RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

bubulence -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (13.5.2014 15:47:51)

danas sam samo spremila rucak, oprala ves (odnosno masina) i sredila podove... mama mi je tu pa uzivam maximalno. sada samo jos da smislim kako da zeznem muza da ode do poste po neki paket i da mi kupi 1001 kuglu sladoleda [sm=jezicek.gif] . dobije rogove kada dodje sa posla a ja mu nametnem brdo obaveza da ne stigne ni da se presvuce...
a kosa katastrofa a frizerka danas ne moze da me sredi... cekacu sutra ako ne pocnu da mi izlecu slepi misevi iz glave ...

anci kv -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (13.5.2014 16:02:55)

Joj bubulence gde se seti slepih miševa[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

jovicaa -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (13.5.2014 17:12:07)

ja idem jednom u sest meseci kod frizera, samo da skratim kad poraste[sm=jezicek.gif]

Torbica -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (13.5.2014 17:13:58)

Hehe, cera ispraznila masinu i resih se prljavih sudova....Divna je, ali bolje da ne znate kako obozava ves da sklapa, ponekad i suze padnu.... Nahranih decu a ja jedem ispred kompjutera, oni naravno lesinare iako su uredno pojeli sve, ma i masnu krpu bi pojeli [sm=jezicek.gif]

vikiveki -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (13.5.2014 17:20:39)

Ja dok sam došla sa posla i stigla kući moja velika ćera se uspavala...pa sad čekam da se probudi da jedemo,jer sam u međuvremenu stigla da na brzinu spremim pire i supicu.A što se tiče jela,moj najmlađi sin bi,što je rekla Torbica, i masan đon pojeo.Samo visi kod friždera i čeka da ga otvorim da nešto dograbi iz njega,pošto sam još uvek ne može da ga otvori[sm=smiley36.gif]

Ivanka 75 -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (13.5.2014 17:45:40)

Upravo sam smazala 200gr cokolade, danas ne delim nista [sm=smiley1.gif]

vikiveki -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (13.5.2014 17:53:01)

Ja sam upravo ručala a deca mi još spavaju...stvarno nisam više mogla da čekam[sm=smiley36.gif]

anci kv -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (13.5.2014 18:27:58)

Nesavršena je danas otišla i u solarijum i kod frizera ali zato je u marketu zaboravila pola stvari da kupi[sm=jezicek.gif]
Beše sladak neki na kasi i eto ti...džaba mi i spisak...a i grad lepo ispada po mojim kolima
Kakav dan

bubulence -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (13.5.2014 18:36:23)

IZVORNA PORUKA: anci kv

Joj bubulence gde se set_i slepih miševa[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

pa eto na cega me asocira [sm=jezicek.gif].
nego, u sta ti to gledas na kasi [sm=smiley36.gif]? ja na kasi samo u racum gledam...

anci kv -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (13.5.2014 18:41:20)

kad gledam u račun samo me glava može zaboleti a kad gledam u onog što radi na kasi e to ti je lek za dušu[sm=smiley36.gif]

milicicak -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (13.5.2014 18:49:26)

Zovite me Mrs Perfect [sm=jezicek.gif] palacinke gotove, domaca nutela takodje, dete usisalo, mm izbacuje vodu iz usisivaca [sm=jezicek.gif] a veceras cu i kosu da operem

Sanjica26 RR -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (13.5.2014 18:55:47)

Sto se tice slatkisa pojeli smo mm i ja punu ciniju malih cokoladica. Ostavili smo papirice na stolu. Ujutru kad je T ustala pita me: Niste valjda sve pojeli? Nista mi niste ostavili".
Skroz sam zaboravila da sam sakrila u komodu jos cokoladica.[sm=smiley36.gif] Otvara ona kasnije komodu i sva odusevljena kaze:" Niste sve pojeli.[sm=smiley36.gif]
Sta to bese frizura? Ne pamtim kad sam se fenirala.

bubulence -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (13.5.2014 19:00:23)

IZVORNA PORUKA: anci kv

kad gledam u račun samo me glava može zaboleti a kad gledam u onog što radi na kasi e to ti je lek za dušu[sm=smiley36.gif]

hihihi pa pametno zboris [sm=smiley36.gif].
sanjice to se kod nas redovno dogadja [sm=jezicek.gif]

Didy -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (13.5.2014 19:19:44)

Ja nesavršena umesto da kuvam ručak posle škole otišla na masažu. I sad mi je sve divno, lepo, bajno, sjajno. Nirvana. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zz_showoff.gif[/image]

jovicaa -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (13.5.2014 19:22:45)

ja izvela decu u setnju, crkla sam, sat i po sama sa njima na otvorenom, ali zato je mm za to vreme, ukljucio masinu za sudove, usisao i obrisao prasinu....
tako da ode moja bomba[sm=smiley36.gif]

bubulence -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (13.5.2014 19:25:07)

nesavrsene zene sa savrsenim muzevima. novi naziv teme [sm=smiley36.gif].
didy zavidim ti [sm=smiley13.gif]

anci kv -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (13.5.2014 19:36:37)

IZVORNA PORUKA: bubulence

nesavrsene zene sa savrsenim muzevima. [sm=smiley36.gif].

Pa suprotnosti se privlače[sm=jezicek.gif]

isidora88 -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (13.5.2014 19:40:09)

a ja nikako da skontam sta znaci "za vuki"[sm=smiley36.gif]
moj muz je danas sredio kuhinju i obrisao prasinu[sm=bravo.gif], ja sam spremila rucak, kosa mi je nikakva, dlake pocele da rastu pu[sm=hudicek1.gif]

anci kv -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (13.5.2014 19:55:28)

ček da pohvalim i ja mm.dao je dundi užinu i igraju se sad. Dovoljno za danas

Maslacak15 -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (13.5.2014 20:00:56)

Onu gomilu neopeglanog vesa necu ni da komentarisem, ali posto je muz trenutno na "roditeljkom bolovanju" do juna a ja radim to je vise na njegov racun nego moj[sm=smiley36.gif]. Nego da se pohvalim da sam upravo shvatila da mi stariji sin ima 20 zuba a ja svima pricam 16. Ni neznam zasto sam uzela da brojim, gledam ne verujem. Da me ubijete nemam pojma odkad su tu i petice [sm=smiley36.gif]. A potpuno su izrasle sve cetiri znaci meseci su u pitanju[sm=smiley9.gif]

anci kv -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (13.5.2014 20:03:14)

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]ja mislim da svi broje do 10,a posle i dignu ruke od brojanja zuba

Didy -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (13.5.2014 20:03:22)

Mm je odveo decu kod svoje mame na sat vremena, a ja sam otišla kući navodno da operem kosu, pa sam se usput predomislila i zakazala frizuru ujutro da se sredim pre škole, a došla na rr. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
Danas nismo ništa radili od kućnih poslova, mm je upravo okupao decu, ja sam im spremila večeru, za danas je dosta od nas dvoje.
I sveže sam izdepilirana i sređena, sve se cakli. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
Da, imam i ja gomilu veša, ali mislim da se ni danas neću baviti peglanjem, nemam snage.

bubulence -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (13.5.2014 20:52:45)

didy meni je sve jasno, jasno mi je i da se veceras necemo druziti ni ovde ni tamo jer ces imati pametnijeg posla [sm=smiley36.gif]

Didy -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (13.5.2014 21:03:23)

IZVORNA PORUKA: bubulence

didy meni je sve jasno, jasno mi je i da se veceras necemo druziti ni ovde ni tamo jer ces imati pametnijeg posla [sm=smiley36.gif]

A-ha. Imam da pregledam sastave. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zz_help.gif[/image]

bubulence -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (13.5.2014 21:06:19)

verujem da ces detaljno pregledati [sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>