Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 10.6.2018 15:59:39
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Kad ste skinuli pelene?
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 10.6.2018 16:03:33
|
|
|
|
Dada42
|
Realno i nismo. Nosi jos uvjek nocnu i kad spava popodne, kad ide napolje i tako. Trudim se da kad je u kuci da nosi gacice al nikako da skapira da trazi nosu, makar da pokaze na nju. Zato i pitam, da li da forsiram ili da sacekam da on bude spreman
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 10.6.2018 16:09:54
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
To već zavisi od tebe.. Neko ce ti reci da nastavis neko da sacekas. Ja bih nastavila, ali bih i skinula pelene napolju. Tj.stavila bih samo za spavanje. Mozda ga zbunjuje sto nekad ima pelenu nekad ne.
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 10.6.2018 16:14:03
|
|
|
|
Dada42
|
Hvala Ivana. Stvarno ne znam sta da mislim. On se nekad probudi ujutro sa skoro suhom pelenom pa onda fino piski u nosu. Najgore mi sto ne znam kako da ga naucim da trazi nosu kad hoce da piski
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 10.6.2018 16:17:55
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
A koliko je proslo od kad ste uopšte poceli da koristite nosu? Mislim da treba da nastavis sa pricom kao do sada. I naravno, stavljaj ga na sat, dva ili cesce/redje zavisi koliko cesto piski, na nosu. Srecno i zelim vam brzo ostavljanje pelena.
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 10.6.2018 17:27:26
|
|
|
|
Maraj
|
Dado mislim da ga ti zbunjujes. Cas mu stavis pelenu cas mu obuces gace. Skini mu pelenu i kad je napolju. Ponesi presvlaku. Pa neka se upiski. Ovako dete ne zna kad ima pelenu kad ne Kad piski u nosu a kad u pelenu...
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 10.6.2018 20:42:33
|
|
|
|
mama Jo
|
Takodje, ne bih mu stavljala kad izlazite napolje. Upiskice se, mozda ce se i ukakiti... nema veze, pa svima se to napolju desava... Moja J je jezivo odbijala nosu dok nije videla sliku kako drugar sedi na nosi... od tada je prihvatila najnormalnije. Kada se prvi put napolju upiskila, ja sam bila u fazonu - joj, hajde sad brzo kuci, to nije lepo da neko vidi da si se upiskila u gacice, to je sramota... i upalilo je, od tada i u parku govori pa piskimo ispod drveta... Probaj, mozda bas i njemu to upali...
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 10.6.2018 21:09:38
|
|
|
|
Dada42
|
Hvala svima na savjetima. Probacu da mu ne stavljam pelenu napolju. Mada i vaspitacica je u fazonu, nije htio da piski u nosu pa sam mu obukla pelenu jer ne mogu da mi se upiski na parket. Ima i male djece u grupi pa se valjda boji nereda.
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 10.6.2018 22:33:15
|
|
|
|
MimaKos
|
Zato sto im je tako najlakse.. Ja sam insistirala da joj nikako ne stavljaju, iako su trazila da obavezno bude u rancu za vrtic.. ali su ispostovale zahtev
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 11.6.2018 1:09:08
|
|
|
|
amelia
|
Moj se juce i danas upiskio po jednom a malo pre i usro u gace naime bio je napolju sa zaovom i onda se njemu kakilo i rekao joj sto nismo uzeli nosu haha ne znam kako joj nije palo na pamet da mu skine gace pa da kaki komotno u travi nego ga ostavila da se umaze do usiju Opet moram da kazem nisam zadovoljna jer on slabo trazi obavlja u nosi zato sto ga ja stavljam ..
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 11.6.2018 12:05:25
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Amelia, vi ste super, mozes da budes zadovoljna. Vremenom ce i on poceti da trazi nosu. Pa ne moze sve odjednom, i mi mame smo nestrpljive. Dado, zahtevaj od vaspitacice da mu ne stavljaju pelenu uopšte, samo za spavanje. Nosi im jednu pelenu dnevno.
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 11.6.2018 12:09:38
|
|
|
|
MimaKos
|
Potpisujem ovo sto je Ivana rekla, samo je bitno u pocetku ih nutkati non stop, mnogo je jos i ocekivati od njih da odmah uvek traze nosu..
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 11.6.2018 12:33:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pa da. Evo moja samo ujutru trazi nosu i nista ne uradi u nju kad ustane drzi se za bodi i pelenu. Juce se upiskila u vc-u, pa pored nose... Necu da se nerviram, celo leto je pred nama, naucice
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 11.6.2018 14:42:57
|
|
|
|
amelia
|
Danas je pelena bila puna jer je nocas popio tri flasice mleka i vode. Ali o nocnoj i ne razmisljam jer nema smisla ako mu ne ukinem da toliko pije. Joj sto me nervira. kad je ustao trazio je da piski a onda se sakrio u ormaru i vice ne kakam, posto znam da voli da se krije kad kaki stavim ga na nosi i obavio je i kazem mu a da te nisam stavila napunio bi gace on se smeje
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 11.6.2018 14:45:05
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Amelia, on tebe zeza
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 11.6.2018 14:52:27
|
|
|
|
mama Jo
|
To zezanje je klasicna procudura prvih dana skidanja 😁
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 11.6.2018 17:23:49
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Danas sam ga sisala i skinula ga golisavog. Posle sisanja okupam ga 8 stavim novu pelenu Violeta. Medjutim on je tu osetio razliku neku jer smo do sad koristili Becutan. I vuuce vristi nece. Ja ga skinem i on otrci u sobu da trazi pelenu Posto je nije nasao ostao golisav. Posle nekih sat vremena pitam ga hoces nosu ..ne! Mm i ja lezimo kad eto ga on dolazi posle 10 minuta i viče piiiiiiiii jsjdjdhsbsnlypxkdjd Piiiiiiiiiiii ! On se gspodin uneredio po parketu ugazio i nastavio po tepihu I...tek onda seo na nosu
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 11.6.2018 18:29:06
|
|
|
|
mama Jo
|
cuti, mozda sad krene lepo da trazi...
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 11.6.2018 18:41:05
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anck, pa to je dobar znak. Prijavio je da je piskio ova moja kuka kad se upiski. Malo pre se upiskila u gace, ali kakila u nosu. Vice "kaka, kaka" i drzi se za guzu. Rekoh, ajde kaki na nosi. Dva puta tako, drugi put kakila, sva srecna. Odmah ustala i pokazuje prsticem da je to kaka, opet je zagledala, jedva odnesoh sadrzaj u vc solju
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 11.6.2018 18:49:20
|
|
|
|
mama Jo
|
Bar hoce bilo kako da sedne na nosu, pa makar i kad obavi Moja je odbijala najstrasnije...
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 12.6.2018 12:40:57
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma on se gospodin sam namesti da ga presvucem. Jutros ustaje i vice sam sebi piiiiii mama ukakao se IZVORNA PORUKA: mama Jo Bar hoce bilo kako da sedne na nosu, pa makar i kad obavi Moja je odbijala najstrasnije... E da seo je posle kakenja po celoj kuci na nosu
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 12.6.2018 12:41:45 >
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 12.6.2018 12:45:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Brzo se zaboravi ovo odvikavanje. Bravo za svu decicu.
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 12.6.2018 14:45:29
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Moja i dalje ima trenutke kad je stavim na nosu da vristi. Boga mi, ovo cu tesko zaboraviti
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 12.6.2018 21:49:49
|
|
|
|
amelia
|
Ja ne mogu da razumem ovo moje dete . Kad se probudio trazio je da mu skinem pelenu i da piski u nosi. Posle je isto trazio da kaki. Zatim je usledio sok skrisom se ukakio u gace i siri noge nista mi negovori kad pogledam imam sta videti haha. A kao slag na tortu sad se upiskio na trosedu
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 12.6.2018 21:57:18
|
|
|
|
MimaKos
|
Mene sve ovo opet ceka.. citam i mislim se kako preziveh prvi put ( narocito deo sa kakom jer sam jaaakooo gadljiva)..
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?