadrzala serpice, ti si nam mozda vec trudna kod mene nista novo, rekla bih da je ovulacija danas tako da cemo i mi, kako UM kaze, veceras vezbati
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 17.9.2014 22:16:36
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: madre cao, drugari! mari, smes sigurno da pijes femisan a kapi! UM, samo ti vezbaj, vezba cuda pravi belst, kolika su tvoja deca? amelia, jako zelim da sto pre odes odavde, prilicno si mi se zadrzala serpice, ti si nam mozda vec trudna kod mene nista novo, rekla bih da je ovulacija danas tako da cemo i mi, kako UM kaze, veceras vezbati madre daj Boze,nadam se sad vise nego proslog meseca,a manje nego sledeceg. poslusala sa Didy i bila bas,bas vredna,ko zna mozda smo i uspeli cekamo te sa vestima,simptomima sta god samo nam dodji. sandra-n bice nas dosta ovde do kraja godine. UM ti si tek posebna prica,
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 17.9.2014 22:19:33
|
|
|
|
superm
|
Crtice,
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 17.9.2014 22:20:27
|
|
|
|
17 joka
|
e vreme je i ti da ides u teme
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 17.9.2014 22:31:23
|
|
|
|
madre
|
ko, joko, je l ja? serpice, ja sam tu svaki, ali bas svaki dan vas citam! i vezbam naravno a sta ti to znaci da si bila bas, bas vredna?
< Poruku je uredio madre -- 17.9.2014 22:32:35 >
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 17.9.2014 22:33:44
|
|
|
|
17 joka
|
DA bas ti draga Madre
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 17.9.2014 22:44:54
|
|
|
|
madre
|
< Poruku je uredio madre -- 17.9.2014 22:45:54 >
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 18.9.2014 0:11:19
|
|
|
|
djavolce
|
Zdravo svima ,nova sam ne znam da li sam pogodila pravim forum za ovo pitanje ,ali molim Vas za pomoc ...Imam neredovnu menstruaciju ,i ne zasticene odnose , primetila sam vrlo otece i teske grudi koje me jako bole , stalno podrigivanje sa mucninom , osecaj kao da imam temoeraturu i ako je nemam i vodicu iz dojke , puno belog sekreta iz vagine , sta mislite postoji li mogucnost trudnoce ? hvala unapred
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 18.9.2014 0:11:32
|
|
|
|
djavolce
|
Zdravo svima ,nova sam ne znam da li sam pogodila pravim forum za ovo pitanje ,ali molim Vas za pomoc ...Imam neredovnu menstruaciju ,i ne zasticene odnose , primetila sam vrlo otece i teske grudi koje me jako bole , stalno podrigivanje sa mucninom , osecaj kao da imam temoeraturu i ako je nemam i vodicu iz dojke , puno belog sekreta iz vagine , sta mislite postoji li mogucnost trudnoce ? hvala unapred
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 18.9.2014 0:22:01
|
|
|
|
17 joka
|
sve to mogu i nemoraju biti simptomi ua pogotovo ako su neredovni ciklusi i neznas kad da ocekuj neznam pratis li kad su Ovulacije? ako kasni duze nego sto je obicaj uadi test ili betu HCG iz krvi
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 18.9.2014 0:30:19
|
|
|
|
djavolce
|
ne pratim bas ,ali osecam se bas nekako losije i drugacije nego uobicajno ....grudi mi nikada nisu bile ocakve
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 18.9.2014 0:36:14
|
|
|
|
djavolce
|
ne pratim bas ,ali osecam se nekako losije i bas cudno nego uobicajno i grudi mi nikada nisu bile ovakve
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 18.9.2014 0:43:00
|
|
|
|
Mala Elena
|
Djavolce, ako je neredovna menstruacija, ne mozemo mi tacno da ti kazemo...po tim simptomima mozda imas napade vrucice zbog predstojeceg ciklusa...mucninu sam imala ja ovih dana , mozda je virus. Ako zelis bebu, ne bih da ti kvarim, to mleko sto curka moze biti znak trudnoce.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?