Peace* -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (13.5.2014 10:19:08)
|
IZVORNA PORUKA: viktori Tvrdim sve su zene kad tad u ovoj dlakavoj, zarasloj, najedenoj, stomacina fazi...sve koje nisu se il foliraju il ih supermen pravio. Nemam dalje reci. Tema fenomenalna, napokon iskrenost! [sm=bravo.gif] Realno, kada bih htela, stigla bih svaki dan da izdepiliram noge, traje oko 15min kod mene, ali sam radija za to vreme da popijem kafu. [sm=hudicek1.gif] Pre neki dan sam spomenula mužu da bih baš mogla srediti noge, on reče "Ja sam mislio da si se naježila". [sm=zz_sluggish.png] Kod nas se nedeljom pravi generalka (ako nije lepo vreme, onda imamo pametnija posla), inače radi onaj dm beli sunđer po kupatilu i kuhinji, pre nego što dolaze gosti. Možda i prebrišem parket, čisto da gostima ostanu čiste čarape kad odu [sm=smiley16.gif]. Moj centralni problem su sise. [sm=smiley11.gif] Kupovala sam sad nove grudnjake, i shvatila da moraju da imaju gumu na onom delu što ide oko tela, inače ništa ne vredi, visi zajedno sa sisama. Nedavno: Ja: "Ajde deco spavajte, pa da i mi možemo da spavamo, umorni smo!" Luka: "Lažeš! Vi ne spavate. Ja se nekada pravim da spavam i čujem da vi ne spavate nego gledate tv i jedete čips!" [sm=smiley3.gif] IZVORNA PORUKA: New Mom I upravo sam Kolji upalila crtace ne bi li iole cutao dok sam ja na netu a ovo dvoje jos u krevetu. Sta da radim, tv ce mi iskvariti dete. Moji kampuju na e-pad ili kompu ili nintendu... a tv se ne gasi. Povremeno se pojavi ona opomena da će se napajanje isključiti za 5 min, i da pritisnem neko dugme. Odlepim jer, pritiskala sam, i uvek se go*no ugasi u sred ključne rečenice. IZVORNA PORUKA: Olga RR nego je l ok da ja ne operem kosu a vodim dete na rodjus ? Nema tu nikakvih problema. Cele prošle nedelje sam nosila rep. Negde u petak, koleginica konstatuje kako je čudno što mi je skupljena kosa (inače skoro nikada nije), i ja kažem "Paaaa.... kosu sam prala preeee.... pa pre prvog maja!" (tj. pre 10 dana). [sm=smiley3.gif] Znači, opet stvar koja oduzima 15 min, ali mene je prošle cele nedelje to tooooooooliko mrzelo!
|
|
|
|