Wannajah -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (10.5.2014 7:45:23)
|
Oooooo dobro mi nama dosli ovde.. Ja sam ovih dana u show programu.. Ujutru ustanem,popijem nekada toplu jutarnju kafu i molim boga da me niko nista ne pita jer kapiram da cu glavu da mu rascopam.. Dobila sam,svaka me kost boli,kao ubljuvana sam.. Bezte svi u pm.. Ustane prvak,naravno u pola osam posto ide popodne u skolu a kad ide ujutru ne mogu puskom da ga probudim i krece sa pitanjima.. A jel postoji broj osamstohiljadumilionbeskonacnopedeseti dva? Na sta ga ja samo pogledam i duboko udahnem. Pa daj rucak,daj domaci,izgubis celo pre podne,muz vristi iz sobe da se beba "bas jaaako usrala". Eto me inace ce biti g***** i po zidu i na glavi. Noge... Trebace mi kosilica i grablje kad krenem da ih sredjujem,ma ne stignem bre ni da se istusiram ko svet a kamoli nesto drugo.. I na sve to mi dodje moja "simpaticna" zaovica i ja krenem tako da joj se jadam.. Kaze ona meni "pa kako ja sve stignem?". Njoj inace mama skuva,popere,popegla,nahrani decu,usisa.. Ma sve bre.. Spava da 12,ustane ruca i ide na jbn posao gde stoji i vice dobar dan. Tesko u pm,umori se covek.. I tako dok ona meni drzi pridiku kako sam neorganizovana,ja saram okolo pogledom ne bi li nasla nesto tesko cime bih je gadjala ali ono bas da je povredim.. I slag na tortu posle gomilu lazi kako se danas naradila,sledi pitanje "a mogla bi me malo izmasirati,m?" ja je pogledam mojim lepim ocima ciji podocnjaci nose sedmorke i lepo joj tihim i smirenim tonom kazem "hoces sama da izadjes napolje ili cu ja za kosu da te izvucem?".. Muz stao,gleda,vido koliko je sati,ustao,ispratio sestru,samo sprat nize,vratio se i uzeo da pere sudove,da sklanja haos koji su napravili gadjajuci se carapama..
|
|
|
|