Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 15.6.2018 21:40:37
|
|
|
|
vocicana
|
Bravo decice moja pametna! Iv bice bre to sve extra. Kada se vratimo iz NL, skidam nocnu. Bebilule
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 17.6.2018 14:46:01
|
|
|
|
suzi kju
|
Jaoooo avantura zvana "skidanje pelena " Mojega mackice to nekako sve brzo skapirale,valjda zato što ih je dve, što su u vrticu sve starija deca od njih (u grupici su one najmlađe) . Uglavnom prva dva tri dana sam bukvalno na 5-10 min pitala kod će Piski, da dobije jaje, cokoladicu i sl. Svako piskanje je bilo nagrađeno pokloncicem i aplauzom i skakanjem od sreće Onda su same tražile da "pike" i to j to. Onda trip kako ćemo napolje? Ali i to smo rešili u korist prirode - zalivamo travicu. Posle skinute dnevne (a odmah sam skinula i onu za dnevno spavanje) posle nedelju dana smo skinuli i noćnu. Stavljala sam im je ali su se budile tokom noći po jednom i tražile nosu i ujutru bivale suve. Tako je to bilo kod nas. Prilično lagano. Kakenje je i dalje malo problematično ali i to ćemo prevazići.
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 17.6.2018 14:48:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Suzi, bravo za njih jesam ti rekla da ce to kod njih ici lako
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 17.6.2018 16:42:44
|
|
|
|
mama Jo
|
Suzi, ja ne mogu na tickeru da vidim kolike su tvoje smizle? U svakon slucaju jedno veliko jer koliko god da imaju, skidanje pelena je definitvno vrlo, vrlo avanturisticko i za njih i za nas
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 17.6.2018 16:45:01
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Njene devojčice su u septembru (koliko se sećam) napunile dve godine.
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 17.6.2018 16:46:20
|
|
|
|
mama Jo
|
Pa mi smo onda vrsnjaci... ako mislis da ce sad u septembru 3?
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 17.6.2018 16:49:25
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Da, to mislim.
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 17.6.2018 21:35:57
|
|
|
|
MimaKos
|
I mebi je deo sa kakom u nodu bio najtezi... sa pelenama je sto puta lakse, al se i to pregrmi, kad sednu na solju napokon se rodis!
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 18.6.2018 13:56:53
|
|
|
|
mama Jo
|
Polako samo sve se pregrmi naravno 😊
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 18.6.2018 22:54:22
|
|
|
|
MimaKos
|
Mama jo, ali je bas fuj :) barem meni bilo..
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 18.6.2018 22:59:06
|
|
|
|
Duškić
|
Nema fuj. To je sto je. Moj sad poceo da zeza , lepo vikao kaka sad opet kAki u gace
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 18.6.2018 23:03:04
|
|
|
|
MimaKos
|
Znam, al ne mora bas da mi se svidja.. :))
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 18.6.2018 23:05:14
|
|
|
|
Duškić
|
Hm. Ne mora. Kome se svidja.. jos kad zesce zasmidiii..
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 18.6.2018 23:06:39
|
|
|
|
mama Jo
|
Naravno da se ne svidja, ali nikada na to nisam gledala tako Duskic, pa odkud sad to, zaboravi ili sta?
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 18.6.2018 23:07:50
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: Duškić Hm. Ne mora. Kome se svidja.. jos kad zesce zasmidiii.. Sad me opet ceka sve to :) nego zaboravi covek brzo :)) sto se mora nije tesko :)
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 18.6.2018 23:11:36
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Naravno da se ne svidja, ali nikada na to nisam gledala tako Duskic, pa odkud sad to, zaboravi ili sta? Mrzi ga. Inati se. Nemam pojma.
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 18.6.2018 23:12:35
|
|
|
|
mama Jo
|
Pa da, standardno kod njih.... ko ih znati ponekad... polako, stpljenja, strpljenja, strpljenja...
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 18.6.2018 23:13:43
|
|
|
|
MimaKos
|
Ma i zaborave nekad, navikli na pelenicu..
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 19.6.2018 10:02:12
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Kod nas situacija onako U vrticu je sve super, kuci kako kad. Izgleda da je smara kuci da sedne na nosu, lakse joj da obavi u trku Jutros se bas upiskila u pelenu, skinem je i pitam hoce li na nosu, nece (naravno). Ja se spremam i u jednom trenutku cujem da nosa svira. Sama je otisla i sela na nju.
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 19.6.2018 10:04:26
|
|
|
|
MimaKos
|
Bravo... cim ona prihvata nosu i sama seda ti nemas problem .
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 21.6.2018 22:00:09
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Danas je prvi dan da se ni jednom nije upiskila u gace U vrticu se skoro uopšte ne dešava. Danas je imala peh sa kakom, pre toga je kakila i piskila u nosu, ali je stolica bila redja posle toga i malo je pustila u gacice. Pretpostavljam od slajma. Kuci je lepo kakila i piskila. I napolju, na nosu. Pred spavanje opet. Bas sam srecna Znam da ce i dalje biti svakakvih dana, ali sam nekako ponosna na nju.
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 21.6.2018 22:20:44
|
|
|
|
mama Jo
|
Maco. Pa vidis da nije dugo trajalo da se stalno u gacice upiski i ukaki 😊 Verovatno ce i dalje biti, ali retko, tj.sve redje! Bravo za Macu, ali i za mamu ☺
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 21.6.2018 22:24:13
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mama Jo, TRI nedelje ce biti u subotu Jeste dug period, al s'obzirom da ona nije nesto bas bila spremna, zrela ni ne mogu da se zalim.
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 21.6.2018 22:24:42
|
|
|
|
MimaKos
|
Bravo za malenu! Normalne su te situacije, dok se ne naviknu skroz, a kad imaju slajma i starijoj deci se desi.
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 21.6.2018 22:26:37
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: MimaKos Bravo za malenu! Normalne su te situacije, dok se ne naviknu skroz, a kad imaju slajma i starijoj deci se desi. Ma da, bas je puna slajma, nosic uzasno curi. Vaspitacica kaze da nije htela da zove jer se desilo jednom i ne smatra da je virus.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
NezgodaAutor: Miroslav Antić, Peva: Dragan Laković i dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?