mali_mis -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (14.5.2014 8:48:21)
|
Jutro [sm=kava.gif] Danas je neki crkveni praznik, znaci ne radi se. Kod mene su oni dani, znaci posteda, od recimo 5 dana. Plus ruzno je vreme, cak i da je lepo, izvuci cu se na nekog kod koga nije. Meni mama cesto kaze da bi kod nas u stanu mis pisu slomio [sm=smiley36.gif] To je ravno atomskoj. Jos trenutna situacija oko selidbe (opet nesto odlazu grrrrrrrr), sve kutije po stanu, ako proslavim detetu prvi rodjendan medju kutijama ubicu nekog. Kosu sam farbala pre dobrih mesec i po, mozda i vise, imam bas vidljiv izrastak, sede se cakle, a farbe nigde na snizenju. Znaci krivi su marketi i prodavnice kozmetike. Mozda je i bilo snizenje, ali ja sam nesavrsena ne stizem sve, ili ne stizem nista. Detetu ne mogu da izbrojim zube, jer cim me vidi da sam se nameracila da brojim, odma zatvara usta. Mora da ga plasim, ko zna kakvu facu napravim heheh. Dva dana sam utvrdjivala na frku, da li mu je izrasla gornja dvojka ili sam pocela da vidim nesto cega nema, ali definitivno jeste. I odoh sad da nastavim da pijem kafu, iz solje iz koje viri smajli pored kog pise "Don't worry be happy" [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|