Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 9.6.2018 21:07:53
|
|
|
|
mama Jo
|
Danaa sve super, sama piskila i kakila 2 puta u pelenu Bili smo dugo napolju, jednom piskila u parku, i kad smo se vracali upiski minse u prodavnici 🙄 Ali ja sam kriva, ona mi je rekla, trebale smo izjuriti da piski ispred, ja kao aj samo sekund... i gotovo... a pre toga je popila pola flasice vode...
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 9.6.2018 22:15:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ovo gore mislis u nosu ne u pelenu? Super ste, eto vidis. Ova moja i dalje isto
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 9.6.2018 22:18:30
|
|
|
|
mama Jo
|
O eto vidis koliko sam se i ja navikla na pelenu Da, mislila sam da je 2 puta kakila u nosu 😂
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 9.6.2018 22:20:06
|
|
|
|
Milena18
|
Super vam ide, Mama Jo! Ja mojoj ne verujem kad mi napolju kaže da joj se piški Koristi to da bih je nosila. Više puta sam je uzbrdo teglila jer je vikala "noša noša" i kad stignemo kući, ništa.
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 9.6.2018 22:28:45
|
|
|
|
mama Jo
|
Ali mi smo godinu dana stariji, vi ste mali 😊 I meni je J danas u parku jednom dala laznu uzbunu... vikala je da joj se piski a kad smo se skinuli - ne piski mi se ipak Ali prosto moram da odreagujem... Inace piski malo, zato i kad mi je prodavnici rekla da joj se piski, mislila sam da ce izdrzati... a ona se tad ispiskila vise nego ikada Tek onda sam shvatila da je popila pola flasice vode, pa je i normalno...
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 9.6.2018 22:47:00
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mudrice su, bre, sve oni znaju.
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 10.6.2018 6:53:02
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
e stvarno su hit majke mi. A mozda je dete reklo Nosi Nosi a ne nosa nosa
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 10.6.2018 8:00:50
|
|
|
|
MimaKos
|
Mi smo u toj fazi piskili gde stignemo, drvece, zbun, pa sta da joj radim, cim najavi skidamo gace, pola uzbuna bilo lazno :)
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 10.6.2018 8:58:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja cu castiti kad dodje trenutak da prijsvi piskenje, a ne da je jurim napolju i sedam na nosu Uvece izadjemo tu u komsiluk pa ponesem nosu. Ako joj je zanimljivo, a uglavnom jeste nece na nosu
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 10.6.2018 9:24:09
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi smo juce ujutru nosili nosu i piskila je u parku dva puta u nju, popodne je ispod drveta i u prodavnici
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 10.6.2018 9:25:43
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ma kod vas je to super, mada ste i stariji. Kod nas bas ide sporije.
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 10.6.2018 9:29:19
|
|
|
|
mama Jo
|
To je glavnibrazlog zasto idr sporije - mladja je dosta, zato je i normalno. Bilo bi nenormalno da sad kod nas sa ovoliko godina bude tesko E, onda bih se stvarno utepala
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 10.6.2018 9:30:01
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Ja cu castiti kad dodje trenutak da prijsvi piskenje, a ne da je jurim napolju i sedam na nosu Uvece izadjemo tu u komsiluk pa ponesem nosu. Ako joj je zanimljivo, a uglavnom jeste nece na nosu Pa da njima je lepo i zaborave.
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 10.6.2018 9:42:37
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mama Jo, ti si digla frku i pre dva dana, a dete ti fantasticno
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 10.6.2018 9:45:34
|
|
|
|
mama Jo
|
Digla sam jer smo pre mesec dana krenuli i nikako nije htela da saradjuje. Ali nikako. Sad kao da sa drugim detetom skidam pelene
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 10.6.2018 9:48:42
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Da i ja onda pokusam za mesec dana
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 10.6.2018 11:53:59
|
|
|
|
mama Jo
|
Ne, seti se da je odlucnost majke najvaznija
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 10.6.2018 11:56:36
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja padam u depresiju zbog pelena sad cu da citam one tvoje postove u navikavanju na nosu
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 10.6.2018 13:10:28
|
|
|
|
Milena18
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha e stvarno su hit majke mi. A mozda je dete reklo Nosi Nosi a ne nosa nosa Ma, ne, jasno kaže "noša, noša" i uhvati se za šorc kao i kući kad traži. Prvi put kad je to uradila, ja je ponela da brže stignemo kući jer retko hoće napolju da piški, i stvarno je sela na nošu čim smo ušle u kuću. Zapamtila bezobraznica da sam je nosila jer joj se piškilo pa sad glumi Ivana, ne očajavaj. Ako misliš da stvarno nije spremna, možeš i da odložiš. Ali dobro razmisli, čini mi se da je maca ipak napredovala u odnosu na početak.
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 10.6.2018 13:13:22
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Aaaaaa, ne odustajem! Al da je mucno jeste. I jeste napredovala, dosta. Samo cu je zbuniti ako joj opet vratim pelenu. Dnevna za spavanje jucr uopšte nije bila upiskena, noćna vrlo malo.
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 10.6.2018 13:16:40
|
|
|
|
Milena18
|
Pa da, i ja mislim da ne treba vraćati ako ima napretka. Onda tek ne bi znala šta je snašlo.
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 10.6.2018 13:27:25
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mene ubija to što ona nece da sedne. Non stop je u pokretu i sedenje joj je gubljenje vremena. Donosim igracke, knjige, pustim crtani, skacem pored kao majmun samo da sedne par minuta
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 10.6.2018 15:46:19
|
|
|
|
Dada42
|
Pozdrav svima! Odavno vas citam i jedno vrijeme sam bila i clanica. Evo me opet i trebam pomoc. Naime, moj sin od 2 god i 8 mj piski na nosu kad mu ponudim, i kaki u nju bez problema. Narocito ujutro i poslije popodnevnog spavanja. Problem je u tome sto jos ne prica, ali to je za drugu temu, inace sve razumije ali naravno ne trazi da ide na nosu. Da li da forsiram i dalje, pricam, objasnjavam? Imate li neki predlog? Hvala unaprijed
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 10.6.2018 15:49:50
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Moja devojčica ima dve godine i isto slabo prica. Ako on obavlja sta ima na nosi onda ne vidim razlog za brigu
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 10.6.2018 15:51:51
|
|
|
|
Dada42
|
Ivana problem je sto kad mu skinem pelenu i obucem gacice, on se upuski ne trazi nosu. U vrticu sjedi na nosi al nista ne uradi
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?