Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 8.6.2018 9:12:36
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Mama Jo, zezas da je sama presvukla gacice??? Ma bravisimo za veliku devojčicu. I ti jos digla frku da nije spremna, bla, bla ej, od ovoga spremnije ne moze Veruj, i ja sam se bas iznenadila kad sam skontala - bacene one upiskene, nove skroz lepo obucene i ona sva srecna - saaama sam obukla gacice Jednom se upiskila i stvorila se barica dole, ja joj rekla kako to nije lepo, bla, bla... ona uzela neki peskir bacila preko toga i kaze- ,,evo, sakrila sam"... postidela se... Tako da kontam da se i sad sama malo posramila pa dok ja nisam bila tu, aj da popravi situaciju
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 8.6.2018 9:16:35
|
|
|
|
Maraj
|
Moj L sam skine gacice Al ne zna sam da ih obuce. Obicno gurne obe noge kroz jedan prorez za nogu
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 8.6.2018 12:44:26
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi nismo jos spremni za odvikavanje. Mogu ja da tupim kad on nece na nosu, cupa gacice i nece da ide bez pelene. Odmah nosi drugu ..ja nemam zivaca da se borim...jednostavno Nemam!
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 8.6.2018 12:49:52
|
|
|
|
amelia
|
Moj juce se upiskio 2x. 2 x je sam trazio da piski a ja sam gaa barem 10 x stavila na nosi i piskio je uvek po malo. Kakio isto u nosi i prevrnuo kad je ustao Ja ne racunam da smo skinuli pelene sve dok sam ne trazi nosu i dok nijednom ne moca u gace
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 8.6.2018 12:51:29
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Amelia, ali to je super Anck, ne sekiraj se
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 8.6.2018 13:03:34
|
|
|
|
Maraj
|
Anck sad na moru ga skini
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 8.6.2018 16:27:10
|
|
|
|
amelia
|
Malo pre ga molim da sedne kaze ne, ne ne piski mu se i nakon 2-3 min u gace Dva put u nosi jednom u gace za sada
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 8.6.2018 16:39:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Amelia, to je normalno. Ma, ja mogu da se kladim da cete za nedelju dana biti fantasticni! P. S. Mozes da probas sa adapterom na vc solju, mozda ce mu biti zanimljivije
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 8.6.2018 17:23:48
|
|
|
|
mama Jo
|
Amelia, isto je bilo kod nas... nije htela da cuje da sedne ni da vidi nosu... jako dugo... ja kad je ponudim histerija najstrasnija: necu, ne, neeeee 😡 ludela sam... Pre neki dan kad sam joj pokazala drugara kako sedi na nini (poslala mi sliku njegova mama) sama je trazila nosu i od tada najnormalnije....
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 8.6.2018 17:50:36
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Danas ni jednom u vrticu u gace, kuci cim je dosla
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 8.6.2018 19:48:16
|
|
|
|
MimaKos
|
Pa svaka cast, vi ste zavrsili svoje!
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 8.6.2018 22:20:47
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pa nismo bas krenula da kaki stojeci i kuka pa je brzo stavih na nosu. Posle toga piskila na vc solju, napolju na nosu i kad smo usli u kucu malcice u gacice. Ali mislim da napredujemo
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 8.6.2018 23:22:27
|
|
|
|
mama Jo
|
Samo jednom u gacice jutros, ali se bas zaigrala a ja sklanjala i nisam je dugo pitala... I jednom uvece kad su gosti otisli tek, tek pisnula... Ali nije kakila ceo dan.... za drugi dan sam zadovoljna
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 8.6.2018 23:23:19
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bravo
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 8.6.2018 23:24:51
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Bravo I za Macu isto 😊 😘😘😘
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 9.6.2018 0:00:56
|
|
|
|
Milena18
|
Bravo za devojke! Anck, ne nerviraj se. Biće on uskoro spreman. M je večeras zaspala bez pelene. Videćemo kako će biti ujutru. Probaćemo nekoliko noći, pa ako bude mokra, odložićemo malo. Meni nešto nije ni bitno, važno mi je da u toku dana traži nošu.
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 9.6.2018 0:06:18
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ni meni nije toliko bitna ta nocna, ali zadnjih par noci mi i nije nesto puna kao sto je znala biti. Naravno, mi to odlazemo do daljnjeg. Javi sutra kako je prosla noc, al verujemo mi u M
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 9.6.2018 6:44:22
|
|
|
|
mama Jo
|
Milena, bravo i za vas, jel preko dana sasmd sve ok? Mi cemo isto sad nekoliko dana da ispratimo nocnu.... prvu noc je bila suva, pa cim se probudila na nosu i bas se ispiskila 😊
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 9.6.2018 7:59:17
|
|
|
|
vocicana
|
Bravo za decicu. Mi standardno sve ok, noc ovako onnako, ali msm da ce to za par dana biti cool. kakva su nam Ringerajska deca, a? Bravo malisani jos jednom.
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 9.6.2018 8:47:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
E sad smo počeli da kakimo po kuci ali makar vise ne place i ne vristi. Gleda opcinjeno i kaze "kaka". Znaci mi sto je vristanje prestalo.
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 9.6.2018 12:13:40
|
|
|
|
Milena18
|
Evo da javim kako je prošlo. Probudila se suva, piškila u nošu i rekla "Marta nema pelenu" Videćemo kako će biti narednih noći. Mama Jo, jeste, danju je sada skroz ok. Traži nošu, nekad se sama i svuče. Ivana, a kako stojite sa piškenjem, je l' to obavlja gde treba? Super je što više ne plače zbog noše.
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 9.6.2018 12:19:59
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bravo za Martu veliku devojčicu Evo sad je upravo piskila u nosu, ali je ja stavljam. Retko kada ode sama da sedne na nosu. Danas nije ni jednom pisnula u gacice u sve su joj veci razmaci izmedju piskenja. Znaci, nije vise ono da piska svakih pola sata nego na sat, dva, tri, četiri... Ona se jutros probudila, ja naravno, nisam cula i kad je pocela nesto da prica i da se hvata za pelenu probudila me. Pitam je hoce li na nosu, ona kaze "da". Skinem pelenu, a ona se ukakila vec. Moje mišljenje je da je postala svesnija i da shvata polako i povezuje gde i sta treba da se radi.
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 9.6.2018 12:31:11
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
bravo za curice.
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 9.6.2018 12:46:05
|
|
|
|
Milena18
|
Super, Ivana! M isto sada ne piški tako često kao u početku, na 3 sata otprilike. Ja mislim da je većina dece u početku zbunjena, velika je to promena, možda zato i piške tako po malo a često. Sećam se nje prvog dana, mislim da je piškila na pola sata - sat.
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 9.6.2018 13:15:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Da, da, prva dva dana je bas cesto piskila. Svakim danom sve redje. Ma sve ovo moram da prodjem kad tad. A i ima celo leto pred sobom da se lepo navikne
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKEPesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?