Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 15.6.2018 21:40:37
|
|
|
|
vocicana
|
Bravo decice moja pametna! Iv bice bre to sve extra. Kada se vratimo iz NL, skidam nocnu. Bebilule
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 17.6.2018 14:46:01
|
|
|
|
suzi kju
|
Jaoooo avantura zvana "skidanje pelena " Mojega mackice to nekako sve brzo skapirale,valjda zato što ih je dve, što su u vrticu sve starija deca od njih (u grupici su one najmlađe) . Uglavnom prva dva tri dana sam bukvalno na 5-10 min pitala kod će Piski, da dobije jaje, cokoladicu i sl. Svako piskanje je bilo nagrađeno pokloncicem i aplauzom i skakanjem od sreće Onda su same tražile da "pike" i to j to. Onda trip kako ćemo napolje? Ali i to smo rešili u korist prirode - zalivamo travicu. Posle skinute dnevne (a odmah sam skinula i onu za dnevno spavanje) posle nedelju dana smo skinuli i noćnu. Stavljala sam im je ali su se budile tokom noći po jednom i tražile nosu i ujutru bivale suve. Tako je to bilo kod nas. Prilično lagano. Kakenje je i dalje malo problematično ali i to ćemo prevazići.
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 17.6.2018 14:48:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Suzi, bravo za njih jesam ti rekla da ce to kod njih ici lako
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 17.6.2018 16:42:44
|
|
|
|
mama Jo
|
Suzi, ja ne mogu na tickeru da vidim kolike su tvoje smizle? U svakon slucaju jedno veliko jer koliko god da imaju, skidanje pelena je definitvno vrlo, vrlo avanturisticko i za njih i za nas
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 17.6.2018 16:45:01
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Njene devojčice su u septembru (koliko se sećam) napunile dve godine.
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 17.6.2018 16:46:20
|
|
|
|
mama Jo
|
Pa mi smo onda vrsnjaci... ako mislis da ce sad u septembru 3?
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 17.6.2018 16:49:25
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Da, to mislim.
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 17.6.2018 21:35:57
|
|
|
|
MimaKos
|
I mebi je deo sa kakom u nodu bio najtezi... sa pelenama je sto puta lakse, al se i to pregrmi, kad sednu na solju napokon se rodis!
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 18.6.2018 13:56:53
|
|
|
|
mama Jo
|
Polako samo sve se pregrmi naravno 😊
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 18.6.2018 22:54:22
|
|
|
|
MimaKos
|
Mama jo, ali je bas fuj :) barem meni bilo..
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 18.6.2018 22:59:06
|
|
|
|
Duškić
|
Nema fuj. To je sto je. Moj sad poceo da zeza , lepo vikao kaka sad opet kAki u gace
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 18.6.2018 23:03:04
|
|
|
|
MimaKos
|
Znam, al ne mora bas da mi se svidja.. :))
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 18.6.2018 23:05:14
|
|
|
|
Duškić
|
Hm. Ne mora. Kome se svidja.. jos kad zesce zasmidiii..
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 18.6.2018 23:06:39
|
|
|
|
mama Jo
|
Naravno da se ne svidja, ali nikada na to nisam gledala tako Duskic, pa odkud sad to, zaboravi ili sta?
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 18.6.2018 23:07:50
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: Duškić Hm. Ne mora. Kome se svidja.. jos kad zesce zasmidiii.. Sad me opet ceka sve to :) nego zaboravi covek brzo :)) sto se mora nije tesko :)
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 18.6.2018 23:11:36
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Naravno da se ne svidja, ali nikada na to nisam gledala tako Duskic, pa odkud sad to, zaboravi ili sta? Mrzi ga. Inati se. Nemam pojma.
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 18.6.2018 23:12:35
|
|
|
|
mama Jo
|
Pa da, standardno kod njih.... ko ih znati ponekad... polako, stpljenja, strpljenja, strpljenja...
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 18.6.2018 23:13:43
|
|
|
|
MimaKos
|
Ma i zaborave nekad, navikli na pelenicu..
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 19.6.2018 10:02:12
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Kod nas situacija onako U vrticu je sve super, kuci kako kad. Izgleda da je smara kuci da sedne na nosu, lakse joj da obavi u trku Jutros se bas upiskila u pelenu, skinem je i pitam hoce li na nosu, nece (naravno). Ja se spremam i u jednom trenutku cujem da nosa svira. Sama je otisla i sela na nju.
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 19.6.2018 10:04:26
|
|
|
|
MimaKos
|
Bravo... cim ona prihvata nosu i sama seda ti nemas problem .
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 21.6.2018 22:00:09
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Danas je prvi dan da se ni jednom nije upiskila u gace U vrticu se skoro uopšte ne dešava. Danas je imala peh sa kakom, pre toga je kakila i piskila u nosu, ali je stolica bila redja posle toga i malo je pustila u gacice. Pretpostavljam od slajma. Kuci je lepo kakila i piskila. I napolju, na nosu. Pred spavanje opet. Bas sam srecna Znam da ce i dalje biti svakakvih dana, ali sam nekako ponosna na nju.
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 21.6.2018 22:20:44
|
|
|
|
mama Jo
|
Maco. Pa vidis da nije dugo trajalo da se stalno u gacice upiski i ukaki 😊 Verovatno ce i dalje biti, ali retko, tj.sve redje! Bravo za Macu, ali i za mamu ☺
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 21.6.2018 22:24:13
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mama Jo, TRI nedelje ce biti u subotu Jeste dug period, al s'obzirom da ona nije nesto bas bila spremna, zrela ni ne mogu da se zalim.
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 21.6.2018 22:24:42
|
|
|
|
MimaKos
|
Bravo za malenu! Normalne su te situacije, dok se ne naviknu skroz, a kad imaju slajma i starijoj deci se desi.
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 21.6.2018 22:26:37
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: MimaKos Bravo za malenu! Normalne su te situacije, dok se ne naviknu skroz, a kad imaju slajma i starijoj deci se desi. Ma da, bas je puna slajma, nosic uzasno curi. Vaspitacica kaze da nije htela da zove jer se desilo jednom i ne smatra da je virus.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pokidaj januarski rok uz Cognitivu!Pripremi se za ispitni dan kao profesionalac.
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?