Torbica -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (10.5.2014 22:25:31)
|
Nemam pojma kako da se citiram iz druge teme, Kako uspavljujete vase dete, pa prosto copy - evo Serpiiiii Evo jedne savrsene mame! Koja je jednom mesecno kod psihologa jer pojma nema kako da se izbori sa decijim frustracijama a da ne urla i ne nadjacava se sa njima. Unazad godinu ipo.[sm=jezicek.gif] A to sto mi je kuca vecito u haosu i neredu, to me bas tangira, hehe, pa nema sanse da se drzi u redu, jos moji su hvala Bogu zivi i aktivni, neka ih... Za kuhinju jedino mogu da kazem da odlicno funkcionise jer to volim i tu mi je akcenat ali zato sto ja tako hocu. Ali i to je pod pitanjem kad na leto pocnem da radim jer ne znam kako cu organizovati kucu/decu/vrtic/sluzbena putovanja kojih imam ihaj...no, imaju deca tatu, pa ce na njemu da bude... I nek sam nemajka, te srceparajuce - falice mi.....ja nemam. Jedva cekam da ih polegam [sm=smiley4.gif] Bez uspavljivanja jel, mazenje ok, ali danas nisam imala snage za to, kratko ih pomazila i izgrlila, tata ih je pomazio jer sam ja imala lom na terasi.. Zato Jovo kazuj koje su to savrsene pa da uzmemo poneki savet? [sm=zz_running.gif]
|
|
|
|