RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

jovicaa -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (10.5.2014 19:34:19)

mm je danas kuvao, moracu da procitam deset puta oce nas i ni to me nece oprati[sm=smiley36.gif]

Torbica -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (10.5.2014 20:26:20)

Mm sutra kuva sač napolju, jeeej, ode malopre da kupi teletinu. Ja skitala od 18-19 i 30, dosla kuci a decica vecerala i vec bila okupana, joj obozavam ga... a nisam ocekivala i nismo se dogovarali. [sm=smiley13.gif]

Torbica -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (10.5.2014 20:59:34)

Hahaha, mislim smaaaaaajli, greska![sm=jezicek.gif]

New Mom -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (10.5.2014 21:31:31)

Ja sam poslala klince ranije u krevet da bi mogli da pravimo picu i jedemo posle sladoled tortu Kapri.

Torbica -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (10.5.2014 21:53:06)

A ja udri po Kinder cokoladi [sm=smiley1.gif]

Olga75 -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (10.5.2014 21:59:30)

IZVORNA PORUKA: Torbica

Mm sutra kuva sač napolju, jeeej, ode malopre da kupi teletinu. Ja skitala od 18-19 i 30, dosla kuci a decica vecerala i vec bila okupana, joj obozavam ga... a nisam ocekivala i nismo se dogovarali. [sm=smiley13.gif]

pa sta ce jadan , deca gladna , musava , pospan a mater im se svrcka , morao je da ih sredi , jadan covek , jadan
[sm=smiley36.gif]

serpica -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (10.5.2014 22:11:13)

Torbice sta ces ti zeno u ovoj temi?[sm=smiley1.gif]
Ima li sta "nesavrseno" kod tebe?[sm=smiley1.gif] Ili Nestle puni teme?
I ja se pronadjoh u ovoj temi ali ne znam odakle da pocnem [sm=smiley36.gif]

Torbica -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (10.5.2014 22:16:25)

Ijao Olga, mudro zboris! [sm=smiley36.gif]
Serpi, procitaj deder prvu stranu [sm=jezicek.gif], kod mene je kuhinja jedino perfekt, a ovo ostalo se krpim [sm=smiley1.gif]

Ijaooo, to je na birtiji, cek da nadjem pa cu ti kopirati...

tijatija -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (10.5.2014 22:17:52)

IZVORNA PORUKA: New Mom

Ja sam poslala klince ranije u krevet da bi mogli da pravimo picu i jedemo posle sladoled tortu Kapri.

Ovo i ja cesto radim a starije uglavnom pricaju nekad i do kasno pa samo viknu iz sobe sta se to jedeeeeee bez nasssss [sm=jezicek.gif]
nista ceri, komsija pece nesto pa se oseti i kod nas [sm=jezicek.gif]

Torbica -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (10.5.2014 22:25:31)

Nemam pojma kako da se citiram iz druge teme, Kako uspavljujete vase dete, pa prosto copy - evo Serpiiiii

Evo jedne savrsene mame!
Koja je jednom mesecno kod psihologa jer pojma nema kako da se izbori sa decijim frustracijama a da ne urla i ne nadjacava se sa njima. Unazad godinu ipo.[sm=jezicek.gif] A to sto mi je kuca vecito u haosu i neredu, to me bas tangira, hehe, pa nema sanse da se drzi u redu, jos moji su hvala Bogu zivi i aktivni, neka ih... Za kuhinju jedino mogu da kazem da odlicno funkcionise jer to volim i tu mi je akcenat ali zato sto ja tako hocu. Ali i to je pod pitanjem kad na leto pocnem da radim jer ne znam kako cu organizovati kucu/decu/vrtic/sluzbena putovanja kojih imam ihaj...no, imaju deca tatu, pa ce na njemu da bude...
I nek sam nemajka, te srceparajuce - falice mi.....ja nemam. Jedva cekam da ih polegam [sm=smiley4.gif] Bez uspavljivanja jel, mazenje ok, ali danas nisam imala snage za to, kratko ih pomazila i izgrlila, tata ih je pomazio jer sam ja imala lom na terasi..
Zato Jovo kazuj koje su to savrsene pa da uzmemo poneki savet? [sm=zz_running.gif]

anci kv -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (10.5.2014 22:50:01)

IZVORNA PORUKA: serpica

Torbice sta ces ti zeno u ovoj temi?[sm=smiley1.gif]
Ima li sta "nesavrseno" kod tebe?

Stvarno bre Torbice i ja sam mislila da si ti multipraktik kod koje sve šljaka. [sm=smiley36.gif]

Torbica -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (10.5.2014 22:51:37)

Ma sta vam je zene [sm=jezicek.gif], pa budimo realni! [sm=jezicek.gif] Sljaka, ali nema nigde savrseno!

anci kv -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (10.5.2014 22:54:30)

e onda tema da se zove "na putu ka savršenstvu"[sm=smiley36.gif]
kako uopšte izgleda savršena mama?

dijana1* -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (10.5.2014 23:02:45)

Ja sam poslala dete kod babe da bih mogla gledati Evroviziju

Didy -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (10.5.2014 23:02:46)

Joj, žene, umirem od smeha, lude ste sve u paketu. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
Ja treba da peglam i imam testove koje moram za ponedeljak da pregledam, a ne mogu prstom više da mrdnem. I upisujem se na spisak onih koji su ostali da spavaju ujutro, a čiji je muž ustao i bavio se decom. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

bubulence -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (11.5.2014 0:23:31)

samo jos jednu da cujem da se zali da nije obrijala noge!!!! pa vidite da nema veceg hita, ako hocemo u Evropu moramo na usadjivanje brade...

anci kv -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (11.5.2014 0:31:16)

koja ima dlake,ta je savršena[sm=jezicek.gif]

vikiveki -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (11.5.2014 1:58:37)

IZVORNA PORUKA: anci kv

[sm=smiley36.gif]znači što gušća brada ,to je savršenija....ludilo

Žapkić -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (11.5.2014 2:11:41)

IZVORNA PORUKA: vikiveki

IZVORNA PORUKA: anci kv

[sm=smiley36.gif]znači što gušća brada ,to je savršenija....ludilo

DakleM, da sučemo brkove??? [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

doktorkakristal -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (11.5.2014 21:06:15)

xexexe odlicna tema [sm=bravo.gif] ,rado se pridruzujem klubu

vikiveki -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (12.5.2014 0:41:45)

Ova savršeno-nesavršena mama je skoro uspavala decu...nisam mogla da ih uteram u krevet ni pomoću trikova...taman jedno dete uđe u krevet...drugo izađe iz drugog kreveta,a najstarija gospođica se setila oko 21 i 30 da ima još nešto iz matematike da uradi.

Žapkić -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (12.5.2014 0:50:39)

Jao, Viki, i Tina je jedva pristala da spava... A ja imam gomilu stvari za peglanje, a sutra praznik, a ja na praznike nikako ne radim, pa sam samo popeglala par stvari koje joj trebaju za sutra i prekosutra... A moje brdo za peglanje je sve veće i veće...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

vikiveki -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (12.5.2014 0:54:57)

Uh, sve bi drugo radila samo da ne peglam...to mi je najgori kućni posao

Žapkić -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (12.5.2014 0:58:29)

Meni nije. Ali u zadnje vreme nekako se nakupilo baš dosta, a ja sve odgadjam...[sm=smiley36.gif]

jovicaa -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (12.5.2014 20:29:03)

IZVORNA PORUKA: bubulence

samo jos jednu da cujem da se zali da nije obrijala noge!!!! pa vidite da nema veceg hita, ako hocemo u Evropu moramo na usadjivanje brade...

hahhaaa.. joj... ja sam danas tako zbrljala neki rucak... ni meni se nije jeo[sm=smiley36.gif]
al dosla umorna sa faksa.... i zbuckala.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>