Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 8.6.2018 9:12:36
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Mama Jo, zezas da je sama presvukla gacice??? Ma bravisimo za veliku devojčicu. I ti jos digla frku da nije spremna, bla, bla ej, od ovoga spremnije ne moze Veruj, i ja sam se bas iznenadila kad sam skontala - bacene one upiskene, nove skroz lepo obucene i ona sva srecna - saaama sam obukla gacice Jednom se upiskila i stvorila se barica dole, ja joj rekla kako to nije lepo, bla, bla... ona uzela neki peskir bacila preko toga i kaze- ,,evo, sakrila sam"... postidela se... Tako da kontam da se i sad sama malo posramila pa dok ja nisam bila tu, aj da popravi situaciju
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 8.6.2018 9:16:35
|
|
|
|
Maraj
|
Moj L sam skine gacice Al ne zna sam da ih obuce. Obicno gurne obe noge kroz jedan prorez za nogu
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 8.6.2018 12:44:26
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi nismo jos spremni za odvikavanje. Mogu ja da tupim kad on nece na nosu, cupa gacice i nece da ide bez pelene. Odmah nosi drugu ..ja nemam zivaca da se borim...jednostavno Nemam!
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 8.6.2018 12:49:52
|
|
|
|
amelia
|
Moj juce se upiskio 2x. 2 x je sam trazio da piski a ja sam gaa barem 10 x stavila na nosi i piskio je uvek po malo. Kakio isto u nosi i prevrnuo kad je ustao Ja ne racunam da smo skinuli pelene sve dok sam ne trazi nosu i dok nijednom ne moca u gace
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 8.6.2018 12:51:29
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Amelia, ali to je super Anck, ne sekiraj se
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 8.6.2018 13:03:34
|
|
|
|
Maraj
|
Anck sad na moru ga skini
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 8.6.2018 16:27:10
|
|
|
|
amelia
|
Malo pre ga molim da sedne kaze ne, ne ne piski mu se i nakon 2-3 min u gace Dva put u nosi jednom u gace za sada
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 8.6.2018 16:39:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Amelia, to je normalno. Ma, ja mogu da se kladim da cete za nedelju dana biti fantasticni! P. S. Mozes da probas sa adapterom na vc solju, mozda ce mu biti zanimljivije
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 8.6.2018 17:23:48
|
|
|
|
mama Jo
|
Amelia, isto je bilo kod nas... nije htela da cuje da sedne ni da vidi nosu... jako dugo... ja kad je ponudim histerija najstrasnija: necu, ne, neeeee 😡 ludela sam... Pre neki dan kad sam joj pokazala drugara kako sedi na nini (poslala mi sliku njegova mama) sama je trazila nosu i od tada najnormalnije....
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 8.6.2018 17:50:36
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Danas ni jednom u vrticu u gace, kuci cim je dosla
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 8.6.2018 19:48:16
|
|
|
|
MimaKos
|
Pa svaka cast, vi ste zavrsili svoje!
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 8.6.2018 22:20:47
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pa nismo bas krenula da kaki stojeci i kuka pa je brzo stavih na nosu. Posle toga piskila na vc solju, napolju na nosu i kad smo usli u kucu malcice u gacice. Ali mislim da napredujemo
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 8.6.2018 23:22:27
|
|
|
|
mama Jo
|
Samo jednom u gacice jutros, ali se bas zaigrala a ja sklanjala i nisam je dugo pitala... I jednom uvece kad su gosti otisli tek, tek pisnula... Ali nije kakila ceo dan.... za drugi dan sam zadovoljna
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 8.6.2018 23:23:19
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bravo
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 8.6.2018 23:24:51
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Bravo I za Macu isto 😊 😘😘😘
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 9.6.2018 0:00:56
|
|
|
|
Milena18
|
Bravo za devojke! Anck, ne nerviraj se. Biće on uskoro spreman. M je večeras zaspala bez pelene. Videćemo kako će biti ujutru. Probaćemo nekoliko noći, pa ako bude mokra, odložićemo malo. Meni nešto nije ni bitno, važno mi je da u toku dana traži nošu.
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 9.6.2018 0:06:18
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ni meni nije toliko bitna ta nocna, ali zadnjih par noci mi i nije nesto puna kao sto je znala biti. Naravno, mi to odlazemo do daljnjeg. Javi sutra kako je prosla noc, al verujemo mi u M
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 9.6.2018 6:44:22
|
|
|
|
mama Jo
|
Milena, bravo i za vas, jel preko dana sasmd sve ok? Mi cemo isto sad nekoliko dana da ispratimo nocnu.... prvu noc je bila suva, pa cim se probudila na nosu i bas se ispiskila 😊
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 9.6.2018 7:59:17
|
|
|
|
vocicana
|
Bravo za decicu. Mi standardno sve ok, noc ovako onnako, ali msm da ce to za par dana biti cool. kakva su nam Ringerajska deca, a? Bravo malisani jos jednom.
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 9.6.2018 8:47:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
E sad smo počeli da kakimo po kuci ali makar vise ne place i ne vristi. Gleda opcinjeno i kaze "kaka". Znaci mi sto je vristanje prestalo.
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 9.6.2018 12:13:40
|
|
|
|
Milena18
|
Evo da javim kako je prošlo. Probudila se suva, piškila u nošu i rekla "Marta nema pelenu" Videćemo kako će biti narednih noći. Mama Jo, jeste, danju je sada skroz ok. Traži nošu, nekad se sama i svuče. Ivana, a kako stojite sa piškenjem, je l' to obavlja gde treba? Super je što više ne plače zbog noše.
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 9.6.2018 12:19:59
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bravo za Martu veliku devojčicu Evo sad je upravo piskila u nosu, ali je ja stavljam. Retko kada ode sama da sedne na nosu. Danas nije ni jednom pisnula u gacice u sve su joj veci razmaci izmedju piskenja. Znaci, nije vise ono da piska svakih pola sata nego na sat, dva, tri, četiri... Ona se jutros probudila, ja naravno, nisam cula i kad je pocela nesto da prica i da se hvata za pelenu probudila me. Pitam je hoce li na nosu, ona kaze "da". Skinem pelenu, a ona se ukakila vec. Moje mišljenje je da je postala svesnija i da shvata polako i povezuje gde i sta treba da se radi.
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 9.6.2018 12:31:11
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
bravo za curice.
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 9.6.2018 12:46:05
|
|
|
|
Milena18
|
Super, Ivana! M isto sada ne piški tako često kao u početku, na 3 sata otprilike. Ja mislim da je većina dece u početku zbunjena, velika je to promena, možda zato i piške tako po malo a često. Sećam se nje prvog dana, mislim da je piškila na pola sata - sat.
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 9.6.2018 13:15:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Da, da, prva dva dana je bas cesto piskila. Svakim danom sve redje. Ma sve ovo moram da prodjem kad tad. A i ima celo leto pred sobom da se lepo navikne
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici MeningitisMeningitis je zapaljenje moždane opne odnosno tkiva koje obavija mozak. Mozak je obavijen sa tri zaštitna sloja koji se ...
GlisteDečje gliste su bezopasni crevni paraziti koji se najčešće javljaju kod dece. Iako su bezopasni, umeju da izazivaju nepr...
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?