RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

anci kv -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (14.5.2014 9:15:04)

klarita potpuno se slažem. Mislila sam da odložim preostali deo zimske garderobe,ali neka,mrziiiiiiiiii meee

Ivanka 75 -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (14.5.2014 9:15:48)

Ja necu niiiista da pipnem [sm=smiley1.gif]

Klarita -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (14.5.2014 9:16:24)

Ma, zeno, ne mrzi nas nista da radimo...ali crveno slovo je crveno slovo [sm=smiley36.gif]

Klarita -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (14.5.2014 9:18:04)

IZVORNA PORUKA: anci kv

klarita potpuno se slažem. Mislila sam da odložim preostali deo zimske garderobe,ali neka,mrziiiiiiiiii meee

Cek, cek, sad skontah...kakvo bre odlaganje zimske garderobe??? Pa vidis da ce mora drva da dokupimo, sve niza i niza temperatura! Sedi dole i kuckaj samo, nema raspremanja dok se vreme ne ustali [sm=jezicek.gif]

anci kv -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (14.5.2014 9:19:54)

kad treba da uđem uspavaću sobu i sređujem bunkere sa stvarima,uvek me mrzi bilo da je zima ili ima30 stepeni. Što to mrzim

Sanjica26 RR -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (14.5.2014 9:20:15)

Danas nema crvenog slova u kalendaru.[sm=smiley36.gif] Bolje da cutim [sm=smiley36.gif]
Ja sam se juce naradila i danas necu nista da radim da ne bi napravila haos.[sm=smiley36.gif]

mali_mis -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (14.5.2014 9:27:52)

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Danas nema crvenog slova u kalendaru.[sm=smiley36.gif] Bolje da cutim [sm=smiley36.gif]
Ja sam se juce naradila i danas necu nista da radim da ne bi napravila haos.[sm=smiley36.gif]

Nemoj da ti posaljem moju babu pa ces da vidis koliko je opasan praznik [sm=jezicek.gif]

jovicaa -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (14.5.2014 9:30:59)

jooj... ja bila kod lekara... vratila se, pospremila malo kuhinju i dnevnu sobu.... nameracila se na kupatilo, ali izgleda nista od toga..[sm=smiley36.gif]
sad razmisljam kakav rucak moze da se napravi ako u kuci imas pole kese graska, pola kese boranije, pola kese mesavine za djuvec, jednu glavicu crnog luka i kilu krompira[sm=zmeden.gif] posto me opasno mrzi da idem u radnju... nema sanse, jos grom da me udari, vidi kakvo je vreme[sm=smiley36.gif]

anci kv -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (14.5.2014 9:35:37)

pa napraviš šareni đuveč!!!!

Klarita -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (14.5.2014 9:43:05)

E, tu ti Jovo, ne mogu pomoci [sm=smiley9.gif]

Torbica -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (14.5.2014 9:47:50)

[sm=smiley36.gif] jao legende ste. U ponedeljak je bio S. Vasilije Ostroski..
Danas - malo zatamnjeno, S. Prorok Jeremija, ali nije crveno. Jedino ako ga neko ne slavi kao Slavu [sm=smiley1.gif]

Klarita -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (14.5.2014 9:49:38)

Ma, plasim se Jeremije i ong sto se rimuje uz...kazu ne spominje se. Ne bih znala, ali juce mi jedna komsinica rece i skoro ubedi da damo deci serpe da lupaju u njih [sm=zmeden.gif]

Sanjica26 RR -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (14.5.2014 9:54:32)

Sad videh koji je se svetitelj. Tacno sam znala da se je on u pitanju. Nasa srpska posla samo da se ne radi.[sm=smiley36.gif]
Klarita aj napisi koji je drugi svetitelj sto ne sme da se pominje. Zivo me interesuje.

Torbica -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (14.5.2014 9:56:03)

Moji klinci imaju jedan element u kuhinji koji stalno ispakuju, tu su mi plastikaneri, modlice za puding, merice, bokali....To redovno skupljam po kuci, a ovaj najmanji je opsednut malim kasikama i razvlaci ih svukuda i sakriva [sm=zmeden.gif]. Gde god zavririm - kasicice! A kad mi trebaju, vadim ih iz masine, jer ih u fijoci nikad nema.... Serpe? Desavalo se da dogabe, ulube, otpadne emajl ili vec stagod....premestila... Doduse, ne diraju taj donji element vise, jedno vreme sam stavljala onu Reer sto zakljuca da ne mogu da otvore .

jovicaa -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (14.5.2014 9:57:06)

IZVORNA PORUKA: anci kv

pa napraviš šareni đuveč!!!!

kako se pravi sareni djuvec?

isidora88 -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (14.5.2014 10:09:58)

IZVORNA PORUKA: jovicaa

he he zaboravila sam da napisem objasnjenje sta je vuki, ali vidim da je ivanka to odradila u full-u umesto mene[sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]
to je lik(odnosno vrsta) iz star wars-a.... uvek mi je asocijacija za dlakavost...[sm=smiley36.gif]

ne gotivim star wars i slicno, onda je opravdano sto nemam pojma ko je [sm=smiley36.gif]

ja danas ne kuvam, imam supe, mozda napravim kiflice i dosta za danas, jedino sam jutros bila malo vredna, morala sam da odmrznem zamrzivac jer su ostala odskrinuta vrata pa se sve zaledilo[sm=hudicek1.gif]

anci kv -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (14.5.2014 10:11:56)

jovice,strpaš u šerpu sve što imaš![sm=jezicek.gif]

Torbica -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (14.5.2014 10:21:33)

Proslo je dve nedelje kako mama - vestica ne pusta ama bas nista od crtaca, od kad je moja mama bila pa su klinci bili ekstremno neposlusni i razuzdani tih sat ipo koliko me nije bilo... Spominju ali ne dam. TV nikad ni nisu gledali, eno ga u prizemlju.
Bice veselo ovih kisnih dana, samo staromodno igranje!

Anck Su Nmaun -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (14.5.2014 10:27:53)

Ja nemam poooojma cemu sluzi ova tema... [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] jel to samo za dlakave [sm=smiley36.gif] hihihihihi

Torbica -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (14.5.2014 10:34:38)

[sm=smiley36.gif] Anck, begaj odavle ako si savrsena! [sm=jezicek.gif]

Klarita -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (14.5.2014 10:35:21)

Lenje, dlakave, bezobrazne, nenasminkane, nedoterane, neofarbane,... za sve koje nisu savrsene [img]http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/c030.gif[/img]

Janncica -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (14.5.2014 10:35:41)

Anck, molim lepo,prvo noge na uvid,da vidimo da l su dlakave,pa mozes da pises u temi. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (14.5.2014 10:44:06)

IZVORNA PORUKA: Klarita

Lenje, dlakave, bezobrazne, nenasminkane, nedoterane, neofarbane,... za sve koje nisu savrsene [img]http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/c030.gif[/img]

E sad .. ja nisam nista od ovoga,..... a i ne volem dlake ....

E al jesu mi krajevi malo ispucali .. moze to [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Klarita -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (14.5.2014 10:47:54)

A, jedes li slatkise deci?

Anck Su Nmaun -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (14.5.2014 10:49:43)

Hhahahahah pa kakvo je to pitanje??

Pa naravno [sm=zz_giggle.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>